Bende süzgeçten geçiriyorum kıvamlı oluyor.Bu arada herkese yayla çorbası öneririm ablam bütün bebekler yayla çorbasını severek yer sende yap demişti.Gerçekten haklıymış benimki bayıldı yayla çorbasına hemde çok vitaminli bir çorba içinde yumurta var yoğurt var un prinç.Bnece hepiniz yayla çorbasını deneyin.Valla severek yedi benim oğlum
valla benim oğlum o bütün bebeklerin arasında değil sanırım.yaptım yemedii.
Benim oğlum da sebze yemiyor ya, maşallah iştahlı bir bebek aslında ama... Sebze çorbasını zaten ağzına almıyor. Sebzeyi hafif suda sote gibi yaparsam çok az yiyor. Eğer soteyi yoğurtla verirsem yiyor aslında ama şimdi kıyma koymaya başladım. Kıymayı yoğurtla vermek istemiyorum. Böyle de yemiyor. Bir yolunu bulan var mı?
benim kızımda sebze çorbasını yemiyordu. Bugün patates, havuç, soğan, kırmızı mercimek ve bulguru içine tavuk suyu ve su koyarak düdüklü tencerede pişirdim.Sonra soğanı içinden çıkarıp diğerlerini çatalla ezdim. Kızım öncekine kıyasla bayağı yedi. Tavsiye ederim. Ayrıca bende baktım tadı oldukça iyiydi.
benim kızımda sebze çorbasını yemiyordu. Bugün patates, havuç, soğan, kırmızı mercimek ve bulguru içine tavuk suyu ve su koyarak düdüklü tencerede pişirdim.Sonra soğanı içinden çıkarıp diğerlerini çatalla ezdim. Kızım öncekine kıyasla bayağı yedi. Tavsiye ederim. Ayrıca bende baktım tadı oldukça iyiydi.
Bende dikkat ediyorum oğluma yediriğm şeylerin önce ben tdına bakıyorum benim tadını beğenmediklerimi oda yemek istemiyor.Galiba bebeklerinde damak tadları var benimki bebek yiyeceklerini sevmiyor bizim yediğimiz şeyleri taddırıyorum vermeyince ağlıyor.Sanırım bebeklerimiz büyümüş ve artık bebek mamaları çorbaları yerine bizim yediğimiz çorbaları yemekleri istiyorlar
benim oğlumda aynı.trabzoluyuz sanırım nerden
Bir ara büyüme atağı döneminde oğlum da saat başı kalktı. Hatta yatağına koyar koymaz uyanıyordu.
Atak geçtikten sonra da bu sürdü. Beslenme düzenindenmiş. Gece acıkıyormuş.
Şöyle yaptım:
Saat 7 gibi muhallebisini yer 7.30 da gece uykusuna yatar.
Saat 10- 10,30 gibi 200ml süt içer.
Sonra uyur.Sabah 6 da kalkar sütünü içer yatar. Güne 9 da başlar.
Eğer tok olduğuna eminsen kalkmasının bir sebebi daha var.
Gece kalktığında emziriyorsan bu yüzden kalkıyor.
O saatte meme emeceğini biliyor.
aaaa sende trbzonlusun galiba.ilk defa rastladım burda trabzonluya.merkezden canım.ya sen.
Selam kızlar, nasılsınız bakalım? Biz bebişle iyiyiz şükür. Tahlil sonuçlarımız temiz çıktı. Oh be içim rahatladı. Günlerdir uyku girmiyordu gözlerime. Yalnız 15 gün sonra kontrolümüz var.
Bu araadaaaa, oğlum artık kendi başına uyuyor. Gerçi geceleri sallıyorum ama gündüz veriyorum emziğini, açıyorum dönencesini, mışıl mışıl uyuyor. Yalnızzz, işin püf noktasını keşfettim. Ne kadar mızıklanırsa mızıklansın, uzun süre oyalanması gerekiyor. Yattığında 5dk mızıklanıyor, sonra uyuyor. Geceleri de uyutmaya alıştıracağım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?