2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Göndermediğim kimse kaldı mı ki?? eglentine sana gönderdim mi özel mesaj?

Son düzenleme:
Canım baktı, yarın öbür gun çıkmaz ama hepsi birden cikicak dedi. Uykuyu sevmiyo cocuğun kişiliği, karakteri öyle ama uyumamasi ılerde sorun olabilir. Sonuçta büyümesi için uyuması lazım dedi. Surubuda o yüzden verdi.

günaydın herkese
kızımın bu aralar yemek istememesinin sebebi diş üstten bir dişimiz daha geliyo
bu sabah farkettim, ağzını ben bakmak istediğimde açmıyodu ama bu sabah gördüm beyazlamış

Günaydın herkese,
Diş çıakrırken bazı bebekler çok fazla etkileniyor. Özellikle sık aralıklarla çıkarsa dişler zor oluyor. Benim oğlumun yeni adeti de memeden ayrılmamak bu ara.
İki gündür akşam eve gidince sürekli memede kalmak istiyor. Aç olduğundan filan değil. Ya da küçük bebek gibi güvende olmak için filan değil. İstiyor ki meme hep açık kalsın. Beyefendi benle konuşsun, oynasın. Arada da tutversin memeyi. :))) Bir de sırıtıyor iki corplatıp arada.

hoşgeldiın nasılsın kızın nasıl işbaşı yapmışsın galiba kızından ayrılmak zor oluyodur dimi

hoşbuldum Meralcim, evet iş başı yaptımm ... kızım iyi çok şükür annem bakıyor :)) hem de çok zor oluyor uyurken bırakmak yine bir nebze daha kolay ama sana bakarken gülerken seni geçirmesi koyuyor insana :)

senin kızın nasıl? dişleri çıktı mı?

Günaydın herkese.... Bu sabah iyiyim şükür, dün geceki paris turundan sonra....

günaydınlar herkese...umarım gününüz güzel geçer bebişlerimizede sağlıklı bol gülücüklü günler dileğiyle
şeyma hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

ay ne kaa güsel dün hazırlandım kocişi karşıladım paris yaparsak diye ama surat 5 karıştı sanırım dünden kalma annesigile soğuk davrandım ya dün akşam babasını antalyaya yolcu etti o sırada karın bize küsmüş demişler anlasınlar yahu artık istemiyorum onları......

çiğdemcim sevindim cnm iyi olmana ne paris turu kız

özlemcim kızımda iyi benim yaramazlık peşinde şimdilik 2 tane dişimiz var biriside yolda

Olsun olsun yumuşatırsın sen onu... Ayrıca diğer konuda da haklısın. Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş. Fazlaca içiçe iyi olmuyor. Hele ki şunu gördüm ben de oğlan annesiyim ve "gelinine kızı gibi davranmak" çok yanlış. Kaynanalar bunu diyerek istediklerini söylüyorlar gelinlerine, oysa kendi çocukları değil ki alınmasın, kızmasın. Ben öyle davranmayacağım gelinime. Arada hep bir mesafe olacak ki kırılmasın kimse.

hay allah bende şimdi anladım sizi gidi parisçiler sizi

Nıhahahahahahaha haftasonu olsaydı gece rahat bırakmazdım da neyse ki iş var diye tek turla idareee ettik. Amma da sapığım di mi??

Pisicim nasılsın? görüşemedik ne zamanndır... oohh oohh muhabbetiniz bol olsun kocişlee hep böle olun inş. :))

bu diğer aile bireyleri beni öldürecekkkkk katil edecek.. bi yalnız bıraksınlar bi görüşmesinler oğullarıyla yaa ne olur yanii....
ben de hiç istemiyorum bize gelip gitmelerini...

çiğdemcim sevindim cnm iyi olmana ne paris turu kız

özlemcim kızımda iyi benim yaramazlık peşinde şimdilik 2 tane dişimiz var biriside yolda

bizim de tek dişimiz çıktı 2. yolda sağlıcakla çıkarabiliriz inş.

gunaydın herkeze nasılsınız kıslarrr

günaydın şeymaa biz iyiyiz sen nasılsın? :))

gunaydın herkeze nasılsınız kıslarrr

Sana da günaydın güzelim. Biz iyiyiz, asıl siz nasılsınız?

Lokumummm, evet görüşemedik. Yuvarlanıp gidiyoruz nasıl olalım. Bronşiolit oldu oğlum. Bir haftadır iğne vurulmaktan helak oldu bebeğim. Bu akşam son iğneyi vurulacak, yarın da kontrolü var. Bizim de dişlerimiz çıkıyor, çok acı çekiyor oğluşum.
Kız sen ne diyon? Olur mu öyle şey. Görüşecekler tabi. Yalnız eşeğin bir yerine su kaçırmadan olmuyor bu iş maalesef çoğunlukla. Oğluşumu görmek ister misin?

bızde ıyıyz cok sukur 2 bebısle yuvarlanıyoruz ıste:):):)
dun kuzumun asılarını yaptırdık... kızım 300 gr almıs hastalıktı hastanede yatmaktı diş cıkarmaktı... yıne almıs cok sukur... ama yınede cok uzuldum.. tabı bıde ek gıdaya gectık tamamen yedı yemedı begenmedıgıde oldu.. ıns dıger aya daha cok alır

geçmişi okudum biraz canım çoook geçmiş olsun... inş. düzelmiştir artık.. dr larla uğraşmak hastalıkla uğraşmak çok zor benim kızımda çok acı çekiyor hastaydı geçen hafta dişleri çok zorluyor onu... inş. tez zamanda atlatırlar... evet görmek isterim tabii kiii :)))) hem de çook

Allah sağlık versin herşey yoluna girer allah'ın izniyle. Zaten bu aydan sonra en fazla 500gr alacaklar. 4 dişe kadar hep beraber çekeceğiz sonra geçecek.

Sağol canım. Keyfi yok, uykusu yok ama işte malum dişlerden. Sana da geçmiş olsun. Ben gece yatırmadan ağrı kesici veriyorum. Biraz ağrısını kesiyor. İştahı da açılsa tombulumun başka ne isterim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…