sağlıklı olsunlarda kuzucuklar etraftakıler çok bilio herkes çoçuk farklı ayy bn biyere gutmek istemıyorum insan tamasada canını sıkıyo yanı ne kadar zayıf ac bu çoçuk ac eskıden bu kadar bolluk nerde ne versek yerlerdı bir suru soylem birsuru
arkadaşlar kılo konusunda benımkı 4.aydan berı kılo almıyo 2750 doğdu 6 kıloda kaldı denemedığim almaığım mama kalmadıgitmediğim dr prfsre gtryoruz şimdi bakalım bu sefer ne oldu ben zaten hiçbiyere cıkmıyorum eve odaklandım mama yapıp pure yapıp dokmekten bi hal oldum hep bnı emmek istyo oda yetmıo gecelerı bile biberonu bıraz alıyo daha istemıo basıyo çığlığı benı emmek için
olabilir benı ısrmak için can atyo bide sacımı yakaladıysa bıraktırbılene aşk olsun
Çok geçmiş olsun. Sonucu bize de haber ver lütfen.herkese merhaba bugün dr. kontrolümüz vardı moralim çok bozuldu kızımın kafsında bi şişlik vardı yatınca çıkıyo ufak yumuşak ellediğimizde bunu dr. söylemiştim geçen gittiğimizde üzerinde durmadı bugün kendisi fark etti ultrason istedi canım çok ama çok sıkıldı yaaa şimdi 15.45 te tekrar gidicez ultrason çektircez inş. bişey çıkmaz yavrumun yaaa
dr. sorduğumda önemli bişey çıkarmı diye çıkmaz dedi ama çokta sık raslanan bişey değil dedi o yüzden canım çok sıkkın lütfen dua edin kızım için bişey çıkmasın
neden ıhlamur.doktor tavsiyesimi kendi fikrinizmi.ben ek gıdalara başlamadımda.fikir alma açısından sordum................
benım kızım yarın 6. ayına giricek artık yatmak istemıyo uyanık olduğu zamn oturuyo desteksız oturduğu yerden oyuncakları ile oynuyo çoraplarını çıkartıyo yattığı zamn surtunme pozisyonuna getryo kendi erlemek için uğraşıyo daha diş çıkarmadı ama onde bir byazlık fark ettım bde belirgin heceler çıkartıyo ade dyo de anne belırgın sesler ama tam secemıyrm oturup oynarken hiç susmuyo tek sorun yemekle arası yok 4. aydan beri uğraşıyorm daha yenı bişiler yemeye başladı oda az az boyle işte
sağlıklı olsunlarda kuzucuklar etraftakıler çok bilio herkes çoçuk farklı ayy bn biyere gutmek istemıyorum insan tamasada canını sıkıyo yanı ne kadar zayıf ac bu çoçuk ac eskıden bu kadar bolluk nerde ne versek yerlerdı bir suru soylem birsuru
neden ıhlamur.doktor tavsiyesimi kendi fikrinizmi.ben ek gıdalara başlamadımda.fikir alma açısından sordum................
peki doymamasının bir nedeni varmı.doktorunuza danıştınızmı.......................
herkese merhaba bugün dr. kontrolümüz vardı moralim çok bozuldu kızımın kafsında bi şişlik vardı yatınca çıkıyo ufak yumuşak ellediğimizde bunu dr. söylemiştim geçen gittiğimizde üzerinde durmadı bugün kendisi fark etti ultrason istedi canım çok ama çok sıkıldı yaaa şimdi 15.45 te tekrar gidicez ultrason çektircez inş. bişey çıkmaz yavrumun yaaa
dr. sorduğumda önemli bişey çıkarmı diye çıkmaz dedi ama çokta sık raslanan bişey değil dedi o yüzden canım çok sıkkın lütfen dua edin kızım için bişey çıkmasın
aklıma gelmişken söyliyeyim örümcek dediğiniz yürüteç sanırım bizim dr kesinlikle kullanmıyoruz dedi daha biz sormadan sadece odasına girdiğimiz de bende almayı düşünmediğimden nedenini sormadım ama aklınızda olsun bence bi araştırıp öyle kullanın
aklıma gelmişken söyliyeyim örümcek dediğiniz yürüteç sanırım bizim dr kesinlikle kullanmıyoruz dedi daha biz sormadan sadece odasına girdiğimiz de bende almayı düşünmediğimden nedenini sormadım ama aklınızda olsun bence bi araştırıp öyle kullanın
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim çok şükür bişey çıkmadı önemli bişey değil dedi dr. sonuca göre zaten ultrasonla bakan dr.da daha bakmadan önemli bişeye benzemiyo ama yine her ihtimale karşı bakılsın diye istenmiştir dedi ama yinede her ay bakıp eliyle kontrol edicem dedi drmuz
bakalım bizde kahvaltıya başlıycaz yarın sabah tarhana çorbası dolma içklerinden tuzsuz olamk şartıyla tattır dedi zaten ben kızıma çoğu şeyden azcık azcık veriyorum tadını bilsin diye
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim çok şükür bişey çıkmadı önemli bişey değil dedi dr. sonuca göre zaten ultrasonla bakan dr.da daha bakmadan önemli bişeye benzemiyo ama yine her ihtimale karşı bakılsın diye istenmiştir dedi ama yinede her ay bakıp eliyle kontrol edicem dedi drmuz
bakalım bizde kahvaltıya başlıycaz yarın sabah tarhana çorbası dolma içklerinden tuzsuz olamk şartıyla tattır dedi zaten ben kızıma çoğu şeyden azcık azcık veriyorum tadını bilsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?