2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy meryem sende hamıleymısssın.... ne kadarlık canım... cok uzgunum ben ıstemıyodum cunku tabı rabbım bılır hayırlısını... ama kızıma haksızlık yapıyomusum gibi vıcdan azabı duyuyorum... bugun gıttım doktora. usgde gorunvedı... kanda bakıldı yenı bı hamılelık dedı... 6 aylık bebegım var dedım olsu bı arada buyurler kardesıyle ıyı olur dedı doktor... saskınım esıvde saskın... bızımkıde tam bır suprız... korundugumuz halde fırttı geldı valla... cok agladım...
Allahtan doktor... emzırebılırsın bı sakınca yok zaten bellı bı sure sonra kendılıgınden kesılır sut dedı...

bu arada meryem senın Sat kac??? benımkı 8 ocak... neten hesapladım 5 hafta 2 gunluk dıyo

allah isteyince herşey boş

bu arada meryem senın Sat kac??? benımkı 8 ocak... neten hesapladım 5 hafta 2 gunluk dıyo

şeymaaaaaaaaaaaaaaaa sende miiiiiii????????
ay şoklar içindeyim kalakaldım. 12 ocak benim ki canım.yarın gidicem dr a.bütün gündür ağlıyorum bende.oğlum çok küçük sevgime ihtiyacı var.ama kızma bana seni gördüğüme çok sevindim.

bende meryem ınsanın yanlız olmadıgını bılmesı cok guzelmıs...:) bende cok agladım dusundukcede hala aglıyorymm... kıyamıyorum kuzuma...

şeymacım 2 sini birden açık tutsana.takip edemiyom seni

şeymacım senin bebiş de hayırlı olsun
ben de korkmaya basladim D

benim sat 2 kasım 2009 ,hala adet olmadim :))

çok fark yokta.20 yine küçükmüş.hayırlısı balım ya.kader işte.bende oğlum olana kadar neler çektim zor buldum.bunu istemeden allah verdi.vardır bir hayır diyorum.

ben daha kotu 20

arkadaşlar ne güzel genç annelersiniz.şimdi çok zorlanırsınız ama ilerde çok faydasını görürsünüz.çocuklar büyüdümü rahatlarsınız..............

sagol seymacım bende senı takıp edemıyom kıs...:):): nerde bulusalımm:)

amanınnn kızlarrrr meryemmmm seymammm allah hakkınızda hayırlısı ne ıse onu yasatsın sızlere uzulmeyın her bebek rızkıyla gelır sımdı bebıslerınıze kıyamıyorsunuz ama onlarda sızın canınız ne dıyım hayırlısıyla kucaklayın bebıslerınızı :))

amanın şeymacım sendemi hamilesin hadi bakalım sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi
ama bende korkmaya başladım

hayırlı olsun kızlar sağlıkla doğup büyürler inşallah benim yaş 22 2 tane oğlan doğurdum biri 2 yaşında küçüğü 6aylık olacak korkmayın beraber büyürler biraz zor oluyor ama olsun dünyalara değerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…