Gunaydinlar herkese
Butun bebisler ve anneleri iyidir insallahDisler de cikmaya baslamis masallah darisi basimiza..
Ya ben bisey sorcam size bebis dogmadan aldigimiz banyo kuveti artik kucuk geliyo oglusa,banyo filesiyle yikamak bile cok zorlasti zip zip zipliyoolmadi kuvete su doldurduk oyle yikayalim diye bu seferde hep beraber banyo yaptik valla ayaklar hic durmuyo ki :76: Sizler nasil yikiyosunuz bebisleri artik cok zorlaniyorum bennn, sizinkiler nasil??
ay arkadaşım al benden de o kadar,e bebekte küvete koymak için bir zımbırtı gördüm böyle giderse onu alıcam sanırım..yoksa çok zor oluyo..Bir de ben hala tek başıma yıkayamıyorum,eşimle birlikte yıkıyoruz..birimiz su döküyor birimiz yıkıyor..o da şap şap ayaklarını ellerini çırpıyor :)
Ben de yalniz yikayamiyorum ne mumkun esimle birlikte yikadik hep, yikayanlara helal olsun valla
slm bayanlar ve mınık kuzucuklar kızlar bebişleriniz nasıl benm kız çok fena oldu ya ne yapacvağımı şaşırdım 5.5 aylık oldu hala 5900 kılosu sutum yetmedığı için 1 ay oncve ek gıdalara gectık hiç birşeyı kabul etmedeı 1 ay uğraştım zorladım bılemedım yaptığımı bıtırsın istedım şimdi bebeğim kaşığı gorunce ağlıyo sutum çok az bıbeonu yenı almaya başladı oda çok az dra gotryrm denemedığımz mama kalmadı tavsıye edeceğinz bir şey varmı dr acaba
Ben tek yıkıyorum veletimi. 11 kiloya yaklaştı bir de. Fileyi filan çökertiyor, eller ayaklar dıbıl dıbıl. Küvete ya o süngerlerden koyacağım ya da havlu, dolduracağım suyu cıp cıp yıkayacağım.
Masallah ogluna ya cok sekerSimdilik esim sagolsun birlikte yikamaya devam
Bugun kontrolumuz vardi bizim de oglum cok az kilo almis yainsan uzuluyo neden az almis diye, saglikli gerci ama :26: Anne sutu + sebze ve meyve puresi veriyodum benim sutum az geliyomus megerse Artik basliyoruz bakalim dediginiz gibi muhallebiye, yogurda, kahvaltiya.. Bundan sonra ek besin benim sutum Ama azimliyim ben de tosun yapcam oglumu
Ben tek yıkıyorum veletimi. 11 kiloya yaklaştı bir de. Fileyi filan çökertiyor, eller ayaklar dıbıl dıbıl. Küvete ya o süngerlerden koyacağım ya da havlu, dolduracağım suyu cıp cıp yıkayacağım.
Masallah ogluna ya cok sekerSimdilik esim sagolsun birlikte yikamaya devam
Bugun kontrolumuz vardi bizim de oglum cok az kilo almis yainsan uzuluyo neden az almis diye, saglikli gerci ama :26: Anne sutu + sebze ve meyve puresi veriyodum benim sutum az geliyomus megerse Artik basliyoruz bakalim dediginiz gibi muhallebiye, yogurda, kahvaltiya.. Bundan sonra ek besin benim sutum Ama azimliyim ben de tosun yapcam oglumu
benim kızımda geçen ay çk az almıştı sadece anne sütü alıyor. ek gıdaya yavaştan başladım ama çok az veriyorum. önce emziriyorum sonra ek gıda tatırıyorum. bence kilosunu sorun etme sağlığı yerinde olsun yeter. benim kızım bu ay düzgün kilo aldı.
benim kızımda geçen ay çk az almıştı sadece anne sütü alıyor. ek gıdaya yavaştan başladım ama çok az veriyorum. önce emziriyorum sonra ek gıda tatırıyorum. bence kilosunu sorun etme sağlığı yerinde olsun yeter. benim kızım bu ay düzgün kilo aldı.
oncelikle masallah kizinaInsallah benim oglus da iyi kilo alir bu ay ya :85: Allaha cok sukur saglikli ama annelik baska biseymis herseyden nem kapiyorum valla..
Bi de benimki 10 gundur cok kaka yapiyo bir gunde 4-5 defa felan, doktor da belki dis cikarcaktir o zaman kaka sayisi artar dedi..:26: Ayni durumda olan var mi aranizda?
size doktorunuz 6 ay için kan sayımına bakacağız dedimi..D3 ve kan ilacının düzeyine bakılacakmış..kan sayımı yapılacak. bu arada kan ilacı ferro sanol'ü sabah 8 damla akşam 8 damlaya çıkardık...
Ben sadece sağlık ocağının dr una gidiyorum..kan sayımından bahsedilmedi bana..mart ın 3 ünde aşımız olacak..ferro sanol u bize sabah 4 akşam 4 damla demişti ve tam 5.ayını doldurunca başladık..o zaman kilosu yaklaşık 8 kg çıktığı için toplam 8 damla demişti..yani her kiloya 1 damlaymış..sizinki neden o kadar çok??
bize ilk sağlık ocağı ferro sanolü verdi 7 damla tek seferde demişti, kendi doktoruna rutin kontrole götürdüğümüzde sabah 8 akşam 8 diye değiştirdi, birazcık kilosu fazla 8500 gr.ama yinede kiloya göre damla sayısı fazla
Sizin bebişiniz kaç aylık.Benim oğlumYaklaşık 5,5 aylık.kilosu boyu normal şükürki..ama sizin damla çok fazla..bebeğinizin kilosu gelişimide iyiymiş.neden o kadar fazla ki?
Sizin bebişiniz kaç aylık.Benim oğlumYaklaşık 5,5 aylık.kilosu boyu normal şükürki..ama sizin damla çok fazla..bebeğinizin kilosu gelişimide iyiymiş.neden o kadar fazla ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?