peki bebişle gezmeye gidiyor musunuz
peki bebişle gezmeye gidiyor musunuz
Ben ayağımda sallayıp ana kucağına koyuyorum. Çabuk uyuyor, ama bir saat ayağımda tutmam gerekiyor. Bir de fena alışkanlık yaptı.
Ay aklıma geldi: Hani diyordum ya ben "oğlan aynı babasına benzerse hastanede çıngar çıkarcam babasına (kimden bu bebek, bana benzemiyo?) diycektim ya; çocuk bana benzedi. Sadece mavi gözleri...
Mavi demişken, bebeklerinizin göz rengi değişti mi?
benım oglum aynıbabası bana hıc benzemıyorama gozlerı benım anneme benzıyor benım oglumda mavıs gozlu:)
kızlar yine merhaba bilgisayar açık hep ama fırsat olmuyo bebeişden çok fazla gazı var uyku bırakmadı çoçukda gece gündüz ayaktayız. gaz için neler kullanıyosunuz neler yapıyosunuz
canım merhaba,
bizim çok şükür gaz problemimiz bitti sayılır.1 hafta sonra artık 3 ayımızı bitiriyoruz.gazdan dolayı bir kere acile gittik.nurse harvey's kullanıyoruz bir de metsil kullanıyoruz ben çok faydasını gördüm.umarım siizn de sıkıntılarınız bi an önce biter
slm herkese kıslar canım cok sıkkın yaoglum hastalandı dun hıc durmadan cıglık atıp bagırdı gece doktora gtıık bebegımın agzında pamukcuk vardı bırden 1 gunun ıcınde cogaldı ta bogazına kadar ınmıs ordanda bagırsaklara ınmıs oraya yerlesmıs karın agrısı yapıyormus bır suru ılac ve ıgne verdı doktor bayag agladım o agladıkca .içim dayanmadı aglamasına
:) aayy yerım ya masallah benımkıde mavıs mavıs cok tatlı oluyorlar benımde esım kahverengı gozlu bende :)
Eşimle biz renkli gözlü değiliz ama babalarımız mavi gözlü. Onlara çekmiş oğluşum. Mavi gözleri, bir de daha açık mavi haresi var göz bebeğinin çevresinde.
optum canım kendıne ıı bakHaydi kızlar ben yavaş yavaş kaçayım. Benim oğlan kıpraşıyor, uyanır birazdan. Yine görüşürüz.
om-x surup verıyorum bıtkısel ama faydası bazen var bazen yok genelde yok kıvrnaıyor kuzum yakızlar yine merhaba bilgisayar açık hep ama fırsat olmuyo bebeişden çok fazla gazı var uyku bırakmadı çoçukda gece gündüz ayaktayız. gaz için neler kullanıyosunuz neler yapıyosunuz
güzel anneler merhaba,
doğumdan sonra nerdeyse hiç giremedim,burda ki sohbeti de çok özledim..face'i olanları takip edebiliyorum ama malesef buraya giremiyorum..
bebişlerinizi de kocaman öpüyorummm
Merhaba cnm çok geçmiş olsun Allaha cil şifalar versin hemencik iyileşsin oğluşun...
canım merhaba,
bizim çok şükür gaz problemimiz bitti sayılır.1 hafta sonra artık 3 ayımızı bitiriyoruz.gazdan dolayı bir kere acile gittik.nurse harvey's kullanıyoruz bir de metsil kullanıyoruz ben çok faydasını gördüm.umarım siizn de sıkıntılarınız bi an önce biter
saol canım guzel dıleklerın ıcın ınsallah kuzumun acıları hemen gecer sen nasılsın bebısın nasıl?
canım benim bebeğinin gözleri dalıyomu yada sabit bir yere bakıyomu tavana filan bide sıçrıyomu uykusunda.çok soru sordum ama neyapayım endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?