- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Kalabalık güzel de herkes geçmişi okuyor sanırım.
Neyse...:82:
Hoşgeldin şekerim, güreşiyorum oğluşumla, siz neler yapıyorsunuz bakalım??
Valla ben de yazdıklarım gitmiyor galiba diyordum.
Ben sütüm gitmesin diye cebelleşiyorum.
Var mı bildiğiniz bir formül...:26:
Still tea'den başka yok ne yazık ki... Meka'dan bir mesaj almıştım ama kaybettim, ona özel mesaj atarsan bana verdiği tarifi sana verebilir, bende yaramamıştı, belki sana yarar canım.
merhaba benımde bıara sutum kesılır gıbı oldu ama stıltea kullandım cok ıse yaradı tavsıye ederım
boza deneyebılırsın salep menengiç ve bulgur bunlarda cok ıyı sut yapıo tabi uyku ve dınlenmede onemlı bebıslerle dınlenmek bıraz zor ama
Merhaba bende 10 Ağustos'ta dogum yaptım. Sütüm çoğalsın diye neler denemedim ki, maya bile yedim ama şimdi anlıyorum ki kafaya fazla takmak Cok etkiliyor sütünü. Şimdi ek besine başladık ama emziriyorum aynı zamanda. Marul, lahana bulduğum yeşillikleri yiyorum birde su iciyorum. Bı arkadasım en Cok sütü ineklerin yaptığını ve onların ne yediğini bı düşünmemi söyledi ve haklıcikti:)
Canım benim artık hiç sütüm yok. Formül süt kullanıyorum. Oğlum da en geç 10 buçukta yatıyor. Ben geceleri tatlı birşeyler vermiyorum, enerji yapıp uykusunu kaçırır çünkü. Gece mamasından 1 saat sonra sütünü verip uyutuyorum, tok yatıyor uyanmıyor sabaha kadar. Birazdan da öğlen uykusu yapacağız sütümüzü içelim önce.
Merhaba bende 10 Ağustos'ta dogum yaptım. Sütüm çoğalsın diye neler denemedim ki, maya bile yedim ama şimdi anlıyorum ki kafaya fazla takmak Cok etkiliyor sütünü. Şimdi ek besine başladık ama emziriyorum aynı zamanda. Marul, lahana bulduğum yeşillikleri yiyorum birde su iciyorum. Bı arkadasım en Cok sütü ineklerin yaptığını ve onların ne yediğini bı düşünmemi söyledi ve haklıcikti:)
günaydınya bıse sorucam sızın bebegınızın uyku duzenı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?