Biz geldiik... Ay bebişim kuş gibi açıyor ağzını daha kaşığı doldurmadan kıyamam yaaa. Tatlım ben tam kilosunu söylemeyeyim ama 11 kiloya yakın olduğunu bil. Tombiş yaniii.
masallah barekallah rabbım korusun ne yedırosun canım yaaaaaaa
Benim oğlanda 10 ağustos doğumlu..sütüm tek göğüs şeklinde,çok şükür fena değil,en azından geceleri ona yetiyor..ek gıdaya geçmedin mi arkadaşım?ben geçtim..
Merhaba ek gıdalara başladınızmı.benim bebeğim 5 ay 9 günlük.6 ayın bitiminde başlamayı düşünüyorum ama neler versem nasıl versem bilemiyorum.
ben 5 aylikken başladım. Bı arkadasım 6 aylikken ilkkez verdi annesutunun dısında birseyler cocuk reddediyo. Korktum onun gibi olur diye verdim. Gerçi bizdeki babalar kendileri ne yiyorsa oğlumun agzinada veriyolar..
Merhaba ek gıdalara başladınızmı.benim bebeğim 5 ay 9 günlük.6 ayın bitiminde başlamayı düşünüyorum ama neler versem nasıl versem bilemiyorum.
bu aralar hepimizin aklında ek gıdalar olduğu için hep ek gıdaları yazıyoruz, bebekleriniz neleri yapabiliyor.
benim bebiş kişileri ayırt etmeye başladı önceden herkesin kucağına giderken şimdi canının istediğinine gidiyor. henüz oturtmaya başlamadım doktorumuzda 6.ayda destekli oturmaya başlayacak dedi. kendisi çok çaba sarfediyor ben oturtmak istediğimde ayağa kalkmaya çalışıyor, çok güzel yuvarlanıyor (en büyük başarısı), ben konuşmadığım zamanlarda kızım sürekli kendi kendine konuşuyor
müzik dinlemeyi çok seviyor özellikle ferhat göçer ''üzüm '' şarkısını seviyor..
anakucağındayken ters dönüyo aşağı iniyo
odanın ortasına yatıdığım zaman döne dönde diğer uca kadar gidiyo
emcek emmeye başladı
babasını görünce çıldırıyo
dayısını ve babasını çok özlüyo onlar kucağına aldığı zaman başını omuzlarına koyuyo ve kokluyo
artık yabancıları tanıyo ona ilgi göstermeyenlere pas vermiyo
sıvı birşeyler versem bile ağzını geviş getirtiyo
tek başına uyuyabiliyo
adım atabiliyo ayaklarının üstüne bastırdığımızda
daha aklıma geldikçe yazarım
çok tatlılar ya... iyiki varlar
Benim oğlumda insanları ayırt ediyor.10 gün önce memleketten annemler geldi kıyametler koptu.yüzlerine bakıp bakıp ağladı.beni çok iyi tanıyor.sesimi bile duyunca dönüp bakıp ağlıyor onun kucağıma almam için.dönüyor.oturmak istiyor.hatta ayağa kalkmak istiyor.birde televizyon vede bilgisayar çok dikkatini çekiyor. birşey soracağım yürüteçe koymak konusunda ne düşünüyorsunuz.benim iki kızım daha var onları 7 aylıkken koymuştum bir sakıncası olmadı .ama yinede düşünüyorum.
katılıyorum.allah olmayan herkese nasip etsin........................
senin ikizlerin var demek, ikiside erkek mi, allah bağışlasın, bakması zor ama çok seviliyor işte.
bu konuda çok görüş var ama ben koymayı düşünüyorum.kısa süreli olarak, hem biz rahatlarız hem bebişlerin çok hoşuna gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?