2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım, herşey yolunda olacaktır. Sardım ben de dini kitap indirip okuyorum. Belgesel mi izleseydim acaba? Üff velet de uyuyor. Hep boş olmanın hayalini kurmuştum, şimdi elimi ayağımı nereye koysam diye düşünüyorum.

Herkese merhaba kızlar,
Geçen hafta da bahsettiğim gibi çok yoğun çalışıyorum ancak fırsat buldum şimdi müdürüm cumaya gitti:) Masal kız şükür çok iyi emeklemeye başladı aşırı kuduruk zor zaptediyor annem valla. Hepinizi çok öpüyorum

canım geçmiş olun.inşaallah bir problem olmaz herşey yolunda gider.allah korusun bebişini..........

bayağı çok uyuyormuş benimki en fazla 3 saatte bir uyanıyor.belkide açıkmıyordur.açıksa bence mutlaka uyanır.............

oğluş uyudu çorba hazırladım şimdi ona bol sebze var içinde ıspanak mantar brokoli havuç lahana içine biraz yağ ve peynir atarak içireceğim bakalım bunu sevecek mi?

bence bu duruma hiç şikayet etme.uykuları düzene giriyordur.ama benimki sabaha kadar ağlıyor yatmıyor.saat gece 2 de kalkıyoruz sabaha kadar ayaktayız.bide çalışıyorum çok fena yani

E aç uyanıyordur bebecik. Sabredemiyordur. Uyanınca önce emzirin, kahvaltısını bir iki saat sonra yaptırın. Hem o sabah bol sütü doya doya içsin o açlıkla.

uyanınca çok az içip bırakıyor aslında...ben "canı istemiyordur" diye düşünüyorum...zaten 2 ayını bitirdiğinden bu yana sürekli ayakta emziriyorum...buna bir çare bulamadık...

iaksamlar kımse yok ama gorunce cvp verırsenız sevınırım ıspanagı nası yedırıosunuz corbası ıcın ıcıne ek bıseler katıomusunuz

iaksamlar kımse yok ama gorunce cvp verırsenız sevınırım ıspanagı nası yedırıosunuz corbası ıcın ıcıne ek bıseler katıomusunuz

ben arkadaşların yaptığı gibi öyle herşeyi katmıyorum içine ama biz ne yiyorsak o sebzeden haşlayıp azıcık yağ ve yoğurtla yediriyorum ama ben kendim de öyle karışık şeyler yemekten hoşlanmam oğlumda aynı galiba hem tadını öğrensin istiyorum sebzelerin tadını ıspanağa gelince doktorumuz ya irmekle ya da az pirinçle haşla demişti öyle yapıp üzerine bir çay kaşığı kadar zeytinyağı ekliyorum. biz 4 saatte bir mama yeyip mama aralarında sırayla sabah yumurta beyaz peynir pekmez sonraki öğünde meyve öğlen yoğurt sonra yine meyve akşam da bizim yediğimiz sebzein haşlanmış hali sonraki öğünde yine meyve şeklinde devam ediyoruz

Sabah, 1 gün kahvaltı, 1 gün süt.
Ara öğün, meyve püresi.
Öğlen, sebze püresi (sütlü).
Ara öğün, Süt ya da bebe bisküvili süt- yoğurt.
Akşam Gece maması+süt.

merhaba şekerim
oğluşun akşam 11 den sabah 8 e kadar uyuyor yazmışsın 41 kere maşallah benim oğlum sadece 1 gece o şekilde uyudu sabah kalktığımda inanamadım ben o kadar uyumak ne demek unuttum hamilelikte midem yüzünden uyumamaıştım son iki ay 6 aydır Allah canına sağlık versin oğlum bana uykuyu unutturdu. arkadaşlar yazmış 7 saat diye bizde o geceyi saymazsak 4 saat sonra ciyaaaaaaaak istersen kalkma yani aslında senin oğluşun normal bir bebeğin yapması gerekeni yapıyor bolca dua et ve şükret ama bize de dularında yer ver uyuyabilelim zombi gibi geziyoru ben

Herkese günaydın. Hayırlı ve mutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize.
Demir uyandı babasının yanında mıymıy yapıyor. Kahvaltı hazırlayacağım ona sonra da bize tabisi.

Hepinizi çok öptüm muccxxx

kızlar mama sandalyesi hangi marka kullanıyorsunuz?
hoppala ya da yürüteç almayı düşünüyor musunuz?

Mama sandalyesi chicco kullanıyoruz. Yürütece bindiriyorum çok seviyor diyebilirim hatta. la almadım düşünmedim almayı da. Sanki beyni yorulur gibi hissediyorum sürekli zıpla ne biliyim. Ama yürütece severek biniyor valla.:80:

Merhaba Didem. Masal emekliyormuş ne güzel maşallah. Allah nazardan saklasın annene de kolay gelsin. masalı öp bizim için..:89:

Canım ben ıspanak havuç ve pirinç ile veriyorum aynı kendimize yemek yapar gibi yani. Bazen içine kıyma da koyuyorum severek yiyiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar pek giremiyorum girmişken masalın menüsünü yazıyım size.
Sabah 8:30 Kahvaltı:1 akşık pekmez 1 kaşık labne peyniri 1/2 kaşık tereyağı 5 cicibebe 2günde 1 yumurta sarısı
Saat 10:30 Meyve püresi(bebelac hazırlardan yarım kutu)
Saat 13:00 çorba artık ne yaptırysam ona(mercimek bazen tarhana bazen sebze bazen pirinç ama hepsinin içine 2-3 adet et sote atıyroum)
Saat 16:00 yoğurt muz ve cici bebe karışımı
Saat 19:00 muhallebi(aptamilin 5 meyvelisinden seviyor)
Saat 22:00 120cc süt
Gece de 1-2 kere daha 120cc içiyor

Sağol demetcim Evet canım emekliyor ama çok zor sürekli peşinden koşmak gerekiyor annemin canı çıktı demirhan da kocaman olmuştur:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yürüteç almadım doktor 10. aya kadar alma dedi ama sanırım o zamana yürü benim kızım çünkü tutunup kalkıyor maşallah çok hareketli ama baba filan daha demiyor tık yok. Doktor da kimi çabuk konuşur kimi çabuk yürür dedi ebnimki çabuk yürüycek sanırım. la da almadım bütün gün yere 1 battaniye serdim üstünde emekleyip duruyor artık dün yan odalara da gitmeye başladı. Mama sandalyesini chicconun portetifini aldım çok pratik oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…