Günaydın...
Uykusuz bı gecenin sabahında... Yaa uyumuyo bu cocuk doktor şurup verdi yine uyumuyo yine uyumuyo...
hoşgeldiın nasılsın kızın nasıl işbaşı yapmışsın galiba kızından ayrılmak zor oluyodur dimi
Günaydın herkese.... Bu sabah iyiyim şükür, dün geceki paris turundan sonra....
ay ne kaa güsel dün hazırlandım kocişi karşıladım paris yaparsak diye ama surat 5 karıştısanırım dünden kalma annesigile soğuk davrandım ya dün akşam babasını antalyaya yolcu etti o sırada karın bize küsmüş demişler anlasınlar yahu artık istemiyorum onları......
hay allah bende şimdi anladım sizi gidi parisçiler sizi
Günaydın herkese.... Bu sabah iyiyim şükür, dün geceki paris turundan sonra....
ay ne kaa güsel dün hazırlandım kocişi karşıladım paris yaparsak diye ama surat 5 karıştısanırım dünden kalma annesigile soğuk davrandım ya dün akşam babasını antalyaya yolcu etti o sırada karın bize küsmüş demişler anlasınlar yahu artık istemiyorum onları......
çiğdemcim sevindim cnm iyi olmana ne paris turu kız
özlemcim kızımda iyi benim yaramazlık peşinde şimdilik 2 tane dişimiz var biriside yolda
gunaydın herkeze nasılsınız kıslarrr
gunaydın herkeze nasılsınız kıslarrr
Pisicim nasılsın? görüşemedik ne zamanndır... oohh oohh muhabbetiniz bol olsun kocişlee hep böle olun inş. :))
bu diğer aile bireyleri beni öldürecekkkkk katil edecek.. bi yalnız bıraksınlar bi görüşmesinler oğullarıyla yaa ne olur yanii....
ben de hiç istemiyorum bize gelip gitmelerini...
bizim de tek dişimiz çıktı 2. yolda sağlıcakla çıkarabiliriz inş.
Sana da günaydın güzelim. Biz iyiyiz, asıl siz nasılsınız?
Lokumummm, evet görüşemedik. Yuvarlanıp gidiyoruz nasıl olalım. Bronşiolit oldu oğlum. Bir haftadır iğne vurulmaktan helak oldu bebeğim. Bu akşam son iğneyi vurulacak, yarın da kontrolü var. Bizim de dişlerimiz çıkıyor, çok acı çekiyor oğluşum.
Kız sen ne diyon? Olur mu öyle şey. Görüşecekler tabi. Yalnız eşeğin bir yerine su kaçırmadan olmuyor bu iş maalesef çoğunlukla. Oğluşumu görmek ister misin?
bızde ıyıyz cok sukur 2 bebısle yuvarlanıyoruz ıste:):):)
dun kuzumun asılarını yaptırdık... kızım 300 gr almıshastalıktı hastanede yatmaktı diş cıkarmaktı... yıne almıs cok sukur... ama yınede cok uzuldum.. tabı bıde ek gıdaya gectık tamamen yedı yemedı begenmedıgıde oldu.. ıns dıger aya daha cok alır
geçmişi okudum biraz canım çoook geçmiş olsun... inş. düzelmiştir artık.. dr larla uğraşmak hastalıkla uğraşmak çok zor benim kızımda çok acı çekiyor hastaydı geçen hafta dişleri çok zorluyor onu... inş. tez zamanda atlatırlar... evet görmek isterim tabii kiii :)))) hem de çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?