2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Okuduğum tüm yazılarda bronşiolitle ilgili: "antibiyotik tedavisinin yeri yoktur" diyor. Ama doktor dünyanın antibiyotiğini yazdı, acaba zatürreye çevirmesin diye mi?? :26:

Annemlere geldim zaten bı kaç gün burdayim. Toparlanip öyle gecicem evime.
Benim oğlan zature olmuştu Cok ileri düzeyde değil ama Cok hastaydi. 6 iğne olmuştuk ama ben bı kaç doktora götürdüm antibiyotik tehlikeli diye hepsi aynı şeyi söyleyince vurulduk.

Okuduğum tüm yazılarda bronşiolitle ilgili: "antibiyotik tedavisinin yeri yoktur" diyor. Ama doktor dünyanın antibiyotiğini yazdı, acaba zatürreye çevirmesin diye mi?? :26:

evet canım zature olmasın dıye antıbıyotık verıyrlar benım oglanda kullandı yan etkısı ıste bagırsakların duzenını bozuyor

evet canım zature olmasın dıye antıbıyotık verıyrlar benım oglanda kullandı yan etkısı ıste bagırsakların duzenını bozuyor

Evet benimki de her antibiyotikte cırcır olur. Bunun sebebi, antibiyotiklerin bağırsaklardaki "yararlı bakterileri" de öldürmesi. Yerine koymak için yoğurt vermek lazım.

merhaba kızlar.hasta olanlar geçmiş olsun.

moralim çok bozuk.ama sebebini şimdilik söyleyemem.ilerleyen günlerde duruma göre söyliycem.ama içim fokur fokur kaynıyor.allahtan dua mı kabul etmesi için sizde dua edin lütfen.

umarım Allah'tan her dileğin gerçekleşir canım...

mrb arkadaşlar bende ağustos 2010 annesiyim bişey sorcam bebeğimi emzirdiğim zaman kafası çok terliyo birde ayakları terliyo çorabını çıkardığımda sanki ıslak gibi aranızda bu sorunu yaşayan oldumu doktora göstermelimiyim sizce

Bizdede var aynı sorun. Ben baktirdim Cok terliyo neden diye doktor sizinki irsi hastalık değil dedi. Ama Demir eksikliği de yaparmış Cok ter.

bızdede aynı sorun var gece yastıgının ustune penye battanıye koyuyorum emzırmek ıcın aldımda ters cevırıorum sonra onu kaldırıorum yastıı ters cevırıorum butu gece bole gecıo
doktora sordum demır eksıklıgı dedı dvıt3 verıodum sımdı onu kestık multı vıtamıne basladık ıcınde dvıtamını var dedı doktr

bizdede öyle çok terliyor kafası.ama ben kan tahlili yeni yaptırdım.ne kansızlık nede başka bir problem yoktu.......:26:

kafasının terlemesı 3 seyden kaynaklanıyor kızlar
demır eksıklığınden
d vıtamını eksıklığınden
kalıtsal

bızde aynı problemı yasıyoruz ..her ılacını zamanında aksatmadan verıyorum .multıtabs kullanıyoruz ..doktora soyledığımde kalıtsal olabılır dedı zaten babamızda cok terlıyor

Selam kızlar bebeğime ek gıdalara başladım.sizce neler yapabilirim.

yenı basladıysan canım elma armut havus suyuyla baslayabılırsın tabı bastan tek olarak ver sonra karısık pure yoğurt sımdılık bunlarla basla alıssın kasığa ve bıze doktorumuz tahıllı mamada onermıstı hıpp yulaflı bunlara alıstıktan sonra sebzelere ve corbalara gecebılırsın

Günaydın kızlar... Herkes iyidir umarım. Oğlumun iğneleri çarşamba akşamı bitiyor nihayet. Ben de sabah boğazlarıma baktım faranjit olmuşum, bir sürü ilaç işte. Oğluşumun dişleri yüzünden iştahı da gitti. İlk dişimiz alttan solda göründü. Doktor 3 güne iyice çıkar dedi. Bir de çok hasta diye multivitamin yazdırdım.
Bu arada herkesin sevgililer günü ve kandili mübarek olsun. Size süper aşk şarkıları hazırladım. Çoğunuza link yolluyorum, unuttuklarım olursa lütfen bana özel mesaj atsın, link atayım...

Meryemcim, meleğim şimdi gördüm... Herşey iyi olacak emin ol. Duana dua etmek isterdim, duanın ne olduğunu bilseydim. Allah der ki: “Olur ki hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinizedir ve yine olur ki sevdiğiniz bir şey sizin kötülüğünüzedir. Siz bilmezsiniz Allah bilir.” (Bakara 216) . O yüzden hayırlısını diliyorum senin için.

haklısın hayatım.saol yinede.sebebini söyleyeyim.benim için büyük bir süprizdi.eminim sizin içinde öyle olacak.hamileyim.........................

haklısın hayatım.saol yinede.sebebini söyleyeyim.benim için büyük bir süprizdi.eminim sizin içinde öyle olacak.hamileyim.........................

[ı]amaniiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Inanmıyoruuummmmmm!!!![/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…