canım benimkininde bıurnu çok tıkanıyordu. soğuk buhar makinası aldım biraz olsun iyi geldi en azından uykusu rahatladı. damla kullandım. uzun bi süre sadece yarım saat iyi geldi o kadar.
bu arada bugün hqastaneye gittik 5600 gr olmuşuz. aşımızı olamadık bugün gelmemiş haftaya işallah.
selam herkese bende ağustos 2010 annesiyim böyle bir konuda benim gibi aynı ayda doğum yapan anneleri bulamk çok güzel aynı problemleri ve aynı olayları yaşadığımı görünce yanlız olmadığımı anladım çok mutluyum
uykusunu rahatsız edecek dercede değil tıkanıklığı ama dediğim gibi sütü balgamlı şekilde çıkarıyor bi kaç haftadır var sıcak tutuyorum şuan geçmesse doktoruma sorucam 2. aşısını oldu oğlusum ay çok ağladı yavrum insan dayanamıyor:çok üzgünüm:
Benim oglumunda burnu tikali onunda sutu balgamli az once facebookta 0-6 yas cocugu olan anneler sitesinde bronsiti boyle baslamis bi bayanin dikkatli olun yazmisyarin asimiz var doktora sorucam soguk buhar makinesi bende alicam
benide bilgilendirirsen çok sevinirim doktordan öğrenince
Burun tıkanıklığına buhar makinası iyi gelir mi ki? Benimkinin burnu öyle tıkalı ki uyurken resmen horluyor yavrum.
Kız Elif, anne hallerde yazdığın yazıyı okudum. Gülmekten karnıma ağrılar girdi resmen. Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün...
İyi geliyormus buhar makinesi onuda deniyelim bakalim ama bi doktora sorayim yarin yazarim. Anne haller benim nese kaynagim henuz oglumla bi komik anim yok ama seninkine cok guldum bende. Dun oglumla konustuk bi 10 dk konusuyorum guluyor dimi annecim diyorum sesler cikariyor hem agladim hem guldum, kime soylesem sacmalama ne anlar obebek daha diye ama konusuyodu ben bilmezmiyim:))
o yazıyı nerden bulabilirim merak ettim?benim bebişte ağlarken vay vay die ağlıyor:)
linki versem anarşik diye banlamasınlar beni:) her gün 1 yeni bilgi(hamile ve 0-6 yaşbebeği olan annelere için)
o yazıyı nerden bulabilirim merak ettim?benim bebişte ağlarken vay vay die ağlıyor:)
gün gelecek sorulardan bıkacaz, etrafımda ne, neden soru sordukları dönemdeki cocuklardan kacardım resmen.. bu ne... agac... neden.... ........bu ne.... taş..neden... neden agac yesil, neden taş sert......... ogünleride görürüz insallah simdi çok uzak geliyor ama.
ben burda ki foruma yazdınız sanmıştım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?