2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar.aslında bende spiral taktırmak isterim.ama korkuyorum.sezeryan doğumdan sonra takılmasının zor olduğunu duymuştum............

kızlar.aslında bende spiral taktırmak isterim.ama korkuyorum.sezeryan doğumdan sonra takılmasının zor olduğunu duymuştum............

canım bende sezeryan oldum dediğim gibi kasmassan sorun yok ben çıkarttırmaya gideceğim zaman kas geşetici almayı düşünüyorum sadece

aynı benim kaderimi paylaşıyorsunu.emme yok mamada istemiyor.ek gıdaylada çok fazla arası yok.bütün aptamilleri lavabo içiyor.bende arada bebelac veriyorum.11 ağustos doğumlu ve 7000 kilo

Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın. Oğlumu öğle uykusuna yatırmam lazım.

merhaba,
bebeklerinizin burnu tıkanıyormu, benim bebeğimin burnu çok tıkanıyor. hasta değil, açmak için burun nemlendirici kullanıyoruz....

canım bebeğinin kilo alımında bir sıkıntı yoksa kusma bir sorun değil.Ben sebze çorbasını zamandan kazanmak adına düdüklüde 10 dak. pişiriyorum.ilk önce patates havuçla başladım.Piştikten sonra suyundan biraz alıp 1 çay kaşığı kadar irmikle pişiriyorum.Sebzeleri tel süzgeçten geçirip pişen irmikle karıştıryorum.1çay kaşığı zeytinyağı ekleyip kıvamını haşlama suyuyla ayarlıyorum. benim kızım yoğun yiyemiyor.Blendır kullanmanı tavsiye etmiyor doktorlar daha sonraları pütürlü gıdalara alışamıyorlar çünkü.dün ıspanak ekledim yarın da kereviz denicem inşallah.irmik koymuyorum bazen.Ama benim kızımda çok azyiyor malesef.iştahlı günler bebişlerimize

aynı benim kaderimi paylaşıyorsunu.emme yok mamada istemiyor.ek gıdaylada çok fazla arası yok.bütün aptamilleri lavabo içiyor.bende arada bebelac veriyorum.11 ağustos doğumlu ve 7000 kilo

kızlar slm sizinkilere maşallh benim kızım 5 ağustos doğumlu 2.750 doğdu 4 aylıkken kılo 5800 oldu sonra sutum yetrsz dedı dr zaten ağlıyoduda ek gıdaya gec dedı 4 aylıkkan aptamılı sevmeı sma kullandım ama içtiği 30cc 60 cc ole 4 aylıkken kesınlıkle ek gıdyı kabul etmedı ne yaptıysam yemedı azını kıtledı biberona zor alıştı cihico nun kacuklusunu sevdi yumuşak dye sanırım neyse zaten fazla içmıo şimdi 6 ayımıza gıryruz 6 kılo 25 gun ek gıdaya ara verdın dun ıle bu gun tekrar başladım braz braz alıyo bakalım

Merhaba,
Bende sizin gibi sorunlar yaşadım kızımda... Benim kızımda 6 Ağustos doğumlu en son GOLDEN GOAT keçi sütlü mamayı denedim sevdi. Şuan 150 cc olarak içiyor anne sütünede yakın olması nedeniyle tercih ettim. Ancak diğer mamalara göre pahalı.. Belki bir işinize yarar....

Son düzenleme:
1 kase mama mı?... bizimki o kadar yemiyor ki...yese kesin doydu diye düşünürdüm Çiğdemcim....

slmlar benım bebegım oturuyo artık desteksız cokda hosuna gıdıyo kahvaltı olarak neler yedırıosunuz bayanlar

slmlar benım bebegım oturuyo artık desteksız cokda hosuna gıdıyo kahvaltı olarak neler yedırıosunuz bayanlar

Yarım yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı tuzsuz peynir, bisküvi ve 1 tatlı kaşığı pekmez. Bunları ıhlamurla karıştırıyorum bayıla bayıla yiyor.

Son düzenleme:
uzun zaman oldu özlemişim buraları herkes nasıl bebişleriniz nasıl? benim kızım çok mızmız diş yüzünden ya kızlar bide artık yani 2-3 aya göre daha az ses çıkarıyor sizde durum nasıl tek derdi etrafı incelemek üzülüyorum bi sorun yoktur inş

doktorumuz 6. ayda destekli oturtmaya başlayacağız dedi bende çok oturtmak için uğraşmadım,kendi çok istekli.... az önce denedim ama devriliyor, senin bebiş nasıl oturtuyormusun...

ben sadece kucağımda oturtuyorum.dediğin gibi benimkide devriliyor.ama çok oturmak istiyor.hatta benimki hep ayakta durmak istiyor.birde benim oğlan 3 gündür bağırıyor.anlamıyorum neden.ama ağlar gibi değil.hiç susmuyor.neyapmaya çalışıyor anlamıyorum..................

Yarım yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı tuzsuz peynir, bisküvi ve 1 tatlı kaşığı pekmez. Bunları ıhlamurla karıştırıyorum bayıla bayıla yiyor.

neden ıhlamur.doktor tavsiyesimi kendi fikrinizmi.ben ek gıdalara başlamadımda.fikir alma açısından sordum................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…