2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun. Hayırlısı ile deden iyi olacak inşallah.

Doktorun en doğru cevabı verecektir. Ben hamileyken birgün doktora gittiğimde benden önceki bir bayana söylerken duymuştum, o yüzden söyledim.
Heyecan vardır şimdi, ne güzel aslında. :))

pekte heyecanlı sayılmam.çünkü oğluma üzülüyorum.o daha çok küçük.benim sevgime ihtiyacı var.doğum yapınca 15 aylık olacak.onunla belkide fazla ilgilenemiycem.yazık oldu yavruma.karnım çıkınca onu kucaklayamıycam.onun bunun eline kalıcak yavrum.off çok zor çok....

Yok hiç öyle düşünme. Annenin sevgisi bütün yavrularına yeter. Sevgin sınırlı birşey değil ki bölünsün. Katlanacak, katlanacak; iki yavruna da sel olup akacak. Birlikte büyümenin keyfini yaşayacaklar. Hiç meraklanma sen. Olumlu bak, ki zaten ultrasonda gördüğünde bütün bu olumsuz duyguların uçup gidecek.

inş bakalım ne olacak.yarın gidicem hemen doktoruma.kadın şok olacak.

arkadaşlar...bugün meyve filesi aldım...içine elma dilmleyip koydumm ve bizim kuzunun eline verdim...kısa sürede üstünü leke içinde bıraktı...önlük takmam rağmen.....meyve filesini sizler nasıl kullanıyorsunuz?...her kullanımdan sonra bu durumla mı karşılaşacağım?...

bizde de aynı durum söz konusu etrafı üstünü başını mahvetti her yeri
süreli çamaşır yıkıyorum bennn

off bide beni sor nasıl şaşırdım.napalım hayırlısı olur inş.

tabi ki canım benim...bunda da vardır bir hayır...hiç üzülme ve endişelenme sakın..bak herşey çok ama çok güzel olacak..ikinci bir yavru daha ..düşününce kulağa çok hoş geliyor...

tabi ki canım benim...bunda da vardır bir hayır...hiç üzülme ve endişelenme sakın..bak herşey çok ama çok güzel olacak..ikinci bir yavru daha ..düşününce kulağa çok hoş geliyor...

öyle mi geliyor.zaman bakalım ne gösterecek....

zor olsada yine de çoooook güzel, hayırlısı olsun ikisinide sağlıkla büyütürsün inşallah, annelik bambaşka birşey ....

Meyve filesini hiç kullanamadım ben. Benim oğlum baya iştahlı yetmedi ona tülden geçen. Oyuncak yaptı ama plastik tarafını, meyveli kısmıyla hiç ilgilenmedi sıpa. :)

haklısın hayatım.saol yinede.sebebini söyleyeyim.benim için büyük bir süprizdi.eminim sizin içinde öyle olacak.hamileyim.........................

ben moralim bozuk sonra açıklayacağım deyince anlamıştım.neyse canım hayırlı olsun.allah yardımcın olsun.tek çocukmuydu senin...........

ben moralim bozuk sonra açıklayacağım deyince anlamıştım.neyse canım hayırlı olsun.allah yardımcın olsun.tek çocukmuydu senin...........

evet canım tek çocuk var.ama çok küçük ya ondan üzüldüm.napalım allah oğlumu zor verdi bunu kolay.kısmet böyleymiş.

evet canım tek çocuk var.ama çok küçük ya ondan üzüldüm.napalım allah oğlumu zor verdi bunu kolay.kısmet böyleymiş.

tabiki zor olur canım .hamilelikte zor olur.yeni doğum yaptın.ama hayırlısı inşaallah sağlıklı bir bebişin.birde kızın olur.korunuyormuydun.ay bende korktum valla benim 3 tane bir daha istemiyorum.allah korusun.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…