kızlar.aslında bende spiral taktırmak isterim.ama korkuyorum.sezeryan doğumdan sonra takılmasının zor olduğunu duymuştum............
slm anneler benim oğlum 27 ağustos doğumlu 7500 kilosu çok iştahsız emmiyor zaten mamayıda yemek istemiyor aptamil kullandım mamanın yarısı çöpe gidiyordu şimdi bebelac veriyorum onuda sevmedi mama önerin lütfen
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın. Oğlumu öğle uykusuna yatırmam lazım.
Selam canim
Sebse corbasini nasil yapiyorsun?
Icine ne katiyorsun yardimci olursaniz sevinirim bu arada benim bebegim hic su iciremiyorum kuzumu mamayla besliyorum.3 ay zar zor emzirebildim birde cook kusuyor sasirdim kaldim.Sanirim corbalara gecersem dahada cook kusacak Rabbim yavrularimiza hayirli uzun ömurler versin insallah AMINNN
aynı benim kaderimi paylaşıyorsunu.emme yok mamada istemiyor.ek gıdaylada çok fazla arası yok.bütün aptamilleri lavabo içiyor.bende arada bebelac veriyorum.11 ağustos doğumlu ve 7000 kilo
kızlar slm sizinkilere maşallh benim kızım 5 ağustos doğumlu 2.750 doğdu 4 aylıkken kılo 5800 oldu sonra sutum yetrsz dedı dr zaten ağlıyoduda ek gıdaya gec dedı 4 aylıkkan aptamılı sevmeı sma kullandım ama içtiği 30cc 60 cc ole 4 aylıkken kesınlıkle ek gıdyı kabul etmedı ne yaptıysam yemedı azını kıtledı biberona zor alıştı cihico nun kacuklusunu sevdi yumuşak dye sanırım neyse zaten fazla içmıo şimdi 6 ayımıza gıryruz 6 kılo 25 gun ek gıdaya ara verdın dun ıle bu gun tekrar başladım braz braz alıyo bakalım
1 kase mama mı?...Ne yalan söyleyeyim ben de anlamıyorum doyuyor mu diye. Çünkü verilen öğünler ortalama değerlerde bebekler için. Benimki malum duble bebek. Ben şöyle yapıyorum; örneğin 1 kase mama mı verdim, ardından 120cc bebek sütü hazırlıyorum malum emziremediğim için... Doyunca yemek istemiyor itiyor biberonu. İstediği kadar süt içiyor üzerine. Oradan anlıyorum
slm bebekleriniz oturabiliyormu yada destekli oturtuyormusunuz.
1 kase mama mı?...bizimki o kadar yemiyor ki...yese kesin doydu diye düşünürdüm Çiğdemcim....
slmlar benım bebegım oturuyo artık desteksız cokda hosuna gıdıyokahvaltı olarak neler yedırıosunuz bayanlar
doktorumuz 6. ayda destekli oturtmaya başlayacağız dedi bende çok oturtmak için uğraşmadım,kendi çok istekli.... az önce denedim ama devriliyor, senin bebiş nasıl oturtuyormusun...
Yarım yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı tuzsuz peynir, bisküvi ve 1 tatlı kaşığı pekmez. Bunları ıhlamurla karıştırıyorum bayıla bayıla yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?