çiğdemcim cnm çok geçmiş olsun inş. biran önce iyileşirsiniz
yavruma demek iğne yapıyolar hee ahhh cnm benim nasıl acıyodur canı kıyamam ben ona
günaydııııın!
Kızlar bugün kivi denedim kızım bayıldı.Sanırım benim miniğim ekşimsi meyveleri sevecek.Haftalardır elmanın çeyreğini zorla yerken bir kiviyi zevkle yedi.Ayrıca favorileri mandalina ve portakal.Bir de bebeğinizin giysilerinizi neyle yıkıyorsunuz? Ben şimdiye kadar sabun tozuyla yıkadım ama bu kez herşeyimiz battı meyve sebzelerle.Mümkün değil sabuntozuyla çıkmaz.
çiğdemcimci çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sen ve bebişi iyileşirsiniz.Acil şifalar[/COLOR]
bana fikir vericek olan yokmu yaaaa
günaydınnnnn
ben çıldırmak üzereyim artık yaaa kızım bugün 4. günü ve ben ona zorla yemek yedirmeye çalışıyorum daha önce böyle yaptığı yoktu neden böyle yapıyo anlamıyorum kaşığı görünce ağzını resmen kitliyo başını sallamay başlıyo elleriyle kaşığa vuruyo resmen savaş veriyorum onu doyurcam diye
napsam bilemiyorum yemesinde ısrarmı etmem lazım yoksa istemediğinde bırakimmi gerçi hiç istemiyo ama
bu arada en yakın arkadaşım hamile ve bu sabahtan beri sancıları başlamış sanırım bebişi geliyo dr. gitti bakalım hayırlısıyla inş. biran önce kurtulur da bebişine kavuşur
bende ısrar ediyorum ama daha sonrasında işi inada bindirimesinden korkuyorum
benimkiside emiyo ama yemeğe gelince istemiyo
Evet öyle oldu, tombul keleebeem benim, hastanede hemşire ablaları seve seve bitirdiler oğlumu. Güvenlikçi abileri de maşallah diyorlar oğluşuma. Şöyle sitede toplaştığımız bir gün koyayım resmini de görün, tombulumu...
:1
darkorchid .!.:Üf kızlar ya dökülüyoruz hastalıktan. Benim toşunum yine bronşit oldu. Geçen gece apar topar hastaneye kaldırdık, nefes almakta güçlük çekiyor diye. Hava verdiler. Dün de hastaneye gittik, 16 tane iğne, bronşit şurubu ve öksürük şurubu verdiler. Bacakları kevgir gibi oldu yavrumun. Sabah - akşam iğnesi var şimdi. Sıcakta yatırmamam lazımmış ondan olmuş. 1 kere daha olmuştu, o zaman bakan doktor deseydi ikinci kere hasta olmazdı yavrum.:2: Benim de çok ateşim var. Dün 39,5 oldu. Şimdi 38. Bakalım ne olacak?[/COLOR][/I][/B]
günaydınnnnn
ben çıldırmak üzereyim artık yaaa kızım bugün 4. günü ve ben ona zorla yemek yedirmeye çalışıyorum daha önce böyle yaptığı yoktu neden böyle yapıyo anlamıyorum kaşığı görünce ağzını resmen kitliyo başını sallamay başlıyo elleriyle kaşığa vuruyo resmen savaş veriyorum onu doyurcam diye
napsam bilemiyorum yemesinde ısrarmı etmem lazım yoksa istemediğinde bırakimmi gerçi hiç istemiyo ama
bu arada en yakın arkadaşım hamile ve bu sabahtan beri sancıları başlamış sanırım bebişi geliyo dr. gitti bakalım hayırlısıyla inş. biran önce kurtulur da bebişine kavuşur
günaydııııın!
Kızlar bugün kivi denedim kızım bayıldı.Sanırım benim miniğim ekşimsi meyveleri sevecek.Haftalardır elmanın çeyreğini zorla yerken bir kiviyi zevkle yedi.Ayrıca favorileri mandalina ve portakal.Bir de bebeğinizin giysilerinizi neyle yıkıyorsunuz? Ben şimdiye kadar sabun tozuyla yıkadım ama bu kez herşeyimiz battı meyve sebzelerle.Mümkün değil sabuntozuyla çıkmaz.
çiğdemcimci çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sen ve bebişi iyileşirsiniz.Acil şifalar[/COLOR]
Canım allah arkadaşını tez zamanda kurtarsın inşallah.Geçen gün 2 yaşında oğlu olan bir arkadaşım tavsiye etti.Bebeğini beslerken mutlaka sen de bir şeyler ye karşısında dedi.doktoru bebeklerin görerek öğrendiğini söylemiş ona da.Ben de uyguluyorum epey işe yaradı sen de dene istersen.Kolay gelsin şimdiden
Önce emiyorsa doyar gibi oluyordur. Açken ver istersen. O zaman yiyebilir.
Canım allah arkadaşını tez zamanda kurtarsın inşallah.Geçen gün 2 yaşında oğlu olan bir arkadaşım tavsiye etti.Bebeğini beslerken mutlaka sen de bir şeyler ye karşısında dedi.doktoru bebeklerin görerek öğrendiğini söylemiş ona da.Ben de uyguluyorum epey işe yaradı sen de dene istersen.Kolay gelsin şimdiden
Size tombulumu göstereyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?