2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya oğlum uyumuyo uyusada homurdaniyo, tabi homurtusundan uyuyamiyorum gitgide uyku problemimiz artiyo. Karnı tok yatmadan önce mama veriyorum. Suyunu içiriyorum ama uyumuyo. Gece 12 de uyuttum 2 de geri uyandı homurdanarak sonra açtı gözünü, sabah 5 di tekrar uyuduğu ve 7.30 da ayaktayiz.

Hoşgeldiiinnn....

Canım ismin tanıdık ama o kadar defnenin içinden hangisisin çıkaramadım. Eski nickini de yazsaydın keşke...

Fön çekerken aklıma geldin . Eee green kim o zaman??

Eee nabersin pisi pisi? Neler yaptın görüşmeyeli? 6 ay oldu malum

Sorma pisicik ya hafızam gitti doğumdan sonra benim green de benm ama hepsinin şifrelerini unuttum ne biçim iş anlamadım bi de kllanmadğm mail adresim vardı onunda şifresini unuttum.helal bana!!!! iyilik işte ne olsun oğlumla uğraşıp duruyorum napiiim...Doruk efe adı da:)) senin bebişin nasıl?Murat tı de mi?
bu arada didoşş gelmiyo muuu???

ooo kimler gelmişler bakalım hoşgeldin

arkadaşlar, bebişlerinizi kendi başına uyumasına nasıl alıştırdınız... benimki uykusu gelince karnı tok olsa bile yinede huysuzlanıyor,bende en sonunda yine meme ile uyutuyorum .

merhaba arkadaşlar....bizim kuzu ile aram iyi sayılır...fakat bazı konularda çok bilgisizim sanırım...mesela yediklerinin az veya çok geldiği hakkındda bir fikir sahibi olamıyorum..çünkü bizim kuzu doyunca da mızmız...hani bazı bbekler doymayınca huysuzlanır ve onun aç olduğunu anlarrsınız ya...işte bizimki doyunca da mızmız...doyduğu anlaşılmıyor yani...

mesela bir öğünde yarım su bardağı yoğurt yeterli geliyor mu yoksa az mı?...

arkadaşlar, bebişlerinizi kendi başına uyumasına nasıl alıştırdınız... benimki uykusu gelince karnı tok olsa bile yinede huysuzlanıyor,bende en sonunda yine meme ile uyutuyorum .

kendi başına uyutmaya alıştırmadım ben bir türlü....memede vaya ayakta uyutuyorum...oysa doğmadan önce asla yapmayacağım şeydi ayakta sallamak...

iyiyim cnm kızımla uğraşıp duruyorum işte sen nasılsın senin oğluşun nasul neler yapıyo

iyiyim cnm ben de napiiim:) uğraaşıyorum oğlumla..
oğlum iyi aslında çok güleç kolay kolay ağlamayan ama kucakçı,geceleri benle yatmak isteyen,gündüzleri hiçbiryerde tek başına vakit geçirmeyen bi bebek...tek başına hiçbişekilde durmuyor artı çok çok çok kusan bi bebekti şimdi şimdi biraz azaldı:) alllah kusan bebeklerin analarına sabır versin acayip zor birşey günde 15 defa falan üzeri değişiyordu:))

bebekleriniz kaç aylık vede kilo durumları nasıl.anne sütümü sadece yoksa takviye varmı.

Pisim acil çıkmak zorunda kaldım kusura bakma. İyi Muratcık. Eşşek kadar, çikin bebek pisi oldu işte. Didem bir ara geldi, çığırdım ama galiba beni tanımadı. Benim gibi cadı unutulur mu ya??

Ne yalan söyleyeyim ben de anlamıyorum doyuyor mu diye. Çünkü verilen öğünler ortalama değerlerde bebekler için. Benimki malum duble bebek. Ben şöyle yapıyorum; örneğin 1 kase mama mı verdim, ardından 120cc bebek sütü hazırlıyorum malum emziremediğim için... Doyunca yemek istemiyor itiyor biberonu. İstediği kadar süt içiyor üzerine. Oradan anlıyorum

bebekleriniz kaç aylık vede kilo durumları nasıl.anne sütümü sadece yoksa takviye varmı.

6 aylık oğlum, kilosunu tam söylemesem de 11'e yakın. . Oğlum 3,5 aylıkken memeyi bıraktı. Sağıyordum 4,5 aylıkken de sütüm gitti (emeği geçenleri Allah'a havale ediyorum), o yüzden bebek sütü ve ek gıda veriyorum. Yalnız ek gıdaya filan geçince dobişko olmadı, zaten öyleydi. 3,5 aylıkken 8 kiloydu, düşün artık. :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…