- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
evet şiddetle katılıyorumçok tatlılar ya... iyiki varlar
katılıyorum.allah olmayan herkese nasip etsin........................
anladım cnm gece maması olarak ne kullanıyorsun ben pek hazır şeyler vermiyorum evde kendim yapmaya çalışıyorum şimdiğe kadar sadece milıpanın sütlü pirinçliyi kullandım akşamları dediğim gibi muhallebi bazende yoğurt veriyorum ben daha kahvaltıya geçmedim şimdi ayın dördünde dr. kont. var ondan sonra bende başlıycam artık
değişik şeyler vermek istiyorumki hep aynı şeyler olupta sıkılmasın diye
muhallebiyi nasıl yapıyosunuz öğrenebilirmiyim
kendi kendine uyumaya nasıl alıştıracağım bilmiyorum.ayağımda sallıyorum.yoksa uyumuyor.uykusu gelince ağlıyor.................
kendi kendine uyumaya nasıl alıştıracağım bilmiyorum.ayağımda sallıyorum.yoksa uyumuyor.uykusu gelince ağlıyor.................
Arkadaşlarr,imdatttttt,oğlum kabız oldu,kakasını yapamıyor,yapmaması birşey değil ıkınırken ağlıyo ama kaka yok1 çay kaşığı z. yağı içirdim sabah,kayısı kaynattım suyunu içirdim yok,kııçına z.yağı sürdüm yine yok..yaa poposuna bakıyorum çatlak falanda görünmüyo,napıcam ben yaw..gece falan dinlemiyo ağlıyo 2 gündür..bir de üstüne nezle olduk ,burnu akıyo paso :)
çiğdemcim milupanın gece mamasının bisküvilisinden aldım dediğin gibi severek yedi benim kızımda
tavsiyen için sağol
İnşallah uyumuştur gece kuşum.
Bu arada günaydın herkese...
ayyy şimdi duydum çok üzüldüm yaa defne joy foster ölmüş daha küçük bir oğlu vardı şimdi yavrucak annesiz kaldı neşe dolu bir insandı yaa ölümün ne zaman geleceği belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?