slmlar benım bebegım oturuyo artık desteksız cokda hosuna gıdıyokahvaltı olarak neler yedırıosunuz bayanlar
İşte o 1 kase mamanın üzerine mis gibi sütünü de içiyor. E dobişko oğlum benim, doymuyor ki...
Bu arada günaydın kızlar...
herkese merhaba bugün dr. kontrolümüz vardı moralim çok bozuldu kızımın kafsında bi şişlik vardı yatınca çıkıyo ufak yumuşak ellediğimizde bunu dr. söylemiştim geçen gittiğimizde üzerinde durmadı bugün kendisi fark etti ultrason istedi canım çok ama çok sıkıldı yaaa şimdi 15.45 te tekrar gidicez ultrason çektircez inş. bişey çıkmaz yavrumun yaaa
dr. sorduğumda önemli bişey çıkarmı diye çıkmaz dedi ama çokta sık raslanan bişey değil dedi o yüzden canım çok sıkkın lütfen dua edin kızım için bişey çıkmasın
herkese merhaba bugün dr. kontrolümüz vardı moralim çok bozuldu kızımın kafsında bi şişlik vardı yatınca çıkıyo ufak yumuşak ellediğimizde bunu dr. söylemiştim geçen gittiğimizde üzerinde durmadı bugün kendisi fark etti ultrason istedi canım çok ama çok sıkıldı yaaa şimdi 15.45 te tekrar gidicez ultrason çektircez inş. bişey çıkmaz yavrumun yaaa
dr. sorduğumda önemli bişey çıkarmı diye çıkmaz dedi ama çokta sık raslanan bişey değil dedi o yüzden canım çok sıkkın lütfen dua edin kızım için bişey çıkmasın
slm bebekleriniz oturabiliyormu yada destekli oturtuyormusunuz.
tuzsuz beyaz peynir bıldırcın yumurtası bazen mandalina bazen portakal suyu pekmez ekmek içi haşlanmış patates zeytin falan değişikli veriyorum benslmlar benım bebegım oturuyo artık desteksız cokda hosuna gıdıyokahvaltı olarak neler yedırıosunuz bayanlar
ay aynen ne bulsa ağzına götürüyor durduk yere bağrıyor kerata canı isterse konuşuyo genelede yanlızken çenesi düşüyo yanımızdayken hiç ses çıkarmıyouzun zaman oldu özlemişim buraları herkes nasıl bebişleriniz nasıl? benim kızım çok mızmız diş yüzünden ya kızlar bide artık yani 2-3 aya göre daha az ses çıkarıyor sizde durum nasıl tek derdi etrafı incelemek üzülüyorum bi sorun yoktur inş
Yarım yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı tuzsuz peynir, bisküvi ve 1 tatlı kaşığı pekmez. Bunları ıhlamurla karıştırıyorum bayıla bayıla yiyor.
merhaba, ben hiç kahvaltıya başlamadım, bu yazdığınız kahvaltı ile başlasam diyorum, bir çay bardağı ıhlamur yeterlimi başlangıç için....
slm ben devam maması ile yapıyoru yeni yemye başladı aten onuda kaşıkla almıyo 3,4 kaşık alıyo daha istemıyo bende blandrdan gecırıp biberonla verıyorum ıhlamuru denemedim denıycem yarın ne kadar katılırkı ben 60cc ye hazırlıyorum bunuda ole yaparımmerhaba, ben hiç kahvaltıya başlamadım, bu yazdığınız kahvaltı ile başlasam diyorum, bir çay bardağı ıhlamur yeterlimi başlangıç için....
bugün oğluşa örümcek aldıkayh önündekileri yemekten neye bindiğini anlamadı bile
bugün oğluşa örümcek aldıkayh önündekileri yemekten neye bindiğini anlamadı bile
gule gule kullansın oğluşunmaşllh senınkı tosun gibi
yok canım bu 1 ay önceki halibu ay hastalık atlattık o yüzden baya zayıfladı 7350 şuan aman sağlığı yerinde olsunda
hayırlı olsun.bende aldım ama daha bindirmedim.6 ayın bitmesini bekliyorum..................
çok geçmiş olsun.aman kilo problem değil.sağlıkları yerinde olsun.bizim doktorumuz fazla kilo iyi değil diyor.boy uzaması vede hareket gelişimi önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?