18ağustos bızımkı yusuf kayra kyranın anlamı çok güzel bılıyosun değilmi
selam kızlar
aranıza yeni katıldım benim kızım da 2 gün sonra 2 aylık olacak inşallah.Ben malesef 1 aylıktan itibaren mama takviyesine başladım çünkü hiç kilo almadı. Üstelik o kadar da meme ucu çatlağı acısı çektim yeterki emsin diye ama olmadı.Şimdi hem emiyor hem de mama veriyorum kilo da aldı çok şükür.Geceleri daha çok sütüm oluyor hatta sadece emerek doyup uyuyor.
ya kızlar bir de ben 2 gündür evde pilates yapmaya başladım ama bu sabah bayağı bir kanamam oldu.Doktorumu aradım 1-2 gün dinlen devam edebilirsin bireken kandır dedi ama ben epey korktum aranızda spora başlayan var mı?[/QUOTE hoşgeldin, allah analı babalı büyütsün. ben spor yapmıyorum aksine kilo almaya calısıyorum. kanamam benimde oldu agır kaldırdığım için normalmiş..
hoş bulduk canım.Senin bu kanaman ne kadar sürdü peki ve miktarı azmıydı?
benım başta sütüm çoktu sonra bişeye üzüldüm azaldı eşimde tuturdu mama takviyesı yaplaım yetmıyosa dıye dinlemedım ablam destke oldu şimdi maşallahımız var sütüm çok yarıyomuş hemşire dedı heremzırmeden sonra 3bardak su içiyorum kuru soğan ve bulgursa çok çoğaltıyo canım bırde şu marketlerde satılan acıbademler var bılıyormusunuz oda mükemmel bişey
evet kendisine ihsan edilen övülen kişi inş öle biri olurlar
sütünü artırma istiyosan kuru incir hoşafı iç süper bişi
kurusoğan ve bulgur gaz yapmıyo mu bebeğe?:O
a aaaaaa ben oyle bılmıyorum demekkı bu anlamıda varmışş
allahtan insana gelen iyilik elçisi lütüf hediye demek..
canım ya ne inciri ne üzümü ne saraçoğlu kürleri aklına ne gelirse denedim ama olmadı.Benim lohusalığım biraz stresli geçti tek sebebi bu bence yoksa ilk zamanlarda sütüm çok iyiydi
hayır canım vala soğan yıye yıye gorsenız ne hallere düştüm soğan ve bulgurdan gaz şikayetımız olmadı hiç
ayh bu da güzelmiş:)
bulguru doktor demişte yoksa ben çok seviyorum korktum dün dedilerde bana:S
benım başta sütüm çoktu sonra bişeye üzüldüm azaldı eşimde tuturdu mama takviyesı yaplaım yetmıyosa dıye dinlemedım ablam destke oldu şimdi maşallahımız var sütüm çok yarıyomuş hemşire dedı heremzırmeden sonra 3bardak su içiyorum kuru soğan ve bulgursa çok çoğaltıyo canım bırde şu marketlerde satılan acıbademler var bılıyormusunuz oda mükemmel bişey
canım ya ne inciri ne üzümü ne saraçoğlu kürleri aklına ne gelirse denedim ama olmadı.Benim lohusalığım biraz stresli geçti tek sebebi bu bence yoksa ilk zamanlarda sütüm çok iyiydi
canım emın olkı benım kadar ağır gecemezdı loğusalığın ama akıldada bıtıyo bazı şeyler çok ağladım çok üzüldüm ama şükürler olsunkı gitmedı sütüm dua et bol bol allahım yardım eder inş..ama dedıklerımızıde dene işe yarıyor emınol
Etmez miyim canım ya.Hatta sütü artıran bir ayet var Muhammed Suresinde anlamında sütten ırmaklar geçen .Onun arapçasını türkçesini bir kağıda yazıp göğsümde taşıdım okudum da aynı zamanda ama takdir allahtan
tahiyyat suresinde veberakatü ye kadar gel göğsüne üfle yutkun ben yapıyorum
allahım sana bol sutlernasip etsın...
Senin bebiş kaç kilo ve kaç aylık :)) ? mesajlarımız aynı olmuşmerak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?