bizim de çok gazımız oluyordu doktorumuz sab-simplexle birlikte om-x verdi ve inanılmaz iyi geldi bize
bu arada oğlum hala uyumadı ben de umudumu kestim artık bırakıcam sallamayı cok cok parmak emiyor
evet canım duydum o ilacı artık en sonu oymuş doktor birazz daha büyüsün geçmezse veririz demişti.rezene içirdim az önce.uyumuyor bir türlü
cnm normal bunlar dr.a sormuştum bencanım benim bebeğinin gözleri dalıyomu yada sabit bir yere bakıyomu tavana filan bide sıçrıyomu uykusunda.çok soru sordum ama neyapayım endişeleniyorum
bizimde laciver gibiydi halen aynı sanki bakalım mavi kalacakmı
Ben ayağımda sallayıp ana kucağına koyuyorum. Çabuk uyuyor, ama bir saat ayağımda tutmam gerekiyor. Bir de fena alışkanlık yaptı.
Ay aklıma geldi: Hani diyordum ya ben "oğlan aynı babasına benzerse hastanede çıngar çıkarcam babasına (kimden bu bebek, bana benzemiyo?) diycektim ya; çocuk bana benzedi. Sadece mavi gözleri...
Mavi demişken, bebeklerinizin göz rengi değişti mi?
bişey olmaz cnm ya ne olacak tüm gün aynı odadayız bizBen de bugün başladım internetten masal dinletmeye ama bilgisayarın olduğu oda da uyuması da sağlıklı olmaz dimi(((
Bir deneyeyim işe yararsa cd çalar bir de masal kasedi alırım olmazsa...
kızlar gece uykularınız nasıl kac saat uyuyor bebısler ?????benım kaynana kızıyr sakın cok uyutma cocuk ac kalmasn dıyede merak ettım sızınkıler nasıl kıloları nasıl?benımkı 3 ayına gırdı suan 7kılo
kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ben molfixin 3 numarsını kullanıyorum 4-9 kilo ama kızımın bacaklarını sıkıyo iz yapıyo bu 4 çeşit bezimiz ama yine iz oluyor. çok bol bağlıyorum hatta bazen çiş dışarı çıkıyo ama iz yine olyor çok canım sıkılıyor.
kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz ben molfixin 3 numarsını kullanıyorum 4-9 kilo ama kızımın bacaklarını sıkıyo iz yapıyo bu 4 çeşit bezimiz ama yine iz oluyor. çok bol bağlıyorum hatta bazen çiş dışarı çıkıyo ama iz yine olyor çok canım sıkılıyor.
primanın 3 numarasını kullanıyorum..biz de yeni geçtik...bizim de iz oluyor...önemli değil bence canım...takma kafanı..
zaten ses var ama aniden TAAAAK die ses gelince ben bile sıçrıyorum yavrucuk naapsın...canım bilmem etkili olur mu ama sürekli müzik açsan da bebiş alışsa da bu düşüncesiz insanları duymasa
benim oğlumda sadece geceleri mola vermeden emiyor gündüz 2 dakka emerse 5 dakka göğüs ucumu çekip bırakıp oyun oynuyor
geçmiş olsun canım biran önce şiva versin Allahslm herkese kıslar canım cok sıkkın yaoglum hastalandı dun hıc durmadan cıglık atıp bagırdı gece doktora gtıık bebegımın agzında pamukcuk vardı bırden 1 gunun ıcınde cogaldı ta bogazına kadar ınmıs ordanda bagırsaklara ınmıs oraya yerlesmıs karın agrısı yapıyormus bır suru ılac ve ıgne verdı doktor bayag agladım o agladıkca .içim dayanmadı aglamasına
Hehe ben geçen wy ye gideyim dedim bi çığlık tuvaletim totomda kaldı akşama kabız oldum tabi anca süpürüyorum o da o sese susstuu için :SDemirhan gündüzleri çok az uyuyor ya siniroluyorum işlerimi halledemiyorum yaa. Biraz vaktim oluyor bazen onda da nete giriyorum hemen zaten başka birşey yaptığım yok valla ev aldı başını gidiyor pozisyonda..
Ölede benimde için geçiyo ama zombi gibi dolaşmaktankaydirigubbakcemile3Arkadaslar benim taktığı uygulayın uyutmak için. Bibisle beraber yatağa yatın o sırt üstü siz yana dönük olarak. Memizi verin ağzına emerek uyusun. Biraz daldıktan sonra yatağına koyabilirsiniz.
zaten ölede çok uyumuyor zalim kusmuklar cani gazlar yüzündenbenim oğlum başlangıçta o teknikle uyuyordu şimdi öyle uyutursam 10 dakka sonra uyanıyor anakucağında daha iyi uyuyor o nedenle gündüzleri hep ana kucağında yatıyor
ıyyyyy yaa insanın bütün düzeni kaçıyo zaten bizde düzen yok bide hiç hiç kalmıoVallahi ben de hiç gitmek istemiyorum. Önüne gelen kucaklıyor oğlumu. Eller yıkanmadan bebeğe dokunulur mu? akannehir
kızlar yine merhaba bilgisayar açık hep ama fırsat olmuyo bebeişden çok fazla gazı var uyku bırakmadı çoçukda gece gündüz ayaktayız. gaz için neler kullanıyosunuz neler yapıyosunuz
ayy bende aldırayım çaydan ama ben hipp inkini kullanıyorum hee onalrın içinde rezene var acaba ondan mı ben ayrıyetten aktardan aldıım rezeneyi de kullanıoum amabende cevap veriyim sana bizimde acayip gaz sorunumuz vardı eczacı tanıdıgımız milupanın emziren anne çayını önerdi bana ben onu içtiğimden beri çok rahatız şu 1 haftadır ondan mı kaynaklanıyor yoksa bizde 2.5 ayı gectik ondan mı bilemicem ama baya iyiz çok şükür... uykusundada normalde de hep sıcrıyo ve korkuyor bnmki özellikle avizelere çok kitleniyor hep gözü havada
ben sab simlex i sordum o metsilin ithali o kadr dedi dr.bizim de çok gazımız oluyordu doktorumuz sab-simplexle birlikte om-x verdi ve inanılmaz iyi geldi bize
bu arada oğlum hala uyumadı ben de umudumu kestim artık bırakıcam sallamayı cok cok parmak emiyor
milupanın gece cayını aldım içinde anason var en azından biraz sakinleşioevet canım duydum o ilacı artık en sonu oymuş doktor birazz daha büyüsün geçmezse veririz demişti.rezene içirdim az önce.uyumuyor bir türlü
Haayy alla razı olsun bende sorcaktım kızlar 3 no kullanan var mı die bizim kıpkırmızı oluyo ya çok iz yapıo 1 den 2 ye geçerken 1 küçük geliodu 2 dede çiş kaçırmaları oluyodu gına gelmişti acaba 3 e geçsem yine olur mu 5670 felan şimdi en fazla 6000 var yoktur 3 noda 7 kilo yazzıodu sankiCADIARZUSelam herkeseeeeeee :)
aa benim
Prima 3 numara kullanıyorum ben. hatta daha yeni geçtik 3 numaraya :)) Lastik izi oluyo bezden bizim de ama bez bol yani,sıkmıyo.Sürekli öyle kaldığı için iz oluyodur herhalde. :)
Aramıza hoşgeldin...
sanırım herkes bu aylarda gaz problemi yaşıyor.ben metsilden çok memnun kaldım.benim bebeğimde balgamlı çıkarma sorunu yaşıyorum.çok sık burnu tıkanıyor.burun damlası kullanıyorum burun pisliği içine aktığından dolayımı böyle çıkarıyo acaba bi bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?