Pardon kızlar oğluşumun araöğünü vardı. Şimdi geldim, meralcim kuşum git bence sağlık ocağına.
afiyet olsun oğluşuma...ama aşı kartında 9 şubat diyo yaaa neden erken çağırdığını anlamdım çünkü önceki aşısı 8 aralıktı neyse dr. konuştuk hallettim
Şekerim biz takvim yöntemi tutuyoruz, bu ay döngüsünde hap almaya başlayacağım.
dakkası dakkasına alınıcak dediler kime sorsam bende unututrsam diye korktum:18:
Ay yok be yaw, aynı saatte alacaksın o kadar, unutursan ertesi gün 2 tane alıyorsun. Aylarca hormon tedavi gördüm. Ben de işte orama burama yabancı cisim girmesinden tırsıyorum :18:
düşündükçe bende hala kendimi kasıyorum da oldu bi keredüşündükçe hala geriliyorum
Canım cesaretine gıpta ediyorum... Beni bayıltmadan o şeyi takamazlar.
evet cesaret bende aşırı fazla korkarım ama kaçmam niyeyse
Bazen kaçarsın, bazen kaçmana engel olan biri olur ayrıca korkutandan korkutana fark eder di mi?
evet kaçmama engel biriama korkutandan korkutana fark etmiyo ben bi cinsim sanırsam
yok canım estapitipiti cins filan değilsin.
Spiralaman Tanrım. Birşey sorabilir miyim, hiç acımaz mı?? Hamileliğim zor geçti ya benim. Neredeyse son aylarda 2 haftada bir çatala yatıyordum, hiç unutmam ilk kez o acıdan bilincimi kaybedecek gibi oldum. Çok iyi hatırlayamıyorum neler olduğunu. Yani acımıyor mu?? Çataldan daha mı az acıyor??
çatal derken el muayenesi olsa gerek bilmem yapandan yapana değişir sanırsam.bence birde acı verici o kadar değil kendini kasmadığın müddetçe(ebe ve doktorumun hakkını yememek lazım çok rahatlattılar) benim ki kendimi kastığım için geri attı riayı sonradan bak bi daha takmam diyince kendimi sıkmamak için rahatladım sayılır
Ne zaman çıkartacaklar peki? Vallahi ben çok kasıldım çatalda ki beni muayene eden ebe çok tatlı kadındı konuşarak rahatlatmaya çalıştı beni.
ne zaman bebiş yapmak istersek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?