2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy tombalak yaaa maşallahh ne kadar büyümüşşş... :) kime benziyor canım? sağlıklı olsunlarda tombiklikleri önemli deil :) benim kızım hiç tombik değil bir görsen :) şimdi burda resmi yok yarın getircem gösteririm :)))

Sağol canım... Valla babamız esmer bomba, herkes bana benzetiyor. Yalnız gözleri mavi. Benim babamın ve k.pederimin gözleri renkli. Babama benziyor gözleri. Çünkü k.pederimin mavi-yeşil. Kirpikler, eller, kulaklar bi de pipi babası. Gerisi bennnn.
Ben de çok isterim prensesi görmek. Olsun benimki 11 kilodan fazla kız. Kucakta taşınmıyor. Mini boy tank. Ne yapacağız bilmiyorum, 1,5 yaş çocuk kıyafetleri oluyor :2: . Aman sağlıklı olsunlar da gerisi boşşş.

Ay kızlar yine enteresan rüyalar görüyorum. Geçen hafta, bir tabutta hoca görmüştüm, güya ölmüş evinden almaya gelmişler. Geçen gece de yemyeşil bir tepede ruhlar beni davet etmiş tepeye, oraya çıkmışız, yemeni veriyorlar başımı örteyim diye. Kuran okunuyor, dinliyorum ama okuyan adam o rüyamda ölmüş gördüğüm hoca. Allah Allahhh. Göğe yükselme rüyasından sonra ikinci garip rüyam.

hayırdır inş. çiğdemcim sende benim gibi film gibi rüya görüyorsun bende bu gece gelinliğimi yıkayıp giyiyordum hayırdır inş.

özlemcim hoşgeldinnn özledikkk

Merhaba bende bir Ağustos annesiyim ve uzun süredir forumu takip ediyorum.
Size birşey soracağım devit-3 ve demir damlalarını ne zaman veriyorsunuz. ben bir türlü
bunların düzenini oturtamadım da size de bir sorayım istedim

Devit'i istediğin zaman verebilirsin. Ben yatmadan önce veriyorum. Demir damlasını ise süt ve süt ürünleri vermemek gerekiyor. O yüzden meyve öğününde veriyorum. Böylece bir rutin tutturnca unutmamış da oluyorum.

Maşallah Maşallah canım Allah bağışlasın ... kızzzz resmi kocan görür diye kaldırıyonn da nasıl çocuun şeysini babasına benzetion Allah iyiliğini versin onu görmez mi kocan çok güldürdün benii

Hayır olsun inş. gerçekten sen çok garip rüyalar görüyorsun yaa korkmuyor musun hiç ben olsam bi yerim uçuklamıştı çoktan :)

hayırdır inş. çiğdemcim sende benim gibi film gibi rüya görüyorsun bende bu gece gelinliğimi yıkayıp giyiyordum hayırdır inş.

özlemcim hoşgeldinnn özledikkk

hoşbulduk canım biraz geç cevap verebildim kusura bakma :))) ben de özlemişim sizlerii yaaa

Selamlar kızlar
Ben iyice koptum sizlerden bu iş yüzünden ama ara sıra okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı.Umarım sizler ve bebişleriniz iyidirler

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak hangi marka mama kullanıyorsunuz benim oğlan çok iştahsız bir türlü mama beğenmiyor aynı sorunu yaşayan varmı dün smagold aldık bakalım ne olacak

Selam kızlar bende ek gıdalara başladım.ama biraz zorlanıyoruz.birkaç kaşıktan sonra ağzını açmıyor.ne yapacağım nasıl alıştıracağım bilmiyorum..............

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak hangi marka mama kullanıyorsunuz benim oğlan çok iştahsız bir türlü mama beğenmiyor aynı sorunu yaşayan varmı dün smagold aldık bakalım ne olacak

bende sma kullanıyorum canım.memnunum.oğlum severek içiyor.ama kaç aylık bilmiyorum.artık ek gıdalara daha önem versen iyi olur.çünkü mama doyurucu deildir.enerji harcıyorlar ve tok kalmaya ihtiyaçları var.

bence de artık ek gıdaları daha fazla almalılar. hem tok tutar hem yaşına kadar yemeklere alışmış olması lazım yaşından sonra bizimle beraber hemen hemen herşeyi yiyebilecekler....
benim kızımda birkaç kaşıktan sonra ağzını kilitliyor birde başını sallamazmı.... öldürüyor beni gülmekten... ama yapmadığım şebeklik oyun kalmıyor yemeğini bitirsin diye

Sütüm yetmediği için doktorumuz mama vermem gerektiğini söylediğinde aptamil ile başladım. Kızım bir kaç defa yedi ama sonra ağzını hiç açmamadı. Bende SMA gold aldım.Aynı davranışı bu mama içinde gösterdi. Bende artık mama vermiyorum.Ek gıdalara ağırlık verdim ara öğünlerde de emziriyorum. Geçen gün sağlık ocağına götürdüğümde hemşireye mama yemiyor dediğimde kızımın çok akıllı olduğunu onun için yemediğini söyledi :). Aslında o mamaların içinde bir ton katkı maddesi var yemeyerek akıllılık ediyorlar bence de. Değişik çorbalar yap zamanla alışıp seve yiyiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…