beni çok yoran bir durum var:şimdi sabah erken saatte Alicik kalkıyor...Dvit ve demirini verdikten sonra kahvaltılık hazırlıyorum...fakaaaaaaaaaaaat...işte esas mesele burada.ben bunları hazırlarken bizimki başlıyor bağırmaya...ben nasıl hazırlıyorum bilemezsiniz...o kadar zorlukla kahvaltılıklarını hazırlıyorum ki...sizler nasıl ve ne zaman kahvaltısını hazırlıyorsunuz?..yoksa sizin bebişleriniz bu kadar yormuyor mu?...
günaydınnn nasılsınız kızımı uyutmuşken bi bakim dedim dün o kadar huysuzduki kafayı yiycektim nerdeyse herşeye ağlayıp durdu uyandi bile gerçi uyumamış herlde dünde böyle yapıp durdu yaa
kızlar bebişleriniz sizin odanızdamı yatıyo daha biz dün akşam kızımı odasında uyuttuk ama 2-3 akşam bende yanında yatıcam sonrasında o odasında yatcak bende odama geçicem çünkü artık bizim odamızdaki sepet küçük gelmeye başladı rahat edemiyo ondan dolayı artık ayırcaz yanımızdan
günaydınnn nasılsınız kızımı uyutmuşken bi bakim dedim dün o kadar huysuzduki kafayı yiycektim nerdeyse herşeye ağlayıp durdu uyandi bile gerçi uyumamış herlde dünde böyle yapıp durdu yaa
kızlar bebişleriniz sizin odanızdamı yatıyo daha biz dün akşam kızımı odasında uyuttuk ama 2-3 akşam bende yanında yatıcam sonrasında o odasında yatcak bende odama geçicem çünkü artık bizim odamızdaki sepet küçük gelmeye başladı rahat edemiyo ondan dolayı artık ayırcaz yanımızdan
Günaydın kuşumm. Benim oğlum da çoğunlukla huysuz. Yemek yedirmeye çalışıyorum. Tıkıyorum kaşığı ağzına, dakikalarca yutmuyor, bekliyor ağzı dolu ve açık. Deli oluyorum ne yapayım? Ya bir de bu oğlan 2-3 gecedir hiç uyanmıyor, çok mu yorgun, acıkmıyor mu bilmiyorum. Gece kalkabilsem, onu da kaldıracağım ama... Gece 11 de yatıp, sabah 8 de uyanıyor. Normal mi ki bu?
çiğdemcim ne güzel işte deliksiz uyuyo acıksa mutlaka uyanır ben ne zaman uycam acaba deliksiz yaaa hasret kaldım uykuya gerçi sağolsun kızımda çok fazla kalkmıyo ama yinede insanın uykusu bölünüyo
Yatmadan önce kaşık maması ya da devam sütü takviyesi yapın biraz. Artık ihtiyaçları çok fazla bebeişlerin. Süt sabaha kadar idare etmiyordur.
günaydın herkese bugün zombi gibiyim ben kayra gece beni haşat etti 12de uyuttum her 15dk bir kalktı uyanmak zoruma gitmiyoda tam dalıyorum basıyor çığlığı emiziryorum dalıyo tekrar basıyo çığlığı offfff kafam kazaan gibi tutamıyorum uykusuzluk çok kötü hiç böyle yapmazdı şu bi kaç gündüür böyle bunları yazarken ellerim titriyo çok yorgunum sinir var
meralcim ben odasmızı ayırdım sadece 2 hafta sürdü uyanmaları sıklaştı anladı galiba geri alddık yanımıza uyku düzeni olmadan ayırmayı düşünmüyorum bizim için zor oluyor
çiğdemcim ne güzel işte deliksiz uyuyo acıksa mutlaka uyanır ben ne zaman uycam acaba deliksiz yaaa hasret kaldım uykuya gerçi sağolsun kızımda çok fazla kalkmıyo ama yinede insanın uykusu bölünüyo
Ya benim oğlum da sebze ve kıyma yemiyor. Varsa yoksa yoğurt ve meyve. Gnüde beş öğün meyve versem yer. Ama sebze verince mama sandalyesinde ayılıyor bayılıyor, kafasını çeviriyor, oyun yapıyor. Ben de yoğurdun içine karıştırıp veriyorum. Gerçi onu da anlıyor ama eh işte yiyor. Ama öyle olunca da sebze, et ve yoğurdu tek öğünde almış oluyor. akşam öğününe mecburen muhallebi ya da mama yiyor ya da çorba.
Bebeğinin 11'den sekize kadar uyuması da çok güzel. Sütün yağlanmıştır, benim bebeğim ilk kesintisiz uyumaya başladığında doktor sütümün kalitesinin bebeğin ihtiyacına göre arttığını, o yüzden deliksiz uyuduğunu söylemişti. Sakın emzirmek için uyandırmak gibi bir fazntezin olmaısn acıkan bebek uyanır zaten demişti. Benim bebeğim de akşam 9-10 gibi yatıyor sabah 6.30'ta kalkıyor. İçinde çalar saat var sanırım. :))
dişe dair damakta falan beyazlama yok ki belkide bi anda çıkacak ay maşallah kuzuyacanım öğlen uyusamda bişşi anlamıyom ki:86: gece uykusu ne kadarda önemliymiş gece gece eşime kalk kalk oğlanla psikolojimiz bozuldu psikoloğa gidelim demişim
kızlar bebişlere sabahtan akşam yatana kadar neler veriyosunuz yemesi için
ben sabah kalkınca kahvaltı sonra meme bu saatlerde meyve sonra yine meme öğlen saat iki gibi çorbasını içiyo sonra yine meme emiyo akşam üstü yoğurt yiyo akşam yatmadanda kaşık maması aralarda emiyo tabi
Kıyamam ya, geçen hafta benimki de öyleydi. Bu hafta coştu, bütün gece aralıksız uyuyor. Öğlen uyuyunca sen de uyu bari ne diyeyim. Diş falan çıkarıyorsa, gece tutarmış diş ağrısı, ben hiç çekmedim, bilemiyorum. [/COLOR][/I][/B]
dişe dair damakta falan beyazlama yok ki belkide bi anda çıkacak ay maşallah kuzuyacanım öğlen uyusamda bişşi anlamıyom ki:86: gece uykusu ne kadarda önemliymiş gece gece eşime kalk kalk oğlanla psikolojimiz bozuldu psikoloğa gidelim demişim
Canım ben anne sütü veremiyorum maalesef, mamayla besleniyor oğlum. Sanırım karnı iyi doyuyor.
kızlar bebişlere sabahtan akşam yatana kadar neler veriyosunuz yemesi için
ben sabah kalkınca kahvaltı sonra meme bu saatlerde meyve sonra yine meme öğlen saat iki gibi çorbasını içiyo sonra yine meme emiyo akşam üstü yoğurt yiyo akşam yatmadanda kaşık maması aralarda emiyo tabi
Canım yaaaa, ne olmuş, hiç haberim olmadı. İyi olduğuna sevindim. Benim de hamileliğimde çok kanamam olurdu. Acillerden dönemezdimr, hatta hemşirelerle kanka olmuştuk, o kadar yani. Allah tekrarını vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?