2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar aşımızı olduk geldik oğluş şuan uyuyo bi bakim dedim birşey sorucam saç boyama hakkında bi bilginiz var mı emziren anneler için sakıncalı bir durum yaratır mı acaba?

selam sweedy
milupanın uzmanları emziren annelerin saç boyamasını önermiyorlar face de görmüştüm.Ama belki bitkisel boyalar oluyordur.Aslında benimde geldi boya vaktim napıcam bilmiyorum

selam sweedy
milupanın uzmanları emziren annelerin saç boyamasını önermiyorlar face de görmüştüm.Ama belki bitkisel boyalar oluyordur.Aslında benimde geldi boya vaktim napıcam bilmiyorum

palettenin bitkiselini almış kocam ama araştırmak lazım ozaman

günaydınnn
hayırdır çiğdemcim

Kocam hem oğluma hem bana grip bulaştırdı. Ufaklık sadece öksürüyor da ben dökülüyorum resmen. İlaç alıp duruyorum. Ateşine de bakıyorum meleğimin. Gece hiç uyumadı, haşat haldeyim. Bir de akşam midem bulanıyordu, yemek yemeği de unuttum. Sabah 9 da aklıma geldi, yani 19 saat aç kalmışım. İşte böyle. Bu arada sana da günaydın.

Günaydın,
Çiğdem geçmiş olsun. Aynı dert bizde de var. Ben değil ama oğlum hasta.

Günaydın,
Çiğdem geçmiş olsun. Aynı dert bizde de var. Ben değil ama oğlum hasta.

Çok sağol şekerim. Size de çok geçmiş olsun. Zor vallahi hastalık. Oğlumun ateşi olmasın da ben hastalıktan dökülmeye razıyım. Şükür yok ateşi. Ateş yok, enfeksiyon yok. Çok terliyorum, umarım çabuk toparlanırım, yavrumun bana ihtiyacı var çünkü.

günaydınlarr geçmiş olsun çiğdem umarım hemen düzelirsin keçi gribimiymiş neymiş bu hastalık inş senin ki öyle değildir haftalarca sürüyo da geçmiyo zıkım

günaydınlarr geçmiş olsun çiğdem umarım hemen düzelirsin keçi gribimiymiş neymiş bu hastalık inş senin ki öyle değildir haftalarca sürüyo da geçmiyo zıkım

Sağol kuzum ya, yok toparlanırım ben. Keçi gribi, eşşek gribi işlemez bana.

kızlar günaydın.kızlar bişey soracam benim oğlum 5 ayı bitirdi.üzüm pekmezi verdim bir kaç defa.sonra kimisi ağır gelir dedi bıraktım.doktorada sormadım.sizce hazır üzüm pekmezi ağırmı gelir.bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız.

Son düzenleme:
gunaydıın herkese bebıslerı ve kendılerı hasta olanlara coook gecmıs olsun acil sıfalar 2 sorum olucak cvp verırsenız cok sevınırım
1kahvaltı olrak olarak bebıslere ne verıosunuz
2smılac kulanan var mı

:92::92::92::92::92:

:2: :2: :2:

Biz kahvaltıya 6. ayda başladık. Ben üzüm değil, keçiboynuzu pekmeziyle kahvaltısına ekliyorum. Direkt vermiyorum. Dokunmadı hiç. Bir de onu dene istersen.

merhaba valla kahvaltı olarak azar azar yumurta sarısı beyaz peynir 1 iki cici bebe ve süt (inek sütü değil)karıştırıp verilebilir.internette okuduğum kadarıyla.ama malesef benim oğluma eşim baktığı için yediremiyo devam sütü veriyo.

:2: :2: :2:

Biz kahvaltıya 6. ayda başladık. Ben üzüm değil, keçiboynuzu pekmeziyle kahvaltısına ekliyorum. Direkt vermiyorum. Dokunmadı hiç. Bir de onu dene istersen.

bende pirinçunu maması yapıyorum ona katıyorum.dokunma dokunmadı hatta sevdi diyebilirim de ama ağır gelir denilince bıraktım.

Kahvaltı: 1 kibrit kutusu gecen suya basılmış tam yağlı inek peyniri + 1 tatlı kaşığı pekmez + 2-3 bebek bisküvisi + 1/4 yumurta sarısı, ıhlamurla ıslatıp çatalla ezip veriyorum.
İkinci soruna gelince, evet similac kullanıyorum, ne oldu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…