kızlarrrr hamıleyımmm
Amaniiin sen de mi?? Hayırlısı artık ne diyelim...
Moralim çok bozuk kızlar. Kocam olacak tomruk sevgililer günümü kutlamadı dün. Gece döndü mabadını uyudu. Sabah yılışmaya kalktı "çok geç" dedim. O kadar kızmışım ki aynı yerde olmaya bile dayanamıyorum.
Bende soyleye soyleye çiçek aldırdım. Ya bu erkekler neden böyle. Ben oğlumu böyle yetiştirmek istemiyorum. Kayınpederim Cok incedir Kayinvaldem malesef.. Kimin yetiştirdiği belli oluyomu
Çok yaşlıyııııımmmmmm
Benimkinin de anne babası aynen seninki gibi. Neyse aradı konuşmadım pek. Bu sefer burnundan getireceğim. Kalbim kırıldı çünkü. Hediye istemedim ki, sadece bir çift güzel söz. Artık bundan sonra söylese de farketmez.
bende yuzuk sıparıs etım dedımkı sevgılıler gunu hedıyen haberın olsu... zaten dun hıcbısey kutlayacak halım yoktu
kac yasındasınkı cığdemcım
Ya evet hiç Guzel soz bilmez benim eşimde. O kadar süslenirim, giyinirim kuşanırım tık yok. Kayınpederim o Guzel gelinim yine Cok Guzel olmussun der. Esım aman ne olmuş diyo. Ben esimin ikinci evliligiyim. İlk eşinin bı defterini bulmuştum , yıllarca her mesajlaşmalarını yazmış. Aklıma geldikçe deliriyorum. Benim hoduk sandığım kocam dunyanın en ince insanıymis. Ama ben hiç görmedim. Böyle olunca daha Cok kiriliyo insan sen yine iyisin yani
sen adet oldun mu cnm?
günaydın güzel anneler benim koçiş dün kutladı sevgiler gününü bana hediyede notebook almış
şaşırttı beni gerçi beklemiyodum ama
meryem şeyma hayırlı olsun bebiişler kazasız belasız gelsinler inş
amanınnn kızlarrrr meryemmmm seymammm allah hakkınızda hayırlısı ne ıse onu yasatsın sızlere uzulmeyın her bebek rızkıyla gelır sımdı bebıslerınıze kıyamıyorsunuz ama onlarda sızın canınız ne dıyım hayırlısıyla kucaklayın bebıslerınızı :))
hayırlı olsun kızlar sağlıkla doğup büyürler inşallah benim yaş 22 2 tane oğlan doğurdum biri 2 yaşında küçüğü 6aylık olacak korkmayın beraber büyürler biraz zor oluyor ama olsun dünyalara değerler
Hayırlı olsun canımmm, iyi günlerde kullan hediyeni.[/QUOT
teşekkür ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?