2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kurusoğan ve bulgur gaz yapmıyo mu bebeğe?:O

sütünü artırma istiyosan kuru incir hoşafı iç süper bişi

canım ya ne inciri ne üzümü ne saraçoğlu kürleri aklına ne gelirse denedim ama olmadı.Benim lohusalığım biraz stresli geçti tek sebebi bu bence yoksa ilk zamanlarda sütüm çok iyiydi

canım ya ne inciri ne üzümü ne saraçoğlu kürleri aklına ne gelirse denedim ama olmadı.Benim lohusalığım biraz stresli geçti tek sebebi bu bence yoksa ilk zamanlarda sütüm çok iyiydi

canım emın olkı benım kadar ağır gecemezdı loğusalığın ama akıldada bıtıyo bazı şeyler çok ağladım çok üzüldüm ama şükürler olsunkı gitmedı sütüm dua et bol bol allahım yardım eder inş..ama dedıklerımızıde dene işe yarıyor emınol

ben de direndim ama bebeğim hiç kilo almayınca çaresiz kaldım.Allahtan tamamen kesilmedi ikisini bir de olsa götürüyorum.Ama Anladığım bir şey ne yemek ne içmek en çok uyku artırıyo benim sütümü.Son olarak bu çayı da denicem

bilmiyorum vücut yapısına görede yarar gösteriyordur tabi

Etmez miyim canım ya.Hatta sütü artıran bir ayet var Muhammed Suresinde anlamında sütten ırmaklar geçen .Onun arapçasını türkçesini bir kağıda yazıp göğsümde taşıdım okudum da aynı zamanda ama takdir allahtan

tahiyyat suresinde veberakatü ye kadar gel göğsüne üfle yutkun ben yapıyorum

ben ilk çocuğumu 2ay emzırebıldım eşim askere gidince sütümde gitmişti ama oğlum hıç emmekte istemedı bronşit hastası ve hemen hasta oluyo bu ise maşaah doymak bılmıyo göğüsü resmen yıycem ama çok kafamda kurdum emzırcem dıye şükürlerolsun emiyo...

Senin bebiş kaç kilo ve kaç aylık :)) ? mesajlarımız aynı olmuş merak ettim.

59 günlük....kilosunu geçen ay tartmıştık aşı yaparken...4400 idi...primanın 3 numarasında kilo olarak 4-9 kilo yazıyor...biz de o yüzden 3 numaraya geçtik canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…