Canlar merhaba, artık burdayız, ama eskisi kadar nerde fırsat bulupta girebileceğiz, kızım oyun istiyor, uynaıkken zaten onun zamanından çalmak da istemiyorum. o uyuyunca da yemekti, temzilik falan derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
biz de hala ek gıdaya geçmedik, bu hafat meyve sebze filesi alıcam, geçen gün elma cam rendede bi dilim rendeleyip verdim, yedi:) yemeklerden de biz yerken ağzına parmağımla tattırmak için yalatıyorum, çok hevesli görünüyor şu bat 20sine kadar bölde devam dr.umuz ek gıdayı illla 6. ayını doldurıunca geçicez dior, bn de harfiyen olmasa da katılıorum:))
merhaba canım
yeniden hoşgeldiniz buraaya :)
Hoş bulduk canım:)) ne güzel burdaymışsın sen de:) şimdi mail attım ben de sana :)) bu kadar olur, nasılsınız canım?
evet şimdi gördüm
walla ben hastayım boğazım ağrıyor antibiyotik verdi doktor bir de alerjik astım var ben de baharda başlar normalde,onun da öksürüğü başladı
kızım da annesi gibi alerjik o da gözlerini kaşıyor sürekli
bir de uyanıkken pek emmiyor etrafı izliyor,doktor ek birşey verme dedi,yoksa emmez bırakır dedi,ben de çok istiyorum emmesini o yuzzden ek gıdaya 6 aydan sonra geccicez,tadı guzel şeyler verme dedi doktor ara ara elma vericem
siz de iyiysiniz inş_
Şekerim Çiğdem benim adım. Sen istediğin gibi Çidoş, pisi filan diyebilirsin. Tercih senin artık...
meraba kızlar bu meyve filesi nasıl kullanışlı bişeymi acaba benim pek ilgimi çekmemişti ama tavsiye ediyorsanız alayım bende sanki çok hijyenik değil gibi gelmişti.
geçmiş olsun...evet şimdi gördüm
walla ben hastayım boğazım ağrıyor antibiyotik verdi doktor bir de alerjik astım var ben de baharda başlar normalde,onun da öksürüğü başladı
kızım da annesi gibi alerjik o da gözlerini kaşıyor sürekli
bir de uyanıkken pek emmiyor etrafı izliyor,doktor ek birşey verme dedi,yoksa emmez bırakır dedi,ben de çok istiyorum emmesini o yuzzden ek gıdaya 6 aydan sonra geccicez,tadı guzel şeyler verme dedi doktor ara ara elma vericem
siz de iyiysiniz inş_
portakal mandalina gaz yapar bana bile çiğ meyve yasak ama birşey olmuyorsa no problem sanırım.kızlar merhaba!
Umarım herkes iyidir.Biz de kızımla iyiyiz.Bir haftadır meyve püresi ve yoğurda başladık.Aynı zamanda su da vermeye çalışıyorum ama kızım biberonla su içmiyor.Çay kaşığıyla içiyor ama.sizler su olayını nasıl yapıyorsunuz?
Bu arada kızım ne meyve püresini ne de yoğuırdu yalnız yiyor ben de yoğurtla karıştırıp veriyorum.Elma dışında hangi meyveyi vereyim de çok düşünmüştüm.Muz kabızlık yapıyor armut mevsim meyvesi değil, portakal ve mandalina alerji yapıyor diye biliyordum.Doktorumuza sorduk portakal ve mandalinanın tadını bebekler genelde sevmez ama ağer bebeğin severse az miktarlarda dene herhangi bir döküntü kızarıklık yapmazsa gönül rahatlığıyla verebilirsin çok faydalı dedi.benim kızım da mandalinayı yoğurtla karışık çok sevdi.siz de deneyin bebişleriniz sever belki.
ben de aldım meyve emziği el göz koordiyasyonun geliştirmeye yardımcı oluyor ve tabiki kendi yemeği öğrenmesi için hem taze olarak yiyebiliyor, bakalım öreceğiz ne kadar yardımcı olacak bize bizimki biraz sıkıntılı :)Bizde de nuby nin meyve filesi var,ben hiç beğenmedim,bir dilim meyve bile sığmıyo içine,küçücük bir şey ancak giriyor,onunda suyu ne kadar çıkarsa o kadar emiyor,anlayacağınız çokda gerekli bir şey gibi gelmiyo bana..
Oğlum sebze çorbasına yavaş yavaş alışmaya başladı,ama geçende az bişe kereviz ekledim,onu hiç sevmedi..kahvaltıyada başladım 3 gündür veriyorum..yavaş yavaş artırarak devam edicez bakalım..
Allah bebişlerimize sağlık versinde,herşey olur..
Oğluşun babannesi geldi bugün 1 hafta kalırlar herhalde,yani bebeğimle ilgilenir bende ev işlerimi hallederim bu süre zarfında..dip köşe temizlik yapayım,fırsat bu fırsat..
Anneler dikkat! Çocuklarınızı zehirlemeyin... - Gıda Hareketi
yine dedim yine aldım off m...pa almıcam dedim sonra şu 8 tahıllı ballı kahvaltı ya baktım hızlı hızlı aa dedim o gdo lu şeylerden yok.
Hızlı hızlı bakmamın sebebi eşim :
hadi ne 2 saat arkalarına bakıyorsun hepsinin niye tek tek okuyorsun al... işte bi tane
>:S
ve eve gelince yine içeriğine bakınca soya lesitini gördüm tüüüüh içine edeyim sinir oldum yaa.
Dediğim üründe de maşşallah çoğu var öff ne yedricess bu bebişlere( canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?