ayyyy tombalak yaaa maşallahh ne kadar büyümüşşş... :) kime benziyor canım? sağlıklı olsunlarda tombiklikleri önemli deil :) benim kızım hiç tombik değil bir görsen :) şimdi burda resmi yok yarın getircem gösteririm :)))
tşk ederiz...
yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı labne peynir,2 çay kaşığına yakın pekmez.tek tek veriyorum.çokta severek yiyor mşlh.
canım sadece bu kadar mı kahvaltı veriyorsun? bende yarın sabah kahvaltıya başlayacağımda
evet canım.versem daha fazlada yer belki ama ben vermiyorum.kahvaltı dediğim bu.ama tabiki bununla doyamaz.öncesinde devam sütü veriyorum.
Günaydın herkese.... Bu sabah iyiyim şükür, dün geceki paris turundan sonra....
hmmmm dikkat et canım daaaaa bizim gibi paris turundAn eliniz dolu dönmeyin
Merhaba bende bir Ağustos annesiyim ve uzun süredir forumu takip ediyorum.
Size birşey soracağım devit-3 ve demir damlalarını ne zaman veriyorsunuz. ben bir türlü
bunların düzenini oturtamadım da size de bir sorayım istedim
Sağol canım... Valla babamız esmer bomba, herkes bana benzetiyor. Yalnız gözleri mavi. Benim babamın ve k.pederimin gözleri renkli. Babama benziyor gözleri. Çünkü k.pederimin mavi-yeşil. Kirpikler, eller, kulaklar bi de pipibabası. Gerisi bennnn.
Ben de çok isterim prensesi görmek. Olsun benimki 11 kilodan fazla kız. Kucakta taşınmıyor. Mini boy tank. Ne yapacağız bilmiyorum, 1,5 yaş çocuk kıyafetleri oluyor :2: . Aman sağlıklı olsunlar da gerisi boşşş.
Ay kızlar yine enteresan rüyalar görüyorum. Geçen hafta, bir tabutta hoca görmüştüm, güya ölmüş evinden almaya gelmişler. Geçen gece de yemyeşil bir tepede ruhlar beni davet etmiş tepeye, oraya çıkmışız, yemeni veriyorlar başımı örteyim diye. Kuran okunuyor, dinliyorum ama okuyan adam o rüyamda ölmüş gördüğüm hoca. Allah Allahhh. Göğe yükselme rüyasından sonra ikinci garip rüyam.
hayırdır inş. çiğdemcim sende benim gibi film gibi rüya görüyorsunbende bu gece gelinliğimi yıkayıp giyiyordum hayırdır inş.
özlemcim hoşgeldinnn özledikkk
Devit'i istediğin zaman verebilirsin. Ben yatmadan önce veriyorum. Demir damlasını ise süt ve süt ürünleri vermemek gerekiyor. O yüzden meyve öğününde veriyorum. Böylece bir rutin tutturnca unutmamış da oluyorum.
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak hangi marka mama kullanıyorsunuz benim oğlan çok iştahsız bir türlü mama beğenmiyor aynı sorunu yaşayan varmı dün smagold aldık bakalım ne olacak
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak hangi marka mama kullanıyorsunuz benim oğlan çok iştahsız bir türlü mama beğenmiyor aynı sorunu yaşayan varmı dün smagold aldık bakalım ne olacak
ben hala adet olmadım...endişelenmeli miyim sizce?....:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?