selam güzel anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım
benim kızımda tam tersine meyveyi severek yemiyo zorla yediriyorum sevmiycekmi ne :26: diğerlerini severek yiyo ama meyve için aynısını söyliyemiycem
şimdi uyuyoda ben bi sizlere bakim dedim
ben havuç püresi yaptığım da elma koymuştum evet işe yaradı.Merhaba kızlar herkes iyidir umarım...
Sebze yemeyen bebekler için, sebze püresine tatlandırmak amacıyla biraz elma, ya da armut suyu koyun, işe yarayabilir.
Bir de "soya lestini" ile ilgili araştırma yaptım. Fazlasının zararlı olduğu yazıyor. Aksini okuyan varsa bana link atabilir mi??
ayy gerçekten mi???
Tatlım verdiğin linkte korkunç şeyler yazıyor. Doğru demişler demesine ama örneğin kabağı aşılayarak salatalık yapıyorlar. Geçen yaz soyduğum salatalık kabak gibi elimi yapış yapış yaptı, hem de kokusuzdu. Bu ülkede herşeyin genleriyle oynanıyor ne yazık ki. Sadece hazır mamalar değil, sebzelerimiz de tehlike altında.
çiğdemcim sabahtan beri bende bu konu hakkında netten bakıyorum pek bişi göremedim şu dikkatimi çekti '
'Beyin fonsiyonunu güçlendirici özelliktedir. Soya lesitindeki kolin sinir hücreleri arası iletiminde görev alarak hafıza için yararlı etki oluşturur''
ben havuç püresi yaptığım da elma koymuştum evet işe yaradı.
şu gdo suz soya lesitini de varmış sanırım ama tek satılıyor.
Canım hoşgeldin. Benimki bayılıyor meyveye. Hem püre yapıp veriyorum, hem de kavanoz mamalarından kullanıyorum bayıla bayıla yiyor.
ayy gerçekten mi???
off evet yaa üzülüyorum mevsimi olmayan meyve sebze almamaya çalışıyoruz ama mevsmi olanlarda böyle.Allah bunları ıslah etsin.Köyde oturuyoruz ama pazarda satılan fideler bile hormonlu garipler bahçeye de eksek fayda yok.
ben elimden geldiğince ne kadar uzak durabilirsem durucam bebeğim konusunda bi marka var artık karar verdim onu kullanıcam
pes etme canım .bu arada nasılsın bebeişko nasıl? :))hoşbulduk cnm bende püre yapıp veriyorum ama zor yiyo bakalım belki düzelir bu konuda bende pes etmiycam ısarala deniycem hep
yes baby :
Organik dediklerinde de tohumlarını aşılıyorlar işte. Hangi marka Hipp mi??
hoşbulduk cnm bende püre yapıp veriyorum ama zor yiyo bakalım belki düzelir bu konuda bende pes etmiycam ısarala deniycem hep
pes etme canım .bu arada nasılsın bebeişko nasıl? :))
yes baby :
pes etme canım .bu arada nasılsın bebeişko nasıl? :))QUOTE]
pes etmiycem cnm zaten iyi bebiş sürekli yaramzlık halinde senin oğluş nasıl bakalım
herşey de hormon var artık hiçbirşeye inanmıyorum bende organik falanlafta bence
ben de mevsim meyvesi oolmayanalrdan alıyorum şeftali felan bir de içinde muz olanlardan
Dur kavanoz pürede yazanlara bakim, öyle rendele ver belki yer benimki gibi...
Püreler: Şeftali,, elma, kayısı. Biraz da pirinç unu (sanırım cırcır olmasın diye). Kayda değer birşey yok başka. Sen de şeftali ve kayısı olmadığına göre, muz, elma ve armut karıştırıp dene istersen.
Nasıl bildim tahmin et, ben de alacaktım çünkü...
her zamanki gibi şimdide durmuyor mızırdanmaya başladı sıkıntılım :)pes etme canım .bu arada nasılsın bebeişko nasıl? :))QUOTE]
pes etmiycem cnm zaten iyi bebiş sürekli yaramzlık halinde senin oğluş nasıl bakalım
ben de mevsim meyvesi oolmayanalrdan alıyorum şeftali felan bir de içinde muz olanlardan
evde muz vermiyorum zaten kabız diye.
organik yulaflısını tavsiye ederim :))
şu bebe bis. de kansorejen olayı varya yüksek derecede kızartılıyor diye
ben de bu sabah bu yulaflıdan yaptım sütle içine peynir pekmez koydum süper oldu
Oh bir de biberon ısıtıcısında hafif ısıtıyorum bayıla bayıla yiyor. Alırım canım söylediğini. Ben de kahvaltısına bebek bisküvisi yerine hazır kahvaltı koyuyorum; suya bastırılmış peynir+pekmez+gün aşırı yumurta+hazır kahvaltı... Ihlamur suyuyla ıslatıp veriyorum hapur hupur yiyor maşallah.Bir de gece mamasından fayda gördüm, aptamilin, 1 kaseyle 7 saat uyudu.
yulaf çok yararlıymış hülya da kulanıyordu biz de beğendik.
Oh bir de biberon ısıtıcısında hafif ısıtıyorum bayıla bayıla yiyor. Alırım canım söylediğini. Ben de kahvaltısına bebek bisküvisi yerine hazır kahvaltı koyuyorum; suya bastırılmış peynir+pekmez+gün aşırı yumurta+hazır kahvaltı... Ihlamur suyuyla ıslatıp veriyorum hapur hupur yiyor maşallah.Bir de gece mamasından fayda gördüm, aptamilin, 1 kaseyle 7 saat uyudu.
ohhh maşallah cnm 7 saat uyudu heeakşam kaçta yatıyo bebişleriniz benim kızımda artık az kalkmaya başladı geceleri maşallah diyim de ben akşamları yatmadan muhallebi yapıyorum piriç unu irmik bide pekmez katıp veriyorum sonrada emiyo ve uyuyo
çiğdemcim sen artık emzirmiyomusun sütün nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?