slm anneler benim oğlum 27 ağustos doğumlu 7500 kilosu çok iştahsız emmiyor zaten mamayıda yemek istemiyor aptamil kullandım mamanın yarısı çöpe gidiyordu şimdi bebelac veriyorum onuda sevmedi mama önerin lütfen
teşekür ederim canım internettenmi alıyorsun bizim buradaki eczanelerde yok çünkü
merhaba anneler ve tatlı bebişleri!
ek gıdalara geçiş epey zorluymuş.Kızıma sabah elma püresi, öğle sebze çorbası ve akşam üzeri mandalinalı yoğurt yediyorum. Yiyor ama binbir şaklabanlıkla o da az miktarlarda.Hayatım boyunca etrafımdaki annelere "canım inatlaşmayın ne kadar isterse o kadar yesin" diye nasihat eden biriydim. Anne olmak başkaymış.biraz yedikten sonra dudaklarını kilitliyor başını yana çeviriyor ve eliyle de kaşığa vuruyor.Sonra kendi kendimle mücade ediyorum.Bir yandan tamam doydu yeter derken bir yandan da kaşığı vermeye devam ediyorum.tabi yavrum o da basıyor çığlığı.
Benim tombişim 10 gündür dönebiliyo çok da mutlu oluyor.Destekle her gün 5 dak. kadar oturtuyorum.Ama hiç dişimiz çıkmadı daha.bir de babasını görünce çıldırıyor.Bizdeki durum da babalar ve kızları hikayesi olacak yani.
Uykumuz da hiç değişmedi 2. aydan beri.Akşam 5-6 gibi gece uykusu başlıyor 3 saatte bir emmeye kalkıyor.Sabah 6 gibi de kesin uyanışımız.Gündüzleri de 2-3 kez yaklaşık 1'er saat uyuyor.ama hiç sallamıyorum emer emmez ya uyuyor ya da emdikten sonra yatağına yatırıyorum kendi kendine uyuyor meleğim
biraz uzun oldu ama sizlerle paylaşmak istedim.Hepinize deliksiz uykular
günaydınlar.....
Günaydın tatlım nasılsın?
kızlar biraz özel olacak ama doğum kontrol yöntemlerinizi söylermisiniz?ben dün ria taktırdım ama aklım hapta
off ya şimdi sağlık ocağından aradılar getirin 6. ay aşılarını yapıcaz diyolar
daha 6. ayı yarın doldurcak dedim ama bişey olmaz bugün getirin yada yarın öğleye kadar getirin dediler yarında dr. kont. var yaaa şimdi götürcem aşıları için bişey olmaz dimi yarın tam 6. ayı doldurcak ama
Ria nedir?
Eşim korunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?