2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir ara büyüme atağı döneminde oğlum da saat başı kalktı. Hatta yatağına koyar koymaz uyanıyordu.
Atak geçtikten sonra da bu sürdü. Beslenme düzenindenmiş. Gece acıkıyormuş.
Şöyle yaptım:
Saat 7 gibi muhallebisini yer 7.30 da gece uykusuna yatar.
Saat 10- 10,30 gibi 200ml süt içer.
Sonra uyur.Sabah 6 da kalkar sütünü içer yatar. Güne 9 da başlar.
Eğer tok olduğuna eminsen kalkmasının bir sebebi daha var.
Gece kalktığında emziriyorsan bu yüzden kalkıyor.
O saatte meme emeceğini biliyor.

hmm tok olduna emınım cunku mama yedırıp yatırıorum gece emzırıorum evet cunku alıp emzırmezsem uyanıo ve aglıo hıc uyumuyo her zaman bole ama atak falan deıl bızım kı en erken 9 30da uyuo hergun 7 30da ayaktayız gece 12de yatsak sabah kalkısımız deısmıo

Canım gece maması kullanıyorum ben. Bebelac alıyordum, bu sefer bulamadık Hero Baby aldık. Geçen gece de milupa'nın gönderisinden çıkan gece mamasını yaptım, sevdi. Hero bitsin, ondan alacağım. Bir de yatırmadan önce muhakkak bebek sütünü içer. Başka da birşey yapmıyorum kuşum.

benim kızımda akşamları 7,30 da uyuyodu ama 2 haftadır falan biraz ileri aldık uyku saatini şimdi 8,30 da uyuyo sabahlarıda 8-8,30 arası uyanıyo gecede çok şükür artık iki kere falan kalkıyo hemen meme emip tekrar devam ediyo uykusuna ama benimkiside bir ara her saat başı kalmaya başlamıştı ek gıdaya geçince çok şükür düzene girdi uykularımız

O zaman emzirmenle ilgili canım. Emeceğini bildiği için uyanıyor. Yavaş yavaş emzirme sayısını azaltmaya çalış. Çünkü uyumadan önce aldıkları yeterli besin sabaha kadar idare eder onları. Başta zor oluyor ama inan bana çok çabuk alışıyorlar. Bir kez kalkmazsa bir sorunu olmadığı sürece uyanmıyor. En fazla 2 gece sürer.Oğlum bir geceyle kapatmıştı.

sağol cnm bende bi alıpta deniycem bakalım madem sen memnun kaldın inş. benimkiside sever

gercekten masallah dıorum darısı benım basıma bende ek gıdaya gectım guzelde yıyo cok sukur ama nooluyo bılmıorum artık ben okadar cok yatıp kalkıorum kı basım donuosaatlerı karıstırıorum

Maşallah, ne güzel. Diş çıkardı mı prenses?

sağol cnm bende bi alıpta deniycem bakalım madem sen memnun kaldın inş. benimkiside sever

Bisküvilisi var onu tavsiye ederim. Bir de arkasındaki ölçüye göre yapmıyorum ben, koyu seviyor çünkü oğlum, göz kararı su koyuyorum. Diğer türlü mama gibi oluyor. Kuzumun meyve püresi vaktiii...

Maşallah, ne güzel. Diş çıkardı mı prenses?

evet çıkardı 2 tane alttan dişimzi var
Biz olduk cuma günü. Gelir gelmez yarım fitil verdim. Rahat geçirdi. 4. ayda daha fena olmuştu.

ne güzel rahat geçirrdiyse bakalım biz napcaz inş. bi,zimde sorunsuz geçer

Bisküvilisi var onu tavsiye ederim. Bir de arkasındaki ölçüye göre yapmıyorum ben, koyu seviyor çünkü oğlum, göz kararı su koyuyorum. Diğer türlü mama gibi oluyor. Kuzumun meyve püresi vaktiii...

tamam cnm dediğini alcam bende kaçar benim kızımnda meyve vakti

emzırmeden uyutmakta ıcıme sınmıo ama yapıcam mecburen ılgın ıcın tskrlr buarada bebeklerınızın kılosu ne kadar

emzırmeden uyutmakta ıcıme sınmıo ama yapıcam mecburen ılgın ıcın tskrlr buarada bebeklerınızın kılosu ne kadar

Biz geldiik... Ay bebişim kuş gibi açıyor ağzını daha kaşığı doldurmadan kıyamam yaaa . Tatlım ben tam kilosunu söylemeyeyim ama 11 kiloya yakın olduğunu bil. Tombiş yaniii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…