bez önlük kullanıyorum...bağcıklarını çok gevşek bırakmama rağmen boğazı kızardı yara oldu....kaç gündür kızarık ..geçer dedim geçmedi...ne yapmam gerek?...
Çok geçmiş olsun canım, gözün aydın olsun mu demeliyim yoksa? Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
Benim oğlan ev tarhanasını hiç sevmedi. Hep sebze istiyor. Dedesi milupanın tavuklu sebze çorbasını almış, 6. aydan itibarenmiş. Bakalım onu deneyeceğim bugün, inşallah yer. Ya kızlar birşey sorayım aklıma gelmişken; aranızda doğumdan sonra kemikleri büyüyen-genişleyen var mı? 51.8kg geliyorum tartıda ama ne pantolonlarım oluyor, ne yüzüklerim. Haydi kalçam genişledi onu anladım, ya ayaklarıma ne demeli? 35 numara ayaklarım 37 oldu?
Temizle, kurula, pudra ya da bephantene sür, günde 3 kez yap.
merhaba arkadaşlar...
uzun zamandır giremedim.laptop ım bozuktu yeni geldi tamirden.bu sürede zor günler geçirdim.
dedemi kaybettik.bu bizim ailemizde ilk kayıptı ve çok zormuş.allah tekrar yaşatmasın.en azından uzun bir süre.uzakta olduğu için ben gidemedim.aslında hala inanıyor da deilim.garip bir şey.dün annemlerde mevlid okuttuk.böle işte....
doruk un 6 ay aşılarını yaptırdık.2 gün ateşler içinde yandı çocuk.mahvoldum resmen.2 gece uyumadan bekledim başında.39.2 yi gördük yani.fitile rağmen zor düştü ateşi.sıpam artık çok yaramaz oldu.kıpır kıpır kurtlu gibi duramıyor yerinde.oyuncaklarını alınca ağlıyor.düşürüyor ağlıyor.bir sürü şey işte.büyüdükçe beni mahvetmeye devam edecek.napalım allah sağlık versin.
başınız sağolsun.Allah sabırlar versin bizde bugün yaptırıcaz aşımızı. umarım çok kötü olmaz gitmeden ateş düşürücü vereceğim.evet büyüdükçe yeni yeni huylar üreterek hem yoruyorlar hemde sevindiriyorlar keratalar
teşekkür ederim canım.benden sana tavsiyeğlumun ateşi genelde akşam üzeri 6 dan sonra çıkıyor özellikle tüm aşılarında takip ettim.geneldede akşam olur zaten ateş.oyüzden gitmeden dolven ver.akşam üzeride bir tam fitil ver böylece ateşi çıkmadan ve oğlun hırpalanmadan ateşinin çıkmasını önlemiş olursun.doruk un uykuda yükseliyor genelde ateşi.çok dikkatli ol.ateş çok tehlikeli.umarım hiç ateşi olmaz.şimdiden geçmiş olsun.
merhaba arkadaşlar...
uzun zamandır giremedim.laptop ım bozuktu yeni geldi tamirden.bu sürede zor günler geçirdim.
dedemi kaybettik.bu bizim ailemizde ilk kayıptı ve çok zormuş.allah tekrar yaşatmasın.en azından uzun bir süre.uzakta olduğu için ben gidemedim.aslında hala inanıyor da deilim.garip bir şey.dün annemlerde mevlid okuttuk.böle işte....
doruk un 6 ay aşılarını yaptırdık.2 gün ateşler içinde yandı çocuk.mahvoldum resmen.2 gece uyumadan bekledim başında.39.2 yi gördük yani.fitile rağmen zor düştü ateşi.sıpam artık çok yaramaz oldu.kıpır kıpır kurtlu gibi duramıyor yerinde.oyuncaklarını alınca ağlıyor.düşürüyor ağlıyor.bir sürü şey işte.büyüdükçe beni mahvetmeye devam edecek.napalım allah sağlık versin.
Tünaydın kızlar, herkes iyidir umarım. Doktordan geliyoruz, oğlum 11 kiloyu geçmiş kızlar, az az yediriyorum nasıl bu kadar alıyor anlamıyorum? Neyse 70cm olmuş boyu, kansızlığımız vardı, şükür o da geçmiş. Aşılarımızı olduk, sürüsüne bereket. Doktorumuz dişlerimize baktı, hem alttan hem üstten şişmiş. 1-2 haftaya çıkarmış. Eee sizde ne var ne yok?
Tünaydın kızlar, herkes iyidir umarım. Doktordan geliyoruz, oğlum 11 kiloyu geçmiş kızlar, az az yediriyorum nasıl bu kadar alıyor anlamıyorum? Neyse 70cm olmuş boyu, kansızlığımız vardı, şükür o da geçmiş. Aşılarımızı olduk, sürüsüne bereket. Doktorumuz dişlerimize baktı, hem alttan hem üstten şişmiş. 1-2 haftaya çıkarmış. Eee sizde ne var ne yok?
Meryemcim, çok üzüldüm, Allah sizlere uzun ömürler versin. Ben de 1,5 yıl önce annemi kaybetmiştim. İyi bilirim canım. Allah nur içinde yatırsın dedeciğini.
tşk ederim canım.gerçekten zor.sanada allah sabır versin.hayattayken kıymet bilmemiz lazım.allahım uzun ömürler versin hepsine.
mşlh murat bey ebünyesi kilo almaya müsait demekki.ben doruk u günde 6-7 kere besliorum.çocuk o kadar hareketliki kilo almıyor artık.boyu iyi uzuyor allahtan.napalım sağlıklı ya çok şükür kilolu olması gerekmiyor.zayıfta deil ama yediğini nasıl eritiyor hayret doğrusu.
Sen de sağol kuşum.
Bilmiyorum ki bünyesini, o kadar kıpırdak kuzu, yine de alıyor kilo. Hani hiç zorlamam yesin diye. Doydu mu bana çekmiş asla yemez. Kaşığı iter, biberonu atar filan. Aman dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi boş. Ya aklıma ne geldi; kocam da bebekken çok kiloluymuş, şimdi ince. Genetik olabilir mi bu tombişliği?
merhaba arkadaşlar...
merhaba öncelikle başınız sağolsun.6 ay aşısında ateş oldu demişsiniz.acaba diğer aşılardada ateş oldumu.bizim.2vede4 ay aşımızda ateş olmamıştıda.acaba 6. ay aşımızda ateş olurmu...........
teşekkürler...2.ayda ateşi olmuştu.onun dışında pek ateşlenmedi.ama zaten bildiğim kadarıyla bu 6.ay aşıları biraz ağırmış.dikkat etmekte fayda var.bir de ağızdan çocuk felci için damla damlattılar.o da azıcık ishal yaptı.aman diyim herkes dikkat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?