2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çiğdemcim cnm çok geçmiş olsun inş. biran önce iyileşirsiniz
yavruma demek iğne yapıyolar hee ahhh cnm benim nasıl acıyodur canı kıyamam ben ona

Sağol kuşum. Doğduğundan beri paso iğne yedi yavrum. Allah'tan çok ağlamıyor. Canı tatlı değil benim gibi.

Kivi c vitamini yönünden çok zengin. Aferin kuzuya, afiyet bal şeker olsun. Ben de matik sabun tozuyla makinada yıkıyorum. Yüksek ısıda yıkadığım için çıkıyor. Bu arada çok sağol canım. Allah yavrularımızı korusun.

bende ısrar ediyorum ama daha sonrasında işi inada bindirimesinden korkuyorum
benimkiside emiyo ama yemeğe gelince istemiyo

Canım allah arkadaşını tez zamanda kurtarsın inşallah.Geçen gün 2 yaşında oğlu olan bir arkadaşım tavsiye etti.Bebeğini beslerken mutlaka sen de bir şeyler ye karşısında dedi.doktoru bebeklerin görerek öğrendiğini söylemiş ona da.Ben de uyguluyorum epey işe yaradı sen de dene istersen.Kolay gelsin şimdiden

Maşallah, ne tombiş senin oğlun. boğum boğum tam ısırmalıktır o şimdi. Tombik kuzu. :))

Geçmiş olsun. Kıyamam ben o miniğe. Salgın var sanırım. Bu sene grip virüsü çok güçlü ve hemen ciğerlere iniyor. Biz de 3 hafta önce atlattık. İnşallah çabucak iyileşir.

Bazen huyu değişiyor bebeklerin, üzerine gitme bence. Bir süre zorlama, o huyunu unutsun. Sonra gene iştahlı günlerine döner. Çünkü sonuçta daha önce yapmıyormuş, demek ki iştahsız bir bebek değil aslında.

Ay benim oğlum da meyveye bayılıyor. Kivi biraz alerjik diye ben az veriyorum, bir dilim karışıtırıyorum meyvesine. Seviyor lüp lüp.
Ben de hala sabuntozu kullanıyorum, elma lekesi çıkmıyor ama deterjana cesaret edemiyorum henüz.

Son düzenleme:

kahvaltıyı zaten beraber yapıyoruz ama bilmiyorumki nerde yanlış yaptığı yemeyen çocuk çok zormuş daha öncesinde yerken şimdi böyle ypması beni üzdü

Önce emiyorsa doyar gibi oluyordur. Açken ver istersen. O zaman yiyebilir.

önce yemek yedirmeye çalışıyorum sonra emiyo bakalım belki tekrardan düzelir inş.

Evet ben de hep bebeğimin öğünlerini bizim öğünlerimize denk getirmeye çalışıyorum. Birlikte yiyoruz. Hem safra düzenine de alışıyor şimdiden, hem de özellikle akşam yemeğinde hepimizi bir arada sohbet ederken görünce mutlu oluyor. Bebek deyip geçmeyin, anlıyor etrafındaki insanların keyfili mi gergin mi olduğunu.

merhabalar güzel anneler nasılsınız bakalım.bebişlerinizde iyidir inşallah.tosuncuğumuz hastamı olmuş çok geçmiş olsun çiğdem.kızlar valla ben oğlumu sık yıkamıyorum.korkuyorum hasta olur diye.kıyafetlerinide deterjanla yıkamaya başladım hatta koslanın leke çıkarıcısını bile kullandım.çünkü hemen hemen bütün kıyafetleri lekeli giydirmeye utanıyorum.amma kıyafetlerini yıkarken en son iki defa duruluyorum.

ben onu varyaaaaa ısırırımmm yerim.valla babamda bana kızıyo internete minternete koyma çocuğu diyo üstüne füze atarım diyo

Çok sağolun kızlar. Allah hepimizin yavrusunu korusun. Meralcim, kıyamam ben prensesimeee...
Benim oğlum da şoka girer başka bebek gördü mü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…