evetduruldu burasi :)
Ayşecikcikcikim, kitabı aldın mı anlayamadım ama şöyle diyeyim, kitapta et suyunun sadece lezzet verdiği, besleyici değeri olmadığı yazıyor. 6. ayda bir ceviz büyüklüğünde kıyma katacakmışız canım sebze pürelerine.
evet canım aldım kitabı
Kızlar bide şu kitabı merak ettim adı ne acaba öpüldünüz
Kız Ayşecikcikcikcikcik, muhabbet kuşum, herkes bana adımla hitap ediyor, sen niye hala resmi resmi konuşuyon datlum??
Selam kızlar nasılsınız
bebişlerinize ne yediriryorsunuz arkadaşlar benimki sebze çorbalarına alışmadı daha hiç yemiyor tadına bakıyor sonrada ağzını kilitliyor yemiyor.Zorla,kandırarak falan veriyorum midesini bulandırıyor kusacak gibi yapıyor.Nasıl yedirebilirimbilmiyorum sizinkiler nasıl yiyorlarmı
Benimkiside seninki gibi yapıyordu,hatta hala yapıyor,bir de üstüne püskürtüp her tarafı çorba yapıyor,zorla oyunla falan yedirincede kusuyor..bir iki gündür hiç zorlamıyorum o nerde durmak isterse o kadar,sonuçta bu çocuk süte alışkındı bu zor geliyo doğal olarak..bende patates havuç pirinç domates ve zeytinyağı sürekli olmak üzere,her gün yeni bir sebze ekliyorum,önce ıspanak ekledim,sonra bunların üstüne kabak..dünde ıspanak brokoli ve maydonoz ekledim..yarında az bişi karnabahar ve brokoli ekleyeceğim..sonrada kereviz falan filan..tabii yerse
ya ben çorbayı çok azcık yapamıyorum bu yüzden yaptığımı ertesi günde veriyorum yani 2 gün yemiş oluyo..
Ben hep bir öğün şeklinde verdim,yani meyve yoğurt kahvaltı vermiyorum çorba verdiğim zamanlrda..ne zaman tam öğünlü günlere geçsem bilemedim..
benim kızım yoğurdu sevmedi, formül mama ile yapıyorum üstelik (tatlıda oluyor), sebze çorbasını yediği gibi yemiyor...sabahları ağzına ufak peynir kırıntısı atıyorum, henüz kahvaltıya geçmedik
Merhabalar ben de ne yedireceğimi bilemiyorum hep pirinç unu elma muz veriyorum zaten emziriyorum arada bebe bisküvisi de veriyorum henüz sebzalere başlamadım nasıl yapılıyorr onu da bilmiyorum????????
sibeellll havuç suyu kabız yapabiliyormuş annem demişti ondan ben vermiyorum sadece çorbalarda kullanıyorum.
bilginize
canım benim....ben adını bilmiyorm ki...burada birçok arkadaşım birbirini çok iyi tanıyor ve isimleriyle hitap ediyor..fakat ben kimsenin adını bilemiyorum..adını bahşeder misin can parem?...:86:bne de adınla hitap ederim..bu benim de çoooooooooooooooook hoşuma gider...
sibeellll havuç suyu kabız yapabiliyormuş annem demişti ondan ben vermiyorum sadece çorbalarda kullanıyorum.
bilginize
merhabalar kkya yeni uye oldum ve bende 9 agustosda anne oldumpaylasımlarınızı ılgıyle takıp edıorum
merhaba canım.. facede kadınlar kulübü diye arattığında çıkar karşına grup..bende yeni üyelerdenim.bu forumdan çok şey öğrendim.facede katılmak istiyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum.bilen arkadaşlar bize bilgi verirse sevinirim.
merhaba canım.. facede kadınlar kulübü diye arattığında çıkar karşına grup..
ayrıca ağustos anneleri grubumuz güven ortamını oluşturamadığımız için kapandı:2:
paylaşımlarımızı bilgi alışverişlerimizi buradan yapıyoruz..
sevgiler..
Canlar merhaba, artık burdayız, ama eskisi kadar nerde fırsat bulupta girebileceğiz, kızım oyun istiyor, uynaıkken zaten onun zamanından çalmak da istemiyorum. o uyuyunca da yemekti, temzilik falan derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
biz de hala ek gıdaya geçmedik, bu hafat meyve sebze filesi alıcam, geçen gün elma cam rendede bi dilim rendeleyip verdim, yedi:) yemeklerden de biz yerken ağzına parmağımla tattırmak için yalatıyorum, çok hevesli görünüyor şu bat 20sine kadar bölde devam dr.umuz ek gıdayı illla 6. ayını doldurıunca geçicez dior, bn de harfiyen olmasa da katılıorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?