ben hala adet olmadım...endişelenmeli miyim sizce?....:18::18:
ben hala adet olmadım...endişelenmeli miyim sizce?....:18::18:
ben de olmadım canım yalnız değilsin
sen de ara ara test yap benim gibi
valla bizim topik baya hızlı çıktı galibaaaa....hadi bakalım....
Baby_drk hamilesin galiba hayırlı olsun.darısı bana inşallah.
evet canım saol...aa erken kız sen bize bakma.büyüsün bebeğin biraz.süt korumaz yalnız güvenme.
valla ben pco lu olduğum için erken gelsede sorun değil.çünkü oğlumu tedavi ile yaptım.korunmuyoruz o yüzden.
Selam kızlar..herkes iyidir umarım ara ara girip bakıyorum sizlere.bende henüz adet olmadım.geçen karnım şişmişti ve hafif sancı yapmıştı hatta lekelenme de olmuştu ama arkası gelmedi.artık emzirmeler azaldı ya ek gıdalardan sanırım hormonlar yine değişiyo ve yakında adet olurum diye düşünüyorum.nettede emzirme oldukça adet gelmezmiş kolay kolay.bakalım hayırlısı..
kızlarrrrr nasılsınızzz??
Kuzum grip oldu diye işe gitmedim bugün, evdeyim tüm gün kuzucuğumla! öpüyorum hepinizi..
Kızlarrrrr nasılsınızzz??
Kuzum grip oldu diye işe gitmedim bugün, evdeyim tüm gün kuzucuğumla! öpüyorum hepinizi..
çok çok geçmiş olsun.kim bakıyo kuzucuğuna.
Kızlar sütün çoğalması için en faydalı şey ne acep bileniniz varmı.
İyiyizz sen nasılsın yavruş ? Kızım daha yeni uyudu.
yok cnm endişelenme,bende yeni oldum bugün 3.günü
ne kadar geçti canım.valla bu topikten 2 gebiş çıktı ona göre
ben de olmadım canım yalnız değilsin
sen de ara ara test yap benim gibi
Bende emziriyorum ve halada emzirmeye devam..40 ım çıktı ertesi ayda adet oldum ve şimdilik gayet düzenli gidiyor,sanırım hormonlarla alakalı bir durum,emzirmeyle olduğunu düşünmüyorum..
bizimkisi dün gece saat başı kalktı,gece 12de yatmasına rağmen 8 de de ayağa kalktık..şimdi zor bela uyuttum,yaa uyuyunca da en fazla yarım saat uyuyo benim serseri,eskiden gündüzleri,kesintisiz 1-2 saat uyuyordu,şimdi nerdeeee...
yürüteç almış dayımız,ona koyuyorum 1-2 gündür ama onun hareket edeceğini öğrenemedi daha :) gerçi en fazla 5 dk koydum..
günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz?ben 3 öğün diğer zamanlardada emziriyorum,birde benimkisi ne kadar yerse yesin,yinede emmek istiyor..emmeyince mız mız,kan damlasını bu yüzden vermediğim günler oluyor..bu ay testler yapılacak,inşallah kansızlığı falan yoktur,yine ağlıcak ya uffbizim aşımız hafta sonlarına geldiğinden hep kaydı,10unda doğmasına rağmen altıncı ay aşısını 21 inde olcaz..umuyorumki çok ağlamaz
Bu arada Paris turuna çıkan arkadaşlarımı tebrik ediyorum,bizim bu tura pek fırsatımız kalmıyo,ya ben yorgun oluyorum ya da kociş..ama bu günlerinde geçeceğine inanıyor ileriki maçlara bakacağız artık diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?