Kızlar sütün çoğalması için en faydalı şey ne acep bileniniz varmı.
Merhaba güzel anneler...Bende agustos 2010 annesi olacaktim ama Allah nasip etmedi . Tahmini dogum tarihi 30.08.2010du. Ama erken dogum yaptim 25.05.2010da oglum 1ay yasadi ve kaybettim oglumu... Belki bende sizlerle süt, emzirme, uykusu....vb konusacaktim ama olmadi...Simdi sizleri görünce inanin coook imrendim....Insallah güle güle büyütün bebeklerinizi koklaya koklaya güzel anneler.....
Merhaba güzel anneler...Bende agustos 2010 annesi olacaktim ama Allah nasip etmedi . Tahmini dogum tarihi 30.08.2010du. Ama erken dogum yaptim 25.05.2010da oglum 1ay yasadi ve kaybettim oglumu... Belki bende sizlerle süt, emzirme, uykusu....vb konusacaktim ama olmadi...Simdi sizleri görünce inanin coook imrendim....Insallah güle güle büyütün bebeklerinizi koklaya koklaya güzel anneler.....
canım iyileşmenize sevindim.Selam kızlar, nasılsınız bakalım? Biz oğluşumla dün doktora gittik. Hastalığı geçmiş çok şükür. Yalnız daha önce idrar yolları iltihabı yüzünden hastanede yattığı için tahlil istedi. Umarım bir şey çıkmaz. Onun haricinde oğlum iyice iştahsız oldu, biberonla beslemek çok zor. Doktora sordum "yemesin zaten çok tombul" dedi. Ona da sinir oldum. Beslenme öğünlerinin aralarını açtım, bakalım ne olacak. Gece uyanınca gıkı çıkmadan içiyor süt. Ama gündüz yok denecek kadar az. Zaten karnım da ağrıyor. Haftasonu bir paris turu daha planlıyordum, ama maalesef regli olmuşum. Haftaya artık.
canım iyileşmenize sevindim.
Sağol, sen ve miniş kuzular da iyilerdir inşallah...
saol canım.iyiler iyiler mşlh.hele doruk tepemde sürekli.oyun delisi yok böyle bir çocuk yaaa....karnım büyüyünce ne halt yiycem bilmem :26:
saol canım.iyiler iyiler mşlh.hele doruk tepemde sürekli.oyun delisi yok böyle bir çocuk yaaa....karnım büyüyünce ne halt yiycem bilmem :26:
[ı]selam kızlar, nasılsınız bakalım? Biz oğluşumla dün doktora gittik. Hastalığı geçmiş çok şükür. Yalnız daha önce idrar yolları iltihabı yüzünden hastanede yattığı için tahlil istedi. Umarım bir şey çıkmaz. Onun haricinde oğlum iyice iştahsız oldu, biberonla beslemek çok zor. Doktora sordum "yemesin zaten çok tombul" dedi. Ona da sinir oldum. Beslenme öğünlerinin aralarını açtım, bakalım ne olacak. Gece uyanınca gıkı çıkmadan içiyor süt. Ama gündüz yok denecek kadar az. Zaten karnım da ağrıyor. Haftasonu bir paris turu daha planlıyordum, ama maalesef regli olmuşum. Haftaya artık.[/ı]
[ı]canım çok üzüldüm. Allah en yakın zamanda sana cennetten yavrunu gönderecektir.[/ı]
iyi akşamlar nasılsınız bugün hiç fırsatım olmadı nete girmeye
hava çok güzeldi bende kızımı alıp hemen dışarı çıktık gezdik biraz kuzumla şimdide banyosunu yaptı uyuyo
çiğdemcim çok şükür düzelmiş senin oğluşta benim kızımda işhatsızlığı çok şükür bir hafta sürdüde fazla uzatmadı bu durumu yoksa yemeyen çocuk çok ama çok zormuş tüm bebişler iştahlı olsunda annelirini üzmesin
Kızlar herkese merhaba,
Çoook uzun süredir malesef ne face e ne buraya uğrayabildim. İşyerinde 2 arkadaşımız işten ayrıldı ve cidden çok yoğunuz şimdi de işe başlamadan müdür gelmeden yazıyım dedim. Müdürüm de değişti ve masam tam onun masasının önünde rahat yazamıycam sanırım belli 1 süre. Malesef 1-2 aydır dedem çok rahatsızdı vefat etti 10 gün önce... Neyse kuzum çok iyi allaha şükür. Emeklemeye tırmanmaya bile başladı ama malesef iştahsız. Ona aşığım bayılıyorum hatta:)))Sizleri de çok özledim.Çiğdoşum aradı sağolsun merak etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?