2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebişe maşallah ve geçmiş olsun canım. gitmeden ates düşürücü bişey verdinmi?

selam kızlar
aranıza yeni katıldım benim kızım da 2 gün sonra 2 aylık olacak inşallah.Ben malesef 1 aylıktan itibaren mama takviyesine başladım çünkü hiç kilo almadı. Üstelik o kadar da meme ucu çatlağı acısı çektim yeterki emsin diye ama olmadı.Şimdi hem emiyor hem de mama veriyorum kilo da aldı çok şükür.Geceleri daha çok sütüm oluyor hatta sadece emerek doyup uyuyor.

ya kızlar bir de ben 2 gündür evde pilates yapmaya başladım ama bu sabah bayağı bir kanamam oldu.Doktorumu aradım 1-2 gün dinlen devam edebilirsin bireken kandır dedi ama ben epey korktum aranızda spora başlayan var mı?

ya aslında benim de başlarken tereddüdüm vardı ebru şallının dvd 2 sini aldım severek yapıyordum ama bu kanama beni huzursuz etti öyle bir iki damla falan da değil devam ediyo sabahtan beri.Doktor um sorun olmadığını söyledi ama?

canım ateş dürücü vermedım hemşire artık bu aşılar ateş yapmıyo dedı...şimdilik yok ama hem sağ hem sol bacaktan ve sol koldan aşı oldu yavrum

canım aramıza hoşgeldın bebişin sağlık mutluluk içinde büyüüsn inş..keşke bırazdaha bekleseydın acele etmeseydın

canım aramıza hoşgeldın bebişin sağlık mutluluk içinde büyüüsn inş..keşke bırazdaha bekleseydın acele etmeseydın

sağol canım.off ne bileyim aynadaki görüntü hoşuma gitmeyince dayanamadım.Neyse ara verdim ben ama şu kanam hemen kesilsin istiyorum sabahtan beri canımçok sıkkın hiç bir işe elimi sürmedim allahtan kızım uyuyor

canım ateş dürücü vermedım hemşire artık bu aşılar ateş yapmıyo dedı...şimdilik yok ama hem sağ hem sol bacaktan ve sol koldan aşı oldu yavrum

ben çocuk doktoruna sormuştum parol yazmıştı ama ilac vermek istemiyorum iyi oldu ateşi cıkmasında, ama yinede evde bulundurmak lazım bende fitil var ama parolu daha almamıştım yarın alayım yinede ne olur ne olmaz

bu arada humana still tea 'i öneren var mı kızlar benim denemdiğim bir tek o kaldı da.Ne dersiniz artırır mı sütümü?

benım başta sütüm çoktu sonra bişeye üzüldüm azaldı eşimde tuturdu mama takviyesı yaplaım yetmıyosa dıye dinlemedım ablam destke oldu şimdi maşallahımız var sütüm çok yarıyomuş hemşire dedı heremzırmeden sonra 3bardak su içiyorum kuru soğan ve bulgursa çok çoğaltıyo canım bırde şu marketlerde satılan acıbademler var bılıyormusunuz oda mükemmel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…