tşk canım...yok çok olmadı kanamam ama ben korktum.çünkü 2 tane bebeğimi öyle kaybetmiştim.oğlumda hiç olmadı.hayırlısı bakalım.hafta başı dr a gidicem kontrole.umarım herşey yolundadır.
canımmmmm geldimmmmmm
saol arkadaşım valla çok merak etmişsin beni.iyiyiz çok şükür.dün sana faceden msja cvp verdim ama görmedin heralde....bir daha olmadı kanamam inş da olmaz.sen nasılsın????bebişler nasıl
Günaydın kuşumm. Benim oğlum da çoğunlukla huysuz. Yemek yedirmeye çalışıyorum. Tıkıyorum kaşığı ağzına, dakikalarca yutmuyor, bekliyor ağzı dolu ve açık. Deli oluyorum ne yapayım? Ya bir de bu oğlan 2-3 gecedir hiç uyanmıyor, çok mu yorgun, acıkmıyor mu bilmiyorum. Gece kalkabilsem, onu da kaldıracağım ama... Gece 11 de yatıp, sabah 8 de uyanıyor. Normal mi ki bu?
tşk canım...yok çok olmadı kanamam ama ben korktum.çünkü 2 tane bebeğimi öyle kaybetmiştim.oğlumda hiç olmadı.hayırlısı bakalım.hafta başı dr a gidicem kontrole.umarım herşey yolundadır.
Günaydın kuşumm. Benim oğlum da çoğunlukla huysuz. Yemek yedirmeye çalışıyorum. Tıkıyorum kaşığı ağzına, dakikalarca yutmuyor, bekliyor ağzı dolu ve açık. Deli oluyorum ne yapayım? Ya bir de bu oğlan 2-3 gecedir hiç uyanmıyor, çok mu yorgun, acıkmıyor mu bilmiyorum. Gece kalkabilsem, onu da kaldıracağım ama... Gece 11 de yatıp, sabah 8 de uyanıyor. Normal mi ki bu?
E aç uyanıyordur bebecik. Sabredemiyordur. Uyanınca önce emzirin, kahvaltısını bir iki saat sonra yaptırın. Hem o sabah bol sütü doya doya içsin o açlıkla.
allaha emanet inşaallah...................
iaksamlar kımse yok ama gorunce cvp verırsenız sevınırım ıspanagı nası yedırıosunuz corbası ıcın ıcıne ek bıseler katıomusunuz
Sabah, 1 gün kahvaltı, 1 gün süt.
Ara öğün, meyve püresi.
Öğlen, sebze püresi (sütlü).
Ara öğün, Süt ya da bebe bisküvili süt- yoğurt.
Akşam Gece maması+süt.
kızlar mama sandalyesi hangi marka kullanıyorsunuz?
hoppala ya da yürüteç almayı düşünüyor musunuz?
Merhaba Didem. Masal emekliyormuş ne güzel maşallah. Allah nazardan saklasın annene de kolay gelsin. masalı öp bizim için..:89:Herkese merhaba kızlar,
Geçen hafta da bahsettiğim gibi çok yoğun çalışıyorum ancak fırsat buldum şimdi müdürüm cumaya gitti:) Masal kız şükür çok iyi emeklemeye başladı aşırı kuduruk zor zaptediyor annem valla. Hepinizi çok öpüyorum
iaksamlar kımse yok ama gorunce cvp verırsenız sevınırım ıspanagı nası yedırıosunuz corbası ıcın ıcıne ek bıseler katıomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?