2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim bebeğinin gözleri dalıyomu yada sabit bir yere bakıyomu tavana filan bide sıçrıyomu uykusunda.çok soru sordum ama neyapayım endişeleniyorum

canım dalmıyor ama ben yatarken mutlaka kundak yapıyorum çünkü eli kolu sürekli oynuyor ve o da uyanmasına neden oluyor.bir de bizimki fena alıştı sürekli beşiğini sallıyoruz sallamadan uyuduğu zaman yok gibi nerdeyse..

arkadaşlar bebeğim kakasını 1 hafatadır yapmıyor ama çişi çok fazla yapıyor bildiğiniz bir nedeni var mı? bu norma bir durum mu yoksa?

59 günlük....kilosunu geçen ay tartmıştık aşı yaparken...4400 idi...primanın 3 numarasında kilo olarak 4-9 kilo yazıyor...biz de o yüzden 3 numaraya geçtik canım...

Maşallah kuzuna . Aramızda 11 gün var o zaman ,benimki de 2 aylıken 4800 dü.

arkadaşlar bebeğim kakasını 1 hafatadır yapmıyor ama çişi çok fazla yapıyor bildiğiniz bir nedeni var mı? bu norma bir durum mu yoksa?

Eğer sadece anne sütü alıyosa 1 haftaya kadar normal ama 1 haftayı geçince doktora götürmen gerekir. Fitil veriyo doktor.Hatta fitili kullanan biri varsa ismini versin alıp kullan bence. Ya da doktoru arayabiliyosan arayıp sor. Mama içenlerde de 4 güne kadar yapmamaları normal.

ben geçen ay iki gün yapmayınca stres yapıp aramıştım doktoru aç karnına 1 çay kaşığı zeytinyağı önermişti günde 3 kez birkaç gün devam et sonra kesersin demişti öok iyi geldi sonra da bir daha gerek olmadı çok şükür
ben fitilden nefret ediyorum inşallah kullanmak zorunda kalmayız

benim kızımda iki gün yapmamıştı bende çay kaşığıyla emzirmeden önce 1 çay kaşıgı verdim iyi gelmişti hem bi zararının olacağını sanmıyorum denemekte fayda var

Kız biz senle aynı gün doğurduk, benm kızım 4900 falandı 10 gün önce. 3 numaraya geçmedin mi sen daha ? Yoksa 4 numaraya mı geçmek istiyosun
yok kıs 3 aslında geçicektim ama 2 ye geçerken ascık büyük geliyodu tabi çiş kaçakları.Bugün geçtik ohh tastamam oldu ne biş çiş kaçaı.Artık bebişlerimiz yeni doan yeni bebek deiller aktif bebişler
aramıza hoşgeldin canım :)
Ohh maaşallah off bizimde aynı aşı problemi var verem aşısını 11 inden beri olamıyoruz inşallah yarın gelir...
canım balgamlı derken tükürükle karışık mı yoksa resmen balgam mı benimkininde bazen uzuyo tükürük die düşündüm :S

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Benimki de bariz bir şekilde "ıngaaaa" diyor.

Benimki yine söylenmeye başladı "aguuu guuu" diye gidip emzireyim.
hehe benimki bazen annnnnee die bazende meeeeeeeeee meeeeeeeee die alıyo xD
canım hastalanmayasın ??
bu arada humana still tea 'i öneren var mı kızlar benim denemdiğim bir tek o kaldı da.Ne dersiniz artırır mı sütümü?
Marka fark yapar mı ki hepsi aynı deil mi??ben hipp kullanıyorum memnunum...
REZENE çok artırıyor canım tavsiye ederim hemide gaz söktürücü.Emzirme çaylarının içinde var ama hakiki daha yararlı...

kurusoğan ve bulgur gaz yapmıyo mu bebeğe?:O
soan gaz yapar derler doğru bana feci yapıyor ama pişmiş yemein içinde felan eğer çok yoksa bi sorun olmuyor bebişede yapmaz sanırım.

selam bakamadım geçmişe herkes iyidir umarım.
uyku düzeniniz nasıl ya da bir uyku düzeniniz var mı? bizimki pek düzensiz.

bende yatarken sürekli kundaklıyorum daha rahat oluyor benim kızımda sallamaya cok alışmıştı artık ben uykusu gelince beşigine bırakıyorum bi kaç mızlayıp kendi kendine uyuyor böyle daha rahat oldu benim için kaydirigubbakcemile3

canım 1 haftadır yapamıyor mu.*doyduğuna emin misin?gazı yada huzursuzluğu var mı?

dyduğuna eminim o çıkarmadan göğsümü çıkarmıyorum ağzından gazını rahat çıkarıyo ama bi kaç gündür akşamları huysuzlanıyo oda kucağa alıp gezdirince susuyor

bugün doktora gitmeyi düşünüyordum akşam annem zeytinyağını söylemişti yarım çay kaşığı verdim emzirmeden önce bakalım bugünde devam edicem fitili bende kullanmak istemem umarım doktor yazmaz

selam bakamadım geçmişe herkes iyidir umarım.
uyku düzeniniz nasıl ya da bir uyku düzeniniz var mı? bizimki pek düzensiz.

gündüzleri pek belli olmuy canı isterse uyuyo istemesse uyumuyo ama gecemiz düzelmeye başladı 10 gibi uyursa 2 ve 5:30 da uyanıyor daha geç yattımı 5:30 6 gibi kalkıyoruz.

günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım biz oğluşumla iyiyiz çok şükür şuanda yatağında mızırdanıyor :)))

akşam 11 gibi yatıyo , ben o uyurken gece 1 gibi süt içiriyorum (sağdığım sütü) ,uyumaya devam ediyo.4 ve 7 de kalkıyndan sonra zaten sabah olmuş oluyo :)) uyumuyo. Uyusada 10-15 dk anca uyuyo. :)

Wild wild cat nickin mi değiştiiiiiii :)

Hoşgeldiniz annişler...
Ben de oğluşumun karnını doyurdum, oynadım, uykusu geldi şimdi sallıyorum uyusun diye.
Dün çok huysuzlanmıştı, bugün maşallahı var çok tatlı...
Sizler neler yapıyorsunuz.
Bu arada kullanıcı adımı değiştirdim: Wild_Wild_Cat ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…