2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlum oturabiliyor ama inatla dönmüyor.
Dönmesi gerektiğinde bağırıyor, biz çeviriyoruz. O konuda çok tembel.
Kişileri tanıyor.
Babaannesine tapıyor.
Dışarı giden herkesin kucağına atlıyor.
Şu an el çırpma alıştırmaları yapıyoruz.
Ben yürütece günlük 15 20 dk koyuyorum. İçinde çok eğleniyor.
Müziği çaldıkça çıldırıyor.
Kendi kendine uyuyor.
Tek üzüldüğüm şey sebze yemiyor artık.

kendi kendine uyumaya nasıl alıştıracağım bilmiyorum.ayağımda sallıyorum.yoksa uyumuyor.uykusu gelince ağlıyor.................

arkadaşlar netten hiç beişlerinize kıyafet getirttiğiniz oluyor mu? getirtiyorsanız memnun musunuz? be bi siteye üye oldum markalı ürünler baya indirimde de sipariş versem mi?

muhallebiyi nasıl yapıyosunuz öğrenebilirmiyim

Üff ya saat ikiden beri uyutmaya çalışıyorum, daha şimdi uyudu. Ayaklarım koptu resmen. Eee konu neydi?

Arkadaşlarr,imdatttttt,oğlum kabız oldu,kakasını yapamıyor,yapmaması birşey değil ıkınırken ağlıyo ama kaka yok 1 çay kaşığı z. yağı içirdim sabah,kayısı kaynattım suyunu içirdim yok,kııçına z.yağı sürdüm yine yok..yaa poposuna bakıyorum çatlak falanda görünmüyo,napıcam ben yaw..gece falan dinlemiyo ağlıyo 2 gündür..bir de üstüne nezle olduk ,burnu akıyo paso :)

ben de muhallebiyi arı mama nın yeni 12 vitaminli denilen ürünleri var 2 çaybardağına 3 tatlı kaşığı arı mama dan katıyorum pişiriyorum kaynayınca kıvamını buluyor. tekrar süt veya başka şey eklemiyorsun. tavsiye ederim bebeğim severek yiyor...

kendi kendine uyumaya nasıl alıştıracağım bilmiyorum.ayağımda sallıyorum.yoksa uyumuyor.uykusu gelince ağlıyor.................

ya bende bundan sıkıntılıyım çok nadir kendi başına uyuyor. ayağıma alıştırmak istemiyorum çevremde görüyorum çocuk 5 yaşına gelmiş hala ayakta sallıyorlar ....

çok az sabun ver arkasından direk çıkarıyo kakayla birlikte merak etme içine kaçttığı yok

arının pirinç ununu aldım ben 2 tatlı kaş. pirinç unu 1 tatlı kaşığıda irmik 1 çay bar. su koyup kaynatıyorum olduktan sonrada içine 1 çay kaş. falan pekmez koyup veriyorum ben... irmik bebişler için çok faydalı olduğundan muhallebisine ekliyorum bende

çiğdemcim milupanın gece mamasının bisküvilisinden aldım dediğin gibi severek yedi benim kızımda
tavsiyen için sağol

ayyy şimdi duydum çok üzüldüm yaa defne joy foster ölmüş daha küçük bir oğlu vardı şimdi yavrucak annesiz kaldı neşe dolu bir insandı yaa ölümün ne zaman geleceği belli değil

ayyy şimdi duydum çok üzüldüm yaa defne joy foster ölmüş daha küçük bir oğlu vardı şimdi yavrucak annesiz kaldı neşe dolu bir insandı yaa ölümün ne zaman geleceği belli değil

Evet ya, fox haberde izledim sabah ben de. Allah geride kalanlara sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…