2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr hamıleyımmm

Amaniiin sen de mi?? Hayırlısı artık ne diyelim...

Moralim çok bozuk kızlar. Kocam olacak tomruk sevgililer günümü kutlamadı dün. Gece döndü mabadını uyudu. Sabah yılışmaya kalktı "çok geç" dedim. O kadar kızmışım ki aynı yerde olmaya bile dayanamıyorum.

Bende soyleye soyleye çiçek aldırdım. Ya bu erkekler neden böyle. Ben oğlumu böyle yetiştirmek istemiyorum. Kayınpederim Cok incedir Kayinvaldem malesef.. Kimin yetiştirdiği belli oluyomu

Bende soyleye soyleye çiçek aldırdım. Ya bu erkekler neden böyle. Ben oğlumu böyle yetiştirmek istemiyorum. Kayınpederim Cok incedir Kayinvaldem malesef.. Kimin yetiştirdiği belli oluyomu

Benimkinin de anne babası aynen seninki gibi. Neyse aradı konuşmadım pek. Bu sefer burnundan getireceğim. Kalbim kırıldı çünkü. Hediye istemedim ki, sadece bir çift güzel söz. Artık bundan sonra söylese de farketmez.

gunaydınnnn
bız kutladık kayınvalıdemdeyım dun sabahtan cokkk ıs yaptık mama hazırla evı sıl supur toz al ssonra k.valıdem ben yaparım bugun sevgılıler gunu cıkın dolasın sız gencsınız dedı bızde cıktık bı yemek yedık oğlusu evde bıraktık eee zaten benımkı 1 hafta once ne alımm sana dedııı ::)))) bende bısey ıstemedım ama durmaz eve gıttığımızde kargo gelırrrr bılıyorum

bende yuzuk sıparıs etım dedımkı sevgılıler gunu hedıyen haberın olsu... zaten dun hıcbısey kutlayacak halım yoktu

Ya evet hiç Guzel soz bilmez benim eşimde. O kadar süslenirim, giyinirim kuşanırım tık yok. Kayınpederim o Guzel gelinim yine Cok Guzel olmussun der. Esım aman ne olmuş diyo. Ben esimin ikinci evliligiyim. İlk eşinin bı defterini bulmuştum , yıllarca her mesajlaşmalarını yazmış. Aklıma geldikçe deliriyorum. Benim hoduk sandığım kocam dunyanın en ince insanıymis. Ama ben hiç görmedim. Böyle olunca daha Cok kiriliyo insan sen yine iyisin yani

kac yasındasınkı cığdemcım

27

Benimkinin de dili evlenince bağlandı. Eşşek dili yedirmişler gibi. Küsüyorum işte ben de. Ben süs bebeği gibiyim, eskiden bana deli olurdu. Şimdi yüzüme bakmıyor. Herkesin gözbebeğiydim ben. Şimdi geldiğim duruma bak.
Ben de eski sevgilisinin yazdığı mektupları bulmuştum, hiç söylemedim. Çaktırmadan attım. Bana onları soracak hali yok ya!

günaydın güzel anneler benim koçiş dün kutladı sevgiler gününü bana hediyede notebook almış
şaşırttı beni gerçi beklemiyodum ama

Benimkinin de dili evlenince bağlandı. Eşşek dili yedirmişler gibi. Küsüyorum işte ben de. Ben süs bebeği gibiyim, eskiden bana deli olurdu. Şimdi yüzüme bakmıyor. Herkesin gözbebeğiydim ben. Şimdi geldiğim duruma bak.
Ben de eski sevgilisinin yazdığı mektupları bulmuştum, hiç söylemedim. Çaktırmadan attım. Bana onları soracak hali yok ya!
[/QUOTE]

Bende aynen boy desen 1.80 kas göz maşallah yerinde ama koca hoduk. Neyse oğlum babası gibi olmiycak. Ben gizli gizli atmadım annesini çağırdım bakın benim evime ne getirmiş diyehepsinin gözü önünde yaktım. Bı daha bulursam böyle birsey evi yakar giderim dedim

gunaydınnnnnnnnnnnn
bakıorumda bu sabah bıraz kırılmıs narın bayanlar amann kızlar bosverın hedıye alsa noolcak guzel soz solese noolcak(cok sey olucakda yapmazsa napalım)bende 22yasındayım 18 yasında evlendım nısanlıykende hııc bıse yasamadım evlendıkten sonra eh ıste bıraz erkeklerın genelı dusuncesız ıstısnalar harıc o ıstısnayıda bız tutturamadık ıstee

meryem şeyma hayırlı olsun bebiişler kazasız belasız gelsinler inş

tşk ederim kızlar.umarımm gerçekten hayırlısı olur.

arkadaslar merhaba,

ben 2011 agustos annesi olacagim hayirlisiyla,

soyle bir bakayim dedim siz neler yapiyorsunuz diye,

eslerinizden biraz dertlisiniz gibi gordum,

yoksa cocuktan sonra mi boyle oldu eslerinizle iliskiniz

selam kızlar nasılsınız? bayadır ugruyamadım size sürprizler olmuş çook sevindim...
şeyma ve meryem hayırlı olsun minnoşlar abi ve abla oluyor yani inş. sonuna kadar çook güzel olur herşey...

selam kızlar.benim eşim kutladı sevgililer günümü.bana parfüm almış.ay bende çok korkuyorum hamile kalmaktan.adetlerim düzensiz zaten..neyaparım benim çocuk 3 tane zaten.allah olmayan herkese nasip etsin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…