canım benim bebeğinin gözleri dalıyomu yada sabit bir yere bakıyomu tavana filan bide sıçrıyomu uykusunda.çok soru sordum ama neyapayım endişeleniyorum
arkadaşlar bebeğim kakasını 1 hafatadır yapmıyor ama çişi çok fazla yapıyor bildiğiniz bir nedeni var mı? bu norma bir durum mu yoksa?
59 günlük....kilosunu geçen ay tartmıştık aşı yaparken...4400 idi...primanın 3 numarasında kilo olarak 4-9 kilo yazıyor...biz de o yüzden 3 numaraya geçtik canım...
arkadaşlar bebeğim kakasını 1 hafatadır yapmıyor ama çişi çok fazla yapıyor bildiğiniz bir nedeni var mı? bu norma bir durum mu yoksa?
ben geçen ay iki gün yapmayınca stres yapıp aramıştım doktoru aç karnına 1 çay kaşığı zeytinyağı önermişti günde 3 kez birkaç gün devam et sonra kesersin demişti öok iyi geldi sonra da bir daha gerek olmadı çok şükür
ben fitilden nefret ediyorum inşallah kullanmak zorunda kalmayız
yok kıs 3 aslında geçicektim ama 2 ye geçerken ascık büyük geliyodu tabi çiş kaçakları.Bugün geçtik ohh tastamam oldu ne biş çiş kaçaı.Artık bebişlerimiz yeni doan yeni bebek deiller aktif bebişlerKız biz senle aynı gün doğurduk, benm kızım 4900 falandı 10 gün önce. 3 numaraya geçmedin mi sen daha ? Yoksa 4 numaraya mı geçmek istiyosun
aramıza hoşgeldin canım :)selam herkese bende ağustos 2010 annesiyim böyle bir konuda benim gibi aynı ayda doğum yapan anneleri bulamk çok güzel aynı problemleri ve aynı olayları yaşadığımı görünce yanlız olmadığımı anladım çok mutluyum
Ohh maaşallah off bizimde aynı aşı problemi var verem aşısını 11 inden beri olamıyoruz inşallah yarın gelir...canım benimkininde bıurnu çok tıkanıyordu. soğuk buhar makinası aldım biraz olsun iyi geldi en azından uykusu rahatladı. damla kullandım. uzun bi süre sadece yarım saat iyi geldi o kadar.
bu arada bugün hqastaneye gittik 5600 gr olmuşuz. aşımızı olamadık bugün gelmemiş haftaya işallah.
canım balgamlı derken tükürükle karışık mı yoksa resmen balgam mı benimkininde bazen uzuyo tükürük die düşündüm :Suykusunu rahatsız edecek dercede değil tıkanıklığı ama dediğim gibi sütü balgamlı şekilde çıkarıyor bi kaç haftadır var sıcak tutuyorum şuan geçmesse doktoruma sorucam 2. aşısını oldu oğlusum ay çok ağladı yavrum insan dayanamıyor:çok üzgünüm:
hehe benimki bazen annnnnee die bazende meeeeeeeeee meeeeeeeee die alıyo xD
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Benimki de bariz bir şekilde "ıngaaaa" diyor.
Benimki yine söylenmeye başladı "aguuu guuu" diye gidip emzireyim.
canım hastalanmayasın ??ya aslında benim de başlarken tereddüdüm vardı ebru şallının dvd 2 sini aldım severek yapıyordum ama bu kanama beni huzursuz etti öyle bir iki damla falan da değil devam ediyo sabahtan beri.Doktor um sorun olmadığını söyledi ama?
Marka fark yapar mı ki hepsi aynı deil mi??ben hipp kullanıyorum memnunum...bu arada humana still tea 'i öneren var mı kızlar benim denemdiğim bir tek o kaldı da.Ne dersiniz artırır mı sütümü?
soan gaz yapar derler doğru bana feci yapıyor ama pişmiş yemein içinde felan eğer çok yoksa bi sorun olmuyor bebişede yapmaz sanırım.kurusoğan ve bulgur gaz yapmıyo mu bebeğe?:O
canım dalmıyor ama ben yatarken mutlaka kundak yapıyorum çünkü eli kolu sürekli oynuyor ve o da uyanmasına neden oluyor.bir de bizimki fena alıştı sürekli beşiğini sallıyoruz sallamadan uyuduğu zaman yok gibi nerdeyse..
canım balgamlı derken tükürükle karışık mı yoksa resmen balgam mı benimkininde bazen uzuyo tükürük die düşündüm :S
yok sırf balgam gelio.burun damlası kullanıyorum o içine akıtınca mı oluyo genelede emizirdikten sonra hapşırıyor ozaman geliyo
canım 1 haftadır yapamıyor mu.*doyduğuna emin misin?gazı yada huzursuzluğu var mı?
ben geçen ay iki gün yapmayınca stres yapıp aramıştım doktoru aç karnına 1 çay kaşığı zeytinyağı önermişti günde 3 kez birkaç gün devam et sonra kesersin demişti öok iyi geldi sonra da bir daha gerek olmadı çok şükür
ben fitilden nefret ediyorum inşallah kullanmak zorunda kalmayız
selam bakamadım geçmişe herkes iyidir umarım.
uyku düzeniniz nasıl ya da bir uyku düzeniniz var mı? bizimki pek düzensiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?