arkadaslar merhaba,
ben 2011 agustos annesi olacagim hayirlisiyla,
soyle bir bakayim dedim siz neler yapiyorsunuz diye,
eslerinizden biraz dertlisiniz gibi gordum,
yoksa cocuktan sonra mi boyle oldu eslerinizle iliskiniz
yok canım ya erkekler önce neyse sonrada o çocuktan sonra biz kadınlar biraz değişiriz.ilgiyi daha çok çocuğa veririz.eğer dengeyi kurabilirsen.eşinle hiç bir sorun yaşamazsın.sorun olsada biraz zaman geçince alışılıyor.vede eskiye dönüyor.nadir olarak ilişki bozulur.oda senin elinde.eşininde senin büyük çocuğun olduğunu unutma.onlarda çocuk gibiler bence...
Canlar merhaba, ben işbaşı yaptımbugün 2. günüm kızımı çok özlüyorum, bütün gün burnumda tütüyor, ooyy ooy napalım herşey onun için...
Umarım herkes iyidir, Meryemcim, Şeymacım tebrikler inş. sağ salim dünyaya getirirsiniz yavrularınızı. Hiç üzülmeyin sizin sevginiz daha doğrusu bir annenin sevgisi bütün kuzularına yeter bunu dert etmeyin... Çalışmayacak olsam ben de hemen olsun isterdim ama çalışmak zorundayım
Allah kolaylık versin canım
bebişe kim bakıyor?
hepınıze cok cok tesekkurler... bugun daha bı alıstım bu fıkre... hatta sevınmeye basladım:):) esım 25 ben 20 yasındayım... 2 tane cocugumuz olcak... olsun erken olcak ama kısmet napalım:)
şeymacım arkadaşların dediği gibi ilk zamanlar belki biraz zorlanırsın ama eşin de sen de ileride yaşarsınız bunun faydasını :) genç anne baba olmak bence mükemmel bir ayrıcalık :) hem anne baba hem de çocuklar için :) ki arada yaş farkı olmadan büyüyen çocuklar daha arkadaş canlısı oluyor ve daha iyi geçinebiliyorlar :)) içini ferah tut sen.
canım zorlugunu dusunmuyorum cunku arada yas farkı olanlarda cok cok zorlanıyolar... herseyın hayırlısı olsun ıns... sevınıyorum ya:)
selam kızlar
meryem ve şeyma hamileymiş,hayırlısı olsun,sakın üzülmeyin vardır her işte bir hayır,hele meryem senin yazılarını okudum da,bende aynı dönemden geçtim biliyorum,sevgin bölünmüyor,daha da bir artıyor,canına can katılıyor çünkü,tüm hmileliğim boyunca son ayda dahil olmak üzere kızımı hep kucağımda taşıdım hiç bişey olmadı,Rabbim insana çekemeyeceği yükü vermezmiş,Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inş,ilk zamnlarda ki duygular böyle karışık oluyor,sonra usg de görünce,kıpırtılar başlayınca içiniz ısınmaya başlıyor tekrar güzel heyecanlar yaşanıyor:emir_bebek:
evet özlemcim.seninde küçük bebeğin varken hamile kalmıştın.seni örnek alıcaz napalım.inş hayırlı olur.bugün dr a gittim.çok yeni olduğu için kese net deildi.kanda baktılar var tabiki.mutluyum ama daha tam alışamadım.kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye.allah ım o gücü bana verecek inş.bakalım 10 gün sonra çağırdı.hayırlısı artık.
arada hep okuyorum ama yazmaya fırsat kalmıyor,çok huysuz oldu oğlan diş sıkıntısı var bi çıksa,ailecek grip olduk,hala geçmedi tam olarak
Kızar bayadır yorum yapamıyordum,hamişler tebriklerrr..
benim oğlan çok yaramaz oldu,şimdi de bilgisayar peşinde,onada bi laptop almamız gerekecek herhalde
ya kızlar kahvaltılarını nasıl hazırlıyorsunuz yani neler veriyorsunuz?ben ıhlamur bisküvi peynir ve yumurta sarısı ekliyorum , sizler başka neler ekliyorsunuz? günlük düzeniniz falan nasıl?
Canlar merhaba, ben işbaşı yaptımbugün 2. günüm kızımı çok özlüyorum, bütün gün burnumda tütüyor, ooyy ooy napalım herşey onun için...
Umarım herkes iyidir, Meryemcim, Şeymacım tebrikler inş. sağ salim dünyaya getirirsiniz yavrularınızı. Hiç üzülmeyin sizin sevginiz daha doğrusu bir annenin sevgisi bütün kuzularına yeter bunu dert etmeyin... Çalışmayacak olsam ben de hemen olsun isterdim ama çalışmak zorundayım
tşk ederiz...
yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı labne peynir,2 çay kaşığına yakın pekmez.tek tek veriyorum.çokta severek yiyor mşlh.
canım sadece bu kadar mı kahvaltı veriyorsun? bende yarın sabah kahvaltıya başlayacağımda
merhaba arkadaşlar oğlum 6. ayını bitireli 3 gün oldu ama inanılmaz değişti.mız mız sürekli ama hasta değil een kötüsüde hiç bişey yemiyor.günde 300 ml içse şükür diyoruz bu 3 gündür böyle devam ediyor.acaba dişmidir sizdende böyle şeyler yaşayanlar varmı?üstelik cuma günüde aşımız var neler olacak hiç tahmin edemiyorum.diş değilse acaba ne olabilir
merhaba arkadaşlar oğlum 6. ayını bitireli 3 gün oldu ama inanılmaz değişti.mız mız sürekli ama hasta değil een kötüsüde hiç bişey yemiyor.günde 300 ml içse şükür diyoruz bu 3 gündür böyle devam ediyor.acaba dişmidir sizdende böyle şeyler yaşayanlar varmı?üstelik cuma günüde aşımız var neler olacak hiç tahmin edemiyorum.diş değilse acaba ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?