haklısın hayatım.saol yinede.sebebini söyleyeyim.benim için büyük bir süprizdi.eminim sizin içinde öyle olacak.hamileyim.........................
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Anam ne desem bilemedim şimdi ben. Hayırlısı olsun kuşum. Yeniden o heyecanları yaşayacaksın. Ayrıca sizi gibi çapkın aşıklar siziiiiiii. :24:
rabbım baska dert vermesın bu dert deıl arkadasım ınsanlar bebek ıcın neler yapıolar sıkıntılar cekıolar tabı bıraz erken ama allah bole layık gormus bebeının kardesıyle arasında yas farkı az olduu ıcın cokdaha ıyı anlasıcaklar buyuduklerınde ıyı kı olmus dıceksın
haklısın hayatım.saol yinede.sebebini söyleyeyim.benim için büyük bir süprizdi.eminim sizin içinde öyle olacak.hamileyim.........................
özel olacak belki ama korunurken i hamile kaldınız? benim de esim kornuyor ama her seferinde korkuyorum
dogumdan sonra adet de olmadim ben daha
hayırlı olsun canım
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
ayyy hayırlı olsun canım özel olmassa nasıl korunuyordunuz v bebeğin emmeyi kesti mi?
saol canım valla kandilide unuttum...
eşim korunuyordu.hiçbir şey kullanmadık yani.ahh kafam ahhhhh...hyr sağarak vermeye devam ediyorum.zaten çoktandır emmiyor beni.
Hayırlısı olsun. Tabi sana zor olacak biraz ama iki kardeş birlikte büyürler, iyi yanından bak. Bu arada süt vermeyi kesmen gerekiyor. bebeğin tutunmasını engeller emzirme hormonları, doktorun da söyleyecektir zaten. Güle güle büyüt ikisini de.
günaydınlarrrr herkese hayırlı kandiller tüm dualarımız kabul olsun inş.
bugün dedeciğim açık kalp ameliyatı olucaktı şuanda da ameliyatta benimde aklım onda hayırlısıyla inş. atlatır bu ameliyatıda
meryemcim çok şaşırdım cnm hayırlısı böyleymiş demekki evet senini için zor olcak ama ikisi birden büyümüş olcaklar
ne kadrlık hamilesin ne zaman öğrendin yani
çiğdemcim gönderdiğin linkte intrnet sayfası açılmıyor pcimde mi sorun var acep?
yarın dr uma sorucam ama ben araştırdım dengeli beslendikten sonra bir sakıncası olmazmış.o kasılmalar şu an normal olarak varmış zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?