Selam kızlar, nasılsınız bakalım? Biz bebişle iyiyiz şükür. Tahlil sonuçlarımız temiz çıktı. Oh be içim rahatladı. Günlerdir uyku girmiyordu gözlerime. Yalnız 15 gün sonra kontrolümüz var.
Bu araadaaaa, oğlum artık kendi başına uyuyor. Gerçi geceleri sallıyorum ama gündüz veriyorum emziğini, açıyorum dönencesini, mışıl mışıl uyuyor. Yalnızzz, işin püf noktasını keşfettim. Ne kadar mızıklanırsa mızıklansın, uzun süre oyalanması gerekiyor. Yattığında 5dk mızıklanıyor, sonra uyuyor. Geceleri de uyutmaya alıştıracağım inşallah...
geçmiş olsun icanım, inşallah tahlillerindede birşey çıkmaz artık....
şu kendi başına uyumayı bizimkisi de alışabilse çok uğraşıyorum ama pek başarılı olduğumuz söylenemez.. bir yazıda okumuştum 7 aya kadar bunu halledemezsek sonrası daha zormuş.
geçmiş olsun canım.çok sevindim tahlillerin temiz çıkmsına.
günaydınnn herkese
çiğdemcim çok şükür temiz çıkmış sonuçlarınız ne güzel yaa demek oğluşun artık tek başına uyuyo ben nasıl başarcam bunu yaaa benimki şimdi emerek uyuyo memede uyuyup kalıyo şimdi de uyandı benim minik kuşum
bende bi duşa girim en iyisi
Günaydııınnnnn....
Çok sağol şekerim ya. Bakalım iki hafta sonra yine kontrol var. Canım oyala bebişini. İyice uykusu gelsin, sonra kendi başına uyumaya mecbur kalacak. Baktın ağlıyor mu beşiğinde, al kucağına sallama, gezdir gezdir. Gözleri kapanmaya başlayacak, sok emziğini ağzına yine yatır. Kendi kendine uyuyana kadar yap. Benim tek gecelerim kaldı. Onu da halledeceğim yavaş yavaş.
ah şu emziği bir alsaydı işim biraz kolaylaşacaktı
merhaba canım, benimde bebeğim mama verip uyuttuğum halde bazen 2 saatte, bazen yarım saatte uyanıyor... genel olarak herkesin aynı sanırım ... ben kabullendim artık uykusuzluğada alıştım ama güne başlamak çok zor geliyor...merhaba kızlar arada sırada ancak gırebılıyorum pc bozuk aslan bebışım 36 haftalık dunyaya geldı şu an 7.200 kılo 67 cm oldu katılara başladık elma armut verıyorum tüm sebzelerı karıştırıp verıyorum seviyor yoğurtu sae sevmiyorr sizin kuzucuklarınız ile aranız nasıl benım kı mamada versem emzırsem de gecelerı 2 saatte bır uyanıyor bazende 1 saat te bır bu normal mı
Günaydııınnnnn....
Günaydın tatlım. Çok sağol, Allah beterlerden korusun hepsini. Seninkini bilmiyorum ki, meme keyfi yapıyor sanırım. Kendi kendine düzelir herhalde.
slm kızlar nasılsınız biz bugün ateş için gittik 2 gündür ateşi inip çıkıyor 39,1 e çıktı dün akşam neyse hiçbirşey yok diş te değil büyük ihtimal şu 6. hastalık dedikleri şey.
Neyseee yarın bay baya temizlk yemek bi sürü iş beni beliyor.Sırf ağlamasın ateşi çıkıyor diye biran yanından ayrılamadım desem yeridir hiçbişi yapamadım bakalım işleri bitirirmda ertesi gün oturmak istiyorum kendinize iyi bakınn e tabiki bebişlereeee
beni çok yoran bir durum var:şimdi sabah erken saatte Alicik kalkıyor...Dvit ve demirini verdikten sonra kahvaltılık hazırlıyorum...fakaaaaaaaaaaaat...işte esas mesele burada.ben bunları hazırlarken bizimki başlıyor bağırmaya...ben nasıl hazırlıyorum bilemezsiniz...o kadar zorlukla kahvaltılıklarını hazırlıyorum ki...sizler nasıl ve ne zaman kahvaltısını hazırlıyorsunuz?..yoksa sizin bebişleriniz bu kadar yormuyor mu?...
bebeklerimiz aynı gün doğmuşlar sanırım.24 ağustos.ben ek gıdaya bir haftadır başladım.emziriyorum.kahvaltıya başlamadım daha.nasıl olacak yiyecekmi bilmiyorum.çorba , mama vede meyve püresi veriyorum.yeni yeni........
kkızlarrr meryemı goren var mı en son kanaması vardı sonra bıdaha gelmedı cokmerak edıyorum
merhaba güzel annişler benim huysuz oğlum yüzünden nete pek giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir biz iyiyiz çok şükür büyüyüp gidiyoruz işte meryemcim ve ayşegülcüm bebekleriniz hayırlı olsunnn
ben 5 aylıkken başladım....şimdi biraz biraz alıştı...sıkmadan vermeye çalışıyorum...bazen istekli bazen isteksiz oluyor...silikon kaşık aldığımdan beri yemesi daha düzeldi...sevgili Çiğdem arkadaşım burada "modern bebek bakımı" kitabından bahsetmişti...hemen aldım..bu kitaba göre yapıyorum herşeyi...kitaptaki yemekler ve hazırlanan kahvaltılar oldukça lezzetli...önce ben tadına bakıyorum çünkü...elmayı çok seviyor...1 elma ve 1 armut veriyorum hergün..başka bir meyve vermiyorum..yoğurdu seviyor...yemek ise canı isterse yiyor..
canımmmmm geldimmmmmm
saol arkadaşım valla çok merak etmişsin beni.iyiyiz çok şükür.dün sana faceden msja cvp verdim ama görmedin heralde....bir daha olmadı kanamam inş da olmaz.sen nasılsın????bebişler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?