2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok iyim çok şükür oğlusum uykuda bende rahat rahat gezinebiliyorum buralardan yeni anne olduğum için bişiler öğrenmeye çalışıyorum siz nasılsınız?

uykusunu rahatsız edecek dercede değil tıkanıklığı ama dediğim gibi sütü balgamlı şekilde çıkarıyor bi kaç haftadır var sıcak tutuyorum şuan geçmesse doktoruma sorucam 2. aşısını oldu oğlusum ay çok ağladı yavrum insan dayanamıyor:çok üzgünüm:

hoşgeldin cnm sende aramıza evet çoğumuzun sorunu gaz
benim kızım uyandı ben şimdilik çıkıyorum

tatlı kuşum battaniyenin püskülüyle oynuyo ay çok şekr yahu

Benim oglumunda burnu tikali onunda sutu balgamli az once facebookta 0-6 yas cocugu olan anneler sitesinde bronsiti boyle baslamis bi bayanin dikkatli olun yazmis yarin asimiz var doktora sorucam soguk buhar makinesi bende alicam

Benim oglumunda burnu tikali onunda sutu balgamli az once facebookta 0-6 yas cocugu olan anneler sitesinde bronsiti boyle baslamis bi bayanin dikkatli olun yazmis yarin asimiz var doktora sorucam soguk buhar makinesi bende alicam

benide bilgilendirirsen çok sevinirim doktordan öğrenince

Burun tıkanıklığına buhar makinası iyi gelir mi ki? Benimkinin burnu öyle tıkalı ki uyurken resmen horluyor yavrum.
Kız Elif, anne hallerde yazdığın yazıyı okudum. Gülmekten karnıma ağrılar girdi resmen. Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün...

Hoşgeldin şekeriiimmmmm, nasılsınız bakalım oğluşunla?

İyi geliyormus buhar makinesi onuda deniyelim bakalim ama bi doktora sorayim yarin yazarim. Anne haller benim nese kaynagim henuz oglumla bi komik anim yok ama seninkine cok guldum bende. Dun oglumla konustuk bi 10 dk konusuyorum guluyor dimi annecim diyorum sesler cikariyor hem agladim hem guldum, kime soylesem sacmalama ne anlar obebek daha diye ama konusuyodu ben bilmezmiyim:))

Benimki de vır vır vır söyleniyor işte, ayrıca merak etme dediğini anlamasa da ses tonundan anlıyor muhakkak. Benim yaramaz bazen memede bana bakıp bakıp gülmekten ememiyor. Bir de bacaklarını karnına çekip, biraz dilini çıkartıyor gülerken bir de "eeee" diye ses çıkarıyor, yerim ben onu yaaaa :asigim: . Ben de bayılıyorum orayı okumaya. Gülmekten kırılıyorum. Daha anım var anlatacak, ama en son ben yazmışım. Biraz yazsınlar, eklerim bende.

o yazıyı nerden bulabilirim merak ettim?benim bebişte ağlarken vay vay die ağlıyor:)

gün gelecek sorulardan bıkacaz, etrafımda ne, neden soru sordukları dönemdeki cocuklardan kacardım resmen.. bu ne... agac... neden.... ........bu ne.... taş..neden... neden agac yesil, neden taş sert......... ogünleride görürüz insallah simdi çok uzak geliyor ama.

o yazıyı nerden bulabilirim merak ettim?benim bebişte ağlarken vay vay die ağlıyor:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Benimki de bariz bir şekilde "ıngaaaa" diyor.

Benimki yine söylenmeye başladı "aguuu guuu" diye gidip emzireyim.

iyiyim canım bebişte çok iyi şükürki 2ayı bıtırelı 3gün oldu bugün 3tane aşı olduk ağladık bıraz ama ıyıyz..kılosuna hemşire süper dedı ama çok emziriyorum 6.0kılo olmuşuz 15günde 1kılo almış tam çok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…