2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Karga botunu giymeden yazayım dedim. Dün 6. ay aşılarımızı olduk ya, işte gece bir ateş yaptı sormayın, fitil koyduk bir arada düşer gibi oldu. Gece biraz uyudu. Sonra sabaha karşı yine 39'u geçince apar topar hastaneye götürdük. Bir iğne vurdular, daha yeni indi 37'ye şükürler olsun. Hiçbir şeyi yoktu, oyun öğretmiştim, böyle bez önlüğünü yüzüne kapatıyor "ce-ee" deyince indirip gülüyor minnoşum . Dikkat edin kızlar. Benimki gibi başta ateş yapmayabilir ama sonrası felaket olur Allah göstermesin.

Kız kıyamam ben sana... Doruk paşamdan haber vermiyorsun hiç. Çok tombul bebeğim, kırmızı yanaklar filan, ye ye bitmez . Vakit buldukça gel minik pisim, ösledim seni.
Edit-büdüt: Didem bir kere geldi canımcım. Diiideeeem diye çığırdım ama ya görmedi, ya da tanımadı.

Son düzenleme:
offf bu bebıslerın dıslerı ne kadar keskın oluyo boyle yaaa

Kıss nereden biliyorsun, amaniiin yoksa dişlendin mi?? Ay benim oğlum öpmeyi öğrendi -tabi bizim gibi değil, dudaklarını yapıştırıp dil atıyor ama olsun o kadar- onun da üstlü altlı hep beraber geliyor istermisin beni dişlesin??

günaydın annecikler nasılsınız bizim de dün 6. ay aşılarız çok şükür rahat bi şekilde atlattık ne huysuzlandı nede ateş çok şükür bunlarda bitti artık yaşında aşısı var
bu sabah kızıma kahvaltısını karıştırarak yaptım ama beğenmedi ben tek tek veriyodum onu yiyodu ama sanırım bunu sevmedi

iyiyiz canım sen nasılsın?sevindim sorunsuz atlatmanıza.bizim 2 gün ateşi sürdü.çok zor ya ateşlenincede.
bende ayrı ayrı veriyorum kahvaltısını.öyle karman çorman ne anlıycak çocuk yumurtasını pekmezini peyniri hep ayrı veriyorum.şapur şupur ellerimide yiycek sanki bebeğim.

saol canım iyiyim.doruk paşamla uğraşıyorum.sürekli oyun istiyor.nefes aldırmıyor bana.herşeyi de anlıyor mikrobum.valla zamane çocukları bunlar felaket.sen nasılsın?

Benimki de oyuncu pisi oldu maşallah. Şimdi karnımızı doyuralım ilaç alacağız.

Hoşgeldin tatlım, benimki de yemiyordu ben yiyormuş gibi yapıca o da yiyordu.

iyiyim cnm napim ya kızımla uğraşıyorum yaramaz mı yaramaz bi kızım var dur durak bilmiyo cadı
neyse artık bitti aşılarda kurtulduk hepimiz aşı derdinden

herkeşler gitmişşşşş....bende gideyim temizlik yapayım bariiiiiiii....:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…