Kızlar herkese merhaba,
Çoook uzun süredir malesef ne face e ne buraya uğrayabildim. İşyerinde 2 arkadaşımız işten ayrıldı ve cidden çok yoğunuz şimdi de işe başlamadan müdür gelmeden yazıyım dedim. Müdürüm de değişti ve masam tam onun masasının önünde rahat yazamıycam sanırım belli 1 süre. Malesef 1-2 aydır dedem çok rahatsızdı vefat etti 10 gün önce... Neyse kuzum çok iyi allaha şükür. Emeklemeye tırmanmaya bile başladı ama malesef iştahsız. Ona aşığım bayılıyorum hatta:)))Sizleri de çok özledim.Çiğdoşum aradı sağolsun merak etmiş
Kızlar herkese merhaba,
Çoook uzun süredir malesef ne face e ne buraya uğrayabildim. İşyerinde 2 arkadaşımız işten ayrıldı ve cidden çok yoğunuz şimdi de işe başlamadan müdür gelmeden yazıyım dedim. Müdürüm de değişti ve masam tam onun masasının önünde rahat yazamıycam sanırım belli 1 süre. Malesef 1-2 aydır dedem çok rahatsızdı vefat etti 10 gün önce... Neyse kuzum çok iyi allaha şükür. Emeklemeye tırmanmaya bile başladı ama malesef iştahsız. Ona aşığım bayılıyorum hatta:)))Sizleri de çok özledim.Çiğdoşum aradı sağolsun merak etmiş
günaydınlarrrrrrrrrr güzel bir güne ciğerden merhabaaaaaaaaaaaa
selam kızlar bende ek gıdalara başladım.birkaç gün zorlandık.babamız dün wee nin silikon kaşığını almış.onunla biraz biraz almaya başladı.inşaallah alışır.bebişlerinize sağlık dileklerimle ..............
2010 ankara bebek anne oyun klubü nü açtım kızlar lütfen ankarada oturan anneler katılımlarınızı bekliyorum bu grubun özelliği bebklerimizi benim ğibi yanlız büyüten anneler ve bebkleri kaynaşmak. eğer katılımınız olursa ankarada her hanği bir yer belirleyip buluşmak arkadaş olmak. sayğılarımla.
Merhabalar,
Ek gıdalara başladınız sanıyorum. İlk 1 yıla kadar ana besinleri anne sütü ya da formül süt olduğu için, bu dönemde fazla zorlamadan besinlerle azar azar tanıştırın derim ben. Günde 1-2 kaşık bile yeseler üzülmeyin. Zorladığınızda yeme fobisi oluşturup ilerde yemekten soğutabilirsiniz. Bu dönemde amaç doyurmak değil, tad duygusunun gelişmesini sağlamak, yemeği öğretmek oluyor.
İştahlı çocuklar ne yapsanız her şekilde zaten yiyorlar ama iştahsız olanlar annelerini üzebiliyorlar. Üzülmeyin, her fırsatta farklı farklı şeyler deneyerek ne sevdiğini öğrenebilirsiniz.
Ben 2009 ağustos annesiyim. Deneyimlerimi paylaşayım istedim. Sevgiler.
merhabalar,
6.ayımız cuma günü doldudün dr.a gittik, broşür verdi, öneriler tarifler vs yazan.. dün yoğurt yaptım şu wee'nin kaşığıyla 2 kaşığa yakın yedi,bugün de 1patates,1havuç,1çorba kaşığı pirinç,1çay kaşığı z.yağı ve fındık kadar karnabaharı 2 bardak suyla düdüklü tencerede yaptım,sonra da tülbentten geçirdim..Fakaat, tülbentten geçirince bildiğiniz su gibi oldu,ya siz çorbalarınızı hafif kıvamlı mı yapıosunuz yoksa benim gibi su gibi mi oluyor?ek besin topiğinde de bulamadım da buraya yazdım..
bir deee,blender kullanma dedi dr, kullanan var mı? :26:
merhabalar,
6.ayımız cuma günü doldudün dr.a gittik, broşür verdi, öneriler tarifler vs yazan.. dün yoğurt yaptım şu wee'nin kaşığıyla 2 kaşığa yakın yedi,bugün de 1patates,1havuç,1çorba kaşığı pirinç,1çay kaşığı z.yağı ve fındık kadar karnabaharı 2 bardak suyla düdüklü tencerede yaptım,sonra da tülbentten geçirdim..Fakaat, tülbentten geçirince bildiğiniz su gibi oldu,ya siz çorbalarınızı hafif kıvamlı mı yapıosunuz yoksa benim gibi su gibi mi oluyor?ek besin topiğinde de bulamadım da buraya yazdım..
Günaydın.. Yine uykusuzum ama tek suc oglusumun değil. Heycan unsuruda Cok yüksek. Sebep: ev aldık yaklaşık bir senedir arıyoduk ve aldıktaşınma heycani ve stresi uyutmadı:)
Bende ankaradayim:)
merhabalar herkese 2gundur hastanede yatıoduk kızım ıdrar yolu ıltıhabı olmus cok sukur sımdı daha ıyı ama hala ıstahsız
incir incir hoşafı marul hurma su
baktım oğluş tekrar emmeye başladı hümananın çayını incir hoşafını içmeye başladım oğlum memeden ayrılmıyor. ek gıdayı kesince doyurmakta zor oluyor gece 4 5 kere kalkıyor aç olduğundan
zeynep ben sümeyra.neden sildin beni face inden anlamadım.
merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?