2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm başınız sağolsun.maşaallah darısı başımıza inşaallah..

selam kızlar bende ek gıdalara başladım.birkaç gün zorlandık.babamız dün wee nin silikon kaşığını almış.onunla biraz biraz almaya başladı.inşaallah alışır.bebişlerinize sağlık dileklerimle..............

canım başınız sağolsun.

günaydınlarrrrrrrrrr güzel bir güne ciğerden merhabaaaaaaaaaaaa

öhöö öhhhhöööö çok hastayoım sanada hasta ciğerlerden merhaba

bende wee nin silikon kaşıklarını kullanıyorum canım.çok memnunum.ağzını acıtmıyor ve tahriş etmiyor.diğer kaşıklarla çok zor oluyor.güle güle kullan.

2010 ankara bebek anne oyun klubü nü açtım kızlar lütfen ankarada oturan anneler katılımlarınızı bekliyorum bu grubun özelliği bebklerimizi benim ğibi yanlız büyüten anneler ve bebkleri kaynaşmak. eğer katılımınız olursa ankarada her hanği bir yer belirleyip buluşmak arkadaş olmak. sayğılarımla.

Merhabalar,
Ek gıdalara başladınız sanıyorum. İlk 1 yıla kadar ana besinleri anne sütü ya da formül süt olduğu için, bu dönemde fazla zorlamadan besinlerle azar azar tanıştırın derim ben. Günde 1-2 kaşık bile yeseler üzülmeyin. Zorladığınızda yeme fobisi oluşturup ilerde yemekten soğutabilirsiniz. Bu dönemde amaç doyurmak değil, tad duygusunun gelişmesini sağlamak, yemeği öğretmek oluyor.

İştahlı çocuklar ne yapsanız her şekilde zaten yiyorlar ama iştahsız olanlar annelerini üzebiliyorlar. Üzülmeyin, her fırsatta farklı farklı şeyler deneyerek ne sevdiğini öğrenebilirsiniz.

Ben 2009 ağustos annesiyim. Deneyimlerimi paylaşayım istedim. Sevgiler.

Günaydın.. Yine uykusuzum ama tek suc oglusumun değil. Heycan unsuruda Cok yüksek. Sebep: ev aldık yaklaşık bir senedir arıyoduk ve aldık taşınma heycani ve stresi uyutmadı:)

Bende ankaradayim:)

Merhaba kızlar bende ağustos 2010 annesiyim daha önce hamile kalmak isteyip kalamayanlar bölümünde takılıyordum. Şimdi burayı gördüm ve yeni bi nick alıp (kızımın adı) tekrar foruma geldim Nasılsınız face de buluşuyoruz falan demişsiniz ben bakındım göremedim bende sizlere katılmak isterim.

Bu arada etkinlik falan yapıyormusunuz kendi aranızda ?

Şöyle bi konulara baktım da hepimizinde sorunları aynı ama bebeğimize bakınca herşey bitiyor... İyiki varlar iyiki bizimlere. Rabbim olmayan herkesede versin inş...

teşekkür ederim canım....bilgilerini burada paylaşman çok asilce...sağol ...

merhabalar herkese 2gundur hastanede yatıoduk kızım ıdrar yolu ıltıhabı olmus cok sukur sımdı daha ıyı ama hala ıstahsız

merhabalar,
6.ayımız cuma günü doldu dün dr.a gittik, broşür verdi, öneriler tarifler vs yazan.. dün yoğurt yaptım şu wee'nin kaşığıyla 2 kaşığa yakın yedi,bugün de 1patates,1havuç,1çorba kaşığı pirinç,1çay kaşığı z.yağı ve fındık kadar karnabaharı 2 bardak suyla düdüklü tencerede yaptım,sonra da tülbentten geçirdim..Fakaat, tülbentten geçirince bildiğiniz su gibi oldu,ya siz çorbalarınızı hafif kıvamlı mı yapıosunuz yoksa benim gibi su gibi mi oluyor?ek besin topiğinde de bulamadım da buraya yazdım..
bir deee,blender kullanma dedi dr, kullanan var mı? :26:

ben önceleri süzgeçten geçiriyordum yaptığım çorbaları.ama sonra blendır kullanmaya başladım.tülbentten sadece suyu çıkar.tel süzgeçten geçirirsen kıvamlı olur daha iyi olur.

slm bız 4.ayda basladık ek besınlere hep blendır kullandım bebeımde zaten kıvamlı sevıo su gıbı olunca ıcmıo dktrun blendır kullanma demesının sebebı sonra cocuklar puturlu gıdalara alısamıo dıe ama ben bazen puturlu bırakıorum alıssın dıe olede yıyebılıo

Merhaba, hayırlı uğurlu olsun yarı yaşınız:) blender metal olduğundan dolayı kullanılmaz, tabi yine seçim sizin, metalle temas olduğunda besin değerlerinde azlama olur.

Günaydın.. Yine uykusuzum ama tek suc oglusumun değil. Heycan unsuruda Cok yüksek. Sebep: ev aldık yaklaşık bir senedir arıyoduk ve aldık taşınma heycani ve stresi uyutmadı:)

Bende ankaradayim:)

Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin.

merhabalar herkese 2gundur hastanede yatıoduk kızım ıdrar yolu ıltıhabı olmus cok sukur sımdı daha ıyı ama hala ıstahsız

Çok geçmiş olsun. Bizim de tahlillerimiz, inşallah tekrarlamamıştır.

Üff kızlar çok fenayım ya, oğlum ne yediyse kustu bütün haftasonu. Herşeye bebek sütü katmak iyi fikir değil sanırım. Bir de zehirlendim gece. Çıkar çıkar içim çok fena.

zeynep ben sümeyra.neden sildin beni face inden anlamadım.

merhaba kızlar.ben dün akşam oğluma çok kızdım ama sonra içim yandı tabi.patates püresi yaptım ona yemedi eliyle vurdu dağıttı püskürttühep etrafa çıldırdım.bide aç zannediyorum hep.sadece pirinç unu yiyo delirecem ya.

zeynep ben sümeyra.neden sildin beni face inden anlamadım.

ay dünürüm feysimi kocam kaldırdı o yüzden seninde burda ki nikini bilmediğim için mesaj falan atamadım ayhhhhhhhhh ama çok sevindim seni görünceeeeee gelinim nasıllllllll çok özledik sizi biliyon mu?

Bende süzgeçten geçiriyorum kıvamlı oluyor.Bu arada herkese yayla çorbası öneririm ablam bütün bebekler yayla çorbasını severek yer sende yap demişti.Gerçekten haklıymış benimki bayıldı yayla çorbasına hemde çok vitaminli bir çorba içinde yumurta var yoğurt var un prinç.Bnece hepiniz yayla çorbasını deneyin.Valla severek yedi benim oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…