- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
aman allahım nekadar guzellllllllllll benımkı hııııııc uyumuyo gece saat bası kalkıorum gunduz uyku dıe bıse yok zaten emzırırken uyuyo yataga koyuyorum kapıyı cekerken uyanıo uykusuz olduu ıcın butun gun mızmız bunun bı cozumu yok mu
anladım cnm gece maması olarak ne kullanıyorsun ben pek hazır şeyler vermiyorum evde kendim yapmaya çalışıyorum şimdiğe kadar sadece milıpanın sütlü pirinçliyi kullandım akşamları dediğim gibi muhallebi bazende yoğurt veriyorum ben daha kahvaltıya geçmedim şimdi ayın dördünde dr. kont. var ondan sonra bende başlıycam artık
değişik şeyler vermek istiyorumki hep aynı şeyler olupta sıkılmasın diye
hmm tok olduna emınım cunku mama yedırıp yatırıorum gece emzırıorum evet cunku alıp emzırmezsem uyanıo ve aglıo hıc uyumuyo her zaman bole ama atak falan deıl bızım kı en erken 9 30da uyuo hergun 7 30da ayaktayız gece 12de yatsak sabah kalkısımız deısmıo
Canım gece maması kullanıyorum ben. Bebelac alıyordum, bu sefer bulamadık Hero Baby aldık. Geçen gece de milupa'nın gönderisinden çıkan gece mamasını yaptım, sevdi. Hero bitsin, ondan alacağım. Bir de yatırmadan önce muhakkak bebek sütünü içer. Başka da birşey yapmıyorum kuşum.
benim kızımda akşamları 7,30 da uyuyodu ama 2 haftadır falan biraz ileri aldık uyku saatini şimdi 8,30 da uyuyo sabahlarıda 8-8,30 arası uyanıyo gecede çok şükür artık iki kere falan kalkıyo hemen meme emip tekrar devam ediyo uykusuna ama benimkiside bir ara her saat başı kalmaya başlamıştı ek gıdaya geçince çok şükür düzene girdi uykularımız
benim kızımda akşamları 7,30 da uyuyodu ama 2 haftadır falan biraz ileri aldık uyku saatini şimdi 8,30 da uyuyo sabahlarıda 8-8,30 arası uyanıyo gecede çok şükür artık iki kere falan kalkıyo hemen meme emip tekrar devam ediyo uykusuna ama benimkiside bir ara her saat başı kalmaya başlamıştı ek gıdaya geçince çok şükür düzene girdi uykularımız
kızlar 6. ay aşılarını olan kuzucuklar varmı bizim haftaya çarşambaya
sağol cnm bende bi alıpta deniycem bakalım madem sen memnun kaldın inş. benimkiside sever
Maşallah, ne güzel. Diş çıkardı mı prenses?
Biz olduk cuma günü. Gelir gelmez yarım fitil verdim. Rahat geçirdi. 4. ayda daha fena olmuştu.
Bisküvilisi var onu tavsiye ederim. Bir de arkasındaki ölçüye göre yapmıyorum ben, koyu seviyor çünkü oğlum, göz kararı su koyuyorum. Diğer türlü mama gibi oluyor. Kuzumun meyve püresi vaktiii...
O zaman emzirmenle ilgili canım. Emeceğini bildiği için uyanıyor. Yavaş yavaş emzirme sayısını azaltmaya çalış. Çünkü uyumadan önce aldıkları yeterli besin sabaha kadar idare eder onları. Başta zor oluyor ama inan bana çok çabuk alışıyorlar. Bir kez kalkmazsa bir sorunu olmadığı sürece uyanmıyor. En fazla 2 gece sürer.Oğlum bir geceyle kapatmıştı.
emzırmeden uyutmakta ıcıme sınmıo ama yapıcam mecburen ılgın ıcın tskrlr buarada bebeklerınızın kılosu ne kadar
emzırmeden uyutmakta ıcıme sınmıo ama yapıcam mecburen ılgın ıcın tskrlr buarada bebeklerınızın kılosu ne kadar
Biz geldiik... Ay bebişim kuş gibi açıyor ağzını daha kaşığı doldurmadan kıyamam yaaa. Tatlım ben tam kilosunu söylemeyeyim ama 11 kiloya yakın olduğunu bil. Tombiş yaniii.
benım prensesım gecen ay 7.100du bu ay gıtmedık daha bana bıraz zayıf gıbı gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?