Hoşgeldiiinnn....
Canım ismin tanıdık ama o kadar defnenin içinden hangisisin çıkaramadım. Eski nickini de yazsaydın keşke...
demek beni unuttun pisicik :))
ben seni hiç unutmadım kız
Fön çekerken aklıma geldin. Eee green kim o zaman??
Eee nabersin pisi pisi? Neler yaptın görüşmeyeli? 6 ay oldu malum
çok az sabun ver arkasından direk çıkarıyo kakayla birlikte merak etme içine kaçttığı yok
Sorma pisicik ya hafızam gitti doğumdan sonra benim green de benm ama hepsinin şifrelerini unuttum ne biçim iş anlamadım bi de kllanmadğm mail adresim vardı onunda şifresini unuttum.helal bana!!!!iyilik işte ne olsun oğlumla uğraşıp duruyorum napiiim...Doruk efe adı da:)) senin bebişin nasıl?Murat tı de mi?
bu arada didoşş gelmiyo muuu???
ooo kimler gelmişler bakalım hoşgeldin
hoşbuldum meralcim:)) nasılsın?
arkadaşlar, bebişlerinizi kendi başına uyumasına nasıl alıştırdınız... benimki uykusu gelince karnı tok olsa bile yinede huysuzlanıyor,bende en sonunda yine meme ile uyutuyorum .
iyiyim cnm kızımla uğraşıp duruyorum işte sen nasılsın senin oğluşun nasul neler yapıyo
bebekleriniz kaç aylık vede kilo durumları nasıl.anne sütümü sadece yoksa takviye varmı.
Sorma pisicik ya hafızam gitti doğumdan sonra benim green de benm ama hepsinin şifrelerini unuttum ne biçim iş anlamadım bi de kllanmadğm mail adresim vardı onunda şifresini unuttum.helal bana!!!!iyilik işte ne olsun oğlumla uğraşıp duruyorum napiiim...Doruk efe adı da:)) senin bebişin nasıl?Murat tı de mi?
bu arada didoşş gelmiyo muuu???
merhaba arkadaşlar....bizim kuzu ile aram iyi sayılır...fakat bazı konularda çok bilgisizim sanırım...mesela yediklerinin az veya çok geldiği hakkındda bir fikir sahibi olamıyorum..çünkü bizim kuzu doyunca da mızmız...hani bazı bbekler doymayınca huysuzlanır ve onun aç olduğunu anlarrsınız ya...işte bizimki doyunca da mızmız...doyduğu anlaşılmıyor yani...
mesela bir öğünde yarım su bardağı yoğurt yeterli geliyor mu yoksa az mı?...
bebekleriniz kaç aylık vede kilo durumları nasıl.anne sütümü sadece yoksa takviye varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?