kızlar ben şimdi çıkıyorum kızımın meyve saati geldi de bakalım nasıl yedircem
merhaba arkadaşlar dün oğlumu yanımızdan ayırdık odasına aldık herzaman 2 veya 3 defa uyanan bugün gece 5 defa uyandı odaya alışamadı mı nedir bilmiyorum ama gündüz hiç uyumadı belki ondan kaynaklanıyordur.
merhabalar güzel anneler nasılsınız bakalım.bebişlerinizde iyidir inşallah.tosuncuğumuz hastamı olmuş çok geçmiş olsun çiğdem.kızlar valla ben oğlumu sık yıkamıyorum.korkuyorum hasta olur diye.kıyafetlerinide deterjanla yıkamaya başladım hatta koslanın leke çıkarıcısını bile kullandım.çünkü hemen hemen bütün kıyafetleri lekeli giydirmeye utanıyorum.amma kıyafetlerini yıkarken en son iki defa duruluyorum.
merhaba arkadaşlar dün oğlumu yanımızdan ayırdık odasına aldık herzaman 2 veya 3 defa uyanan bugün gece 5 defa uyandı odaya alışamadı mı nedir bilmiyorum ama gündüz hiç uyumadı belki ondan kaynaklanıyordur.
Üff ölüyorum gripten.
ya benimde kızım artık yemiyor kaşığı görünce itiyor, ağzını kilitliyor, kafasını sürekli sallıyor.... çok üzülüyorum ama çok ısrarda etmiyorum. belki biraz hasta olmasından kaynaklı,
Daha çok erken değil mi?:44:
daha erken değilmi canım ne acelen var.onun daha sana ihtiyacı var.vede geceleri çok uyanıyorlar.ben ikizlerimi 2 yaşında ayırmıştım.hiç problem olmamıştı.
araştırdığım kadarıyla ne kadar erken ayırırsam okadar iyi olacağını düşündüm.çünkü ağır ağır bana alışmakta her emzirdikten sonra yanıma yatırıyordum dalması için şimdi kokumu daha fazla alır aklı ermeye başlayınca daha zor olur diyerekten ayırdım. yatarken de rahatsız oluyordum.eşimle gece ilişkilerinde falan zor oluyordu.
evet sabiha pektunanın görüşünü de biliyorum.varlığımı her istediğinde yanında oarak sağladığımı düşünüyorum.gün içerisinde sarılıyoruz oyun esnasında her düzenli emmesinde ödül olarak daha çok sevgimi gösteriyorum sarılıyorum. mamasını çorbasını meyvesini yeyince sevincimi hep gösteriyorum. sanırım bu oğlumun yanında olduğumu hissetmesinin en güzel yolu benceBen bu konuda Sabiha Pektuna'nın görüşlerini daha çok benimsedim. Sonuçta çok küçükler ve bizim kokumuza, varlığımıza ihtiyaçları var. En azından 1 yaşına kadar kalması iyi olurdu. Yanında yatması şart değil, seni görebileceği bir yerde yatması bile yeterli. Tabi sonuçta senin kararın, ama kuzumu koynuma alıp yatmak gibi bir zevk yok şu dünyada...
Benim oğlum doğduğundan beri kendi odasında yatıyor. O her istediğinde yanındaydım. Sadece benim için zordu. Sonradan onun için zor olmayacak.:)
Günaydın, sonunda oldu stres ve uykusuzluk hastanelik etti. Sakinlestirici iğne vurdular ve annemin yanına yolladılar. Gerçi yine deliksiz bı uyku çekmedim ama uyudum biraz. Annem yazık bekledi beyfendiyi o uyuyamadi. Uyku Cok önemli doktor dikkat et kendine dedi ama nerde anmeyiz biz dedim
Canım tesekkur ederim. Hepsini hepsini denedim yok uyumuyor. Doktor çubuğun kendi yapısı kişiliği öyle diyo. Dün hastanede onuda gösterdik. Bı şurup verdi ama oda fayda etmedi. Valla yaslandım gözlerimin altı kirisiyo dinlenememekten.
Sizede Cok gecmis olsun. 4 aylikken bizimkide iğne oldu her iğneden sonra biraz daha rahatlamıştı. Birde buhar makinası sürekli acikti odamızda. Allah şifa versin.
Esim calismiyo evde Annemlerde var aslında ama evim Cok büyük değil bizim oğlanda gür sesli mutlaka duyuyorum sesini. Bas bas bagiriyo uyutmuyo ki. Günde 3 saat belki uyuyorum oda tek seferde değil malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?