2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba bugün dr. kontrolümüz vardı moralim çok bozuldu kızımın kafsında bi şişlik vardı yatınca çıkıyo ufak yumuşak ellediğimizde bunu dr. söylemiştim geçen gittiğimizde üzerinde durmadı bugün kendisi fark etti ultrason istedi canım çok ama çok sıkıldı yaaa şimdi 15.45 te tekrar gidicez ultrason çektircez inş. bişey çıkmaz yavrumun yaaa
dr. sorduğumda önemli bişey çıkarmı diye çıkmaz dedi ama çokta sık raslanan bişey değil dedi o yüzden canım çok sıkkın lütfen dua edin kızım için bişey çıkmasın

çok geçmiş olsun canım.umarım birşey yoktur..............:44:

geçmiş olsun, inşallah birşeyi yoktur. içini ferah tutmaya çalış...

selam herkese cumanız mübarek olsun

slm bebekleriniz oturabiliyormu yada destekli oturtuyormusunuz.
desteksiz bi kaç dk oturabiliyor oğlum ve çok hoşuna gidiyor
slmlar benım bebegım oturuyo artık desteksız cokda hosuna gıdıyo kahvaltı olarak neler yedırıosunuz bayanlar
tuzsuz beyaz peynir bıldırcın yumurtası bazen mandalina bazen portakal suyu pekmez ekmek içi haşlanmış patates zeytin falan değişikli veriyorum ben
ay aynen ne bulsa ağzına götürüyor durduk yere bağrıyor kerata canı isterse konuşuyo genelede yanlızken çenesi düşüyo yanımızdayken hiç ses çıkarmıyo
Yarım yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı tuzsuz peynir, bisküvi ve 1 tatlı kaşığı pekmez. Bunları ıhlamurla karıştırıyorum bayıla bayıla yiyor.

ıhlamura benim oğlanda bayılıyo çok seviyo içine azıcık pekmez katıp verdiğimde daha da hoşuna gidiyo

canım hayırlara karşı inşallah sonucun iyi gelir Rabbim meleğini korusun canına zeval gelmesin senin canını da yakmasın inşallah

merhaba, ben hiç kahvaltıya başlamadım, bu yazdığınız kahvaltı ile başlasam diyorum, bir çay bardağı ıhlamur yeterlimi başlangıç için....

Son düzenleme:

canım kızına geçmiş olsun inşallh korkulacak bişey yoktur kalbini ferah tut ualarım kızınla

merhaba, ben hiç kahvaltıya başlamadım, bu yazdığınız kahvaltı ile başlasam diyorum, bir çay bardağı ıhlamur yeterlimi başlangıç için....

bence çok ben 20 ml başladım şimdi 30 ml devam ediyoruz.ben bir çaybardağını zor içiyorum bebek sanmam o mideyle

Son düzenleme:
slm ben devam maması ile yapıyoru yeni yemye başladı aten onuda kaşıkla almıyo 3,4 kaşık alıyo daha istemıyo bende blandrdan gecırıp biberonla verıyorum ıhlamuru denemedim denıycem yarın ne kadar katılırkı ben 60cc ye hazırlıyorum bunuda ole yaparım

bugün oğluşa örümcek aldık ayh önündekileri yemekten neye bindiğini anlamadı bile

ıhlamuru bir iki yaprak 1 türk kahvesi finacanı suyla kaynatıyorum ben kıpkırmızı suyu çıkıyor zaten öyle içiriyorum

gule gule kullansın oğluşunmaşllh senınkı tosun gibi

sağol canım darısı size olsun yok canım bu 1 ay önceki hali bu ay hastalık atlattık o yüzden baya zayıfladı 7350 şuan aman sağlığı yerinde olsunda

Son düzenleme:
yok canım bu 1 ay önceki hali bu ay hastalık atlattık o yüzden baya zayıfladı 7350 şuan aman sağlığı yerinde olsunda

çok geçmiş olsun.aman kilo problem değil.sağlıkları yerinde olsun.bizim doktorumuz fazla kilo iyi değil diyor.boy uzaması vede hareket gelişimi önemli.

hayırlı olsun.bende aldım ama daha bindirmedim.6 ayın bitmesini bekliyorum..................

sana da hayırlı olsun 5dk duruyo üstünde ben ağır ağır alıştıma yapıyorum işe başlıcam için sıkıntı çekmesin canı sıkılmasın diyerekten aldık işte

benım kızım yarın 6. ayına giricek artık yatmak istemıyo uyanık olduğu zamn oturuyo desteksız oturduğu yerden oyuncakları ile oynuyo çoraplarını çıkartıyo yattığı zamn surtunme pozisyonuna getryo kendi erlemek için uğraşıyo daha diş çıkarmadı ama onde bir byazlık fark ettım bde belirgin heceler çıkartıyo ade dyo de anne belırgın sesler ama tam secemıyrm oturup oynarken hiç susmuyo tek sorun yemekle arası yok 4. aydan beri uğraşıyorm daha yenı bişiler yemeye başladı oda az az boyle işte

çok geçmiş olsun.aman kilo problem değil.sağlıkları yerinde olsun.bizim doktorumuz fazla kilo iyi değil diyor.boy uzaması vede hareket gelişimi önemli.

evet boyumuz 73cm boyada gitti kilosu çevremdekiler çok takıyor kiloya da ben önemsemiyorum ilerde alıcak zaten alacağını vücut gelişimini iyi yapsında sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…