2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi ben de hiç gitmek istemiyorum. Önüne gelen kucaklıyor oğlumu. Eller yıkanmadan bebeğe dokunulur mu? akannehir

benım oglum aynıbabası bana hıc benzemıyor ama gozlerı benım anneme benzıyor benım oglumda mavıs gozlu:)

benım oglum aynıbabası bana hıc benzemıyor ama gozlerı benım anneme benzıyor benım oglumda mavıs gozlu:)

Eşimle biz renkli gözlü değiliz ama babalarımız mavi gözlü. Onlara çekmiş oğluşum. Mavi gözleri, bir de daha açık mavi haresi var göz bebeğinin çevresinde.

Haydi kızlar ben yavaş yavaş kaçayım. Benim oğlan kıpraşıyor, uyanır birazdan. Yine görüşürüz.

kızlar yine merhaba bilgisayar açık hep ama fırsat olmuyo bebeişden çok fazla gazı var uyku bırakmadı çoçukda gece gündüz ayaktayız. gaz için neler kullanıyosunuz neler yapıyosunuz

güzel anneler merhaba,
doğumdan sonra nerdeyse hiç giremedim,burda ki sohbeti de çok özledim..face'i olanları takip edebiliyorum ama malesef buraya giremiyorum..
bebişlerinizi de kocaman öpüyorummm

kızlar yine merhaba bilgisayar açık hep ama fırsat olmuyo bebeişden çok fazla gazı var uyku bırakmadı çoçukda gece gündüz ayaktayız. gaz için neler kullanıyosunuz neler yapıyosunuz

canım merhaba,
bizim çok şükür gaz problemimiz bitti sayılır.1 hafta sonra artık 3 ayımızı bitiriyoruz.gazdan dolayı bir kere acile gittik.nurse harvey's kullanıyoruz bir de metsil kullanıyoruz ben çok faydasını gördüm.umarım siizn de sıkıntılarınız bi an önce biter

çok sağol canım aynılarını bende kullanıyorum ama bir türlü düzelmedi şu an ikibuçuk aylık bakalım ne zaman geçicek.

Merhaba cnm çok geçmiş olsun Allaha cil şifalar versin hemencik iyileşsin oğluşun...

Eşimle biz renkli gözlü değiliz ama babalarımız mavi gözlü. Onlara çekmiş oğluşum. Mavi gözleri, bir de daha açık mavi haresi var göz bebeğinin çevresinde.
:) aayy yerım ya masallah benımkıde mavıs mavıs cok tatlı oluyorlar benımde esım kahverengı gozlu bende :)
Haydi kızlar ben yavaş yavaş kaçayım. Benim oğlan kıpraşıyor, uyanır birazdan. Yine görüşürüz.
optum canım kendıne ıı bak
om-x surup verıyorum bıtkısel ama faydası bazen var bazen yok genelde yok kıvrnaıyor kuzum ya
güzel anneler merhaba,
doğumdan sonra nerdeyse hiç giremedim,burda ki sohbeti de çok özledim..face'i olanları takip edebiliyorum ama malesef buraya giremiyorum..
bebişlerinizi de kocaman öpüyorummm

benım face yok canım ya ne facesı kızlar gelın eskı gunlere donelım face bızı bozar :):):):):)

canım benim bebeğinin gözleri dalıyomu yada sabit bir yere bakıyomu tavana filan bide sıçrıyomu uykusunda.çok soru sordum ama neyapayım endişeleniyorum

saol canım guzel dıleklerın ıcın ınsallah kuzumun acıları hemen gecer sen nasılsın bebısın nasıl?

sağol cnm sizleri gördüm inan cok sevindim genelde burası hep bomboş üzülüyordum oğlum şuan uyuyor bende biraz iş yaptım ümitsizdim ama genede bi bakıyım dedim sizler burdasınız...

gecen hafta kakamızda hafif kan gördüm acilen apar topar doktora gittik bagırsaklar bazen parçalayamadığı şeyleri öle atabiliyormuş korkulcak bişe yok dedi dotorumuz bidaha da olmadı 1 hafta sonra 3. ayımız doluyor ölçümlerimiz için hem sağlık ocağı hem doktorumuza gidicez bakalım nasıl cıkıcak şaka maka 3.2 milimlerden geldik 63 cm lere inş. dogumgünlerimizide burda hep beraber kutlarız...

canım benim bebeğinin gözleri dalıyomu yada sabit bir yere bakıyomu tavana filan bide sıçrıyomu uykusunda.çok soru sordum ama neyapayım endişeleniyorum

bende cevap veriyim sana bizimde acayip gaz sorunumuz vardı eczacı tanıdıgımız milupanın emziren anne çayını önerdi bana ben onu içtiğimden beri çok rahatız şu 1 haftadır ondan mı kaynaklanıyor yoksa bizde 2.5 ayı gectik ondan mı bilemicem ama baya iyiz çok şükür... uykusundada normalde de hep sıcrıyo ve korkuyor bnmki özellikle avizelere çok kitleniyor hep gözü havada

bizim de çok gazımız oluyordu doktorumuz sab-simplexle birlikte om-x verdi ve inanılmaz iyi geldi bize
bu arada oğlum hala uyumadı ben de umudumu kestim artık bırakıcam sallamayı cok cok parmak emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…