2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben de yazdıklarım gitmiyor galiba diyordum.
Ben sütüm gitmesin diye cebelleşiyorum.
Var mı bildiğiniz bir formül...:26:

Still tea'den başka yok ne yazık ki... Meka'dan bir mesaj almıştım ama kaybettim, ona özel mesaj atarsan bana verdiği tarifi sana verebilir, bende yaramamıştı, belki sana yarar canım.

Still tea'den başka yok ne yazık ki... Meka'dan bir mesaj almıştım ama kaybettim, ona özel mesaj atarsan bana verdiği tarifi sana verebilir, bende yaramamıştı, belki sana yarar canım.

Sağ ol,
Aklım çıkıyor tamamen gidecek diye.
Neyse bebişin gece uykusu işini halletmiş gözün aydın!
ben şu oğluşu yatırıp geleyim.

merhaba benımde bıara sutum kesılır gıbı oldu ama stıltea kullandım cok ıse yaradı tavsıye ederım

Onu kullanıyorum.Üstüne bir de hipp'in çayını kullanıyorum ama bana işe yaramıyormuş gibi geldi.
Biraz zaman vereyim bari kendime.
Bu arada çok sağ ol öneri için.

merhaba güzel annişler ve baldan tatlı kuzuları, kızım bugün çok mız mız pc açık ama ben başına oturamadım, nese bi slm vereim dedim... ben kalkaim da kızımı yıkayayım belki uyur:))

boza deneyebılırsın salep menengiç ve bulgur bunlarda cok ıyı sut yapıo tabi uyku ve dınlenmede onemlı bebıslerle dınlenmek bıraz zor ama

boza deneyebılırsın salep menengiç ve bulgur bunlarda cok ıyı sut yapıo tabi uyku ve dınlenmede onemlı bebıslerle dınlenmek bıraz zor ama

hah bak bunlar süper oldu.
Tamamen unutmuştum bozayı.
Şimdi bi kısır yapayım kendime öğle yemeği niyetine.
Ay çok sevindim. Süpersin:))

Valla ben de yazdıklarım gitmiyor galiba diyordum.
Ben sütüm gitmesin diye cebelleşiyorum.
Var mı bildiğiniz bir formül...:26:

Merhaba bende 10 Ağustos'ta dogum yaptım. Sütüm çoğalsın diye neler denemedim ki, maya bile yedim ama şimdi anlıyorum ki kafaya fazla takmak Cok etkiliyor sütünü. Şimdi ek besine başladık ama emziriyorum aynı zamanda. Marul, lahana bulduğum yeşillikleri yiyorum birde su iciyorum. Bı arkadasım en Cok sütü ineklerin yaptığını ve onların ne yediğini bı düşünmemi söyledi ve haklıcikti:)

Evet, aslında haklısın.
Doktorum da bana tatlı yiyen inek gördün mü demişti

anladım cnm gece maması olarak ne kullanıyorsun ben pek hazır şeyler vermiyorum evde kendim yapmaya çalışıyorum şimdiğe kadar sadece milıpanın sütlü pirinçliyi kullandım akşamları dediğim gibi muhallebi bazende yoğurt veriyorum ben daha kahvaltıya geçmedim şimdi ayın dördünde dr. kont. var ondan sonra bende başlıycam artık
değişik şeyler vermek istiyorumki hep aynı şeyler olupta sıkılmasın diye

Benim oğlanda 10 ağustos doğumlu..sütüm tek göğüs şeklinde,çok şükür fena değil,en azından geceleri ona yetiyor..ek gıdaya geçmedin mi arkadaşım?ben geçtim..

günaydınya bıse sorucam sızın bebegınızın uyku duzenı nasıl?

Baştan beri bir sistemi vardı zaten. Şimdi iki gündüz uykusu, bir akşam şekerlemesi ve gece uykusu şeklinde. Gece genelde uyanmaz. Uyanırsa da suyunu içip yatar.

aman allahım nekadar guzellllllllllll benımkı hııııııc uyumuyo gece saat bası kalkıorum gunduz uyku dıe bıse yok zaten emzırırken uyuyo yataga koyuyorum kapıyı cekerken uyanıo uykusuz olduu ıcın butun gun mızmız bunun bı cozumu yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…