kızlar mama sandalyesi hangi marka kullanıyorsunuz?
hoppala ya da yürüteç almayı düşünüyor musunuz?
Yürüteç almadım doktor 10. aya kadar alma dedi ama sanırım o zamana yürü benim kızım çünkü tutunup kalkıyor maşallah çok hareketli ama baba filan daha demiyor tık yok. Doktor da kimi çabuk konuşur kimi çabuk yürür dedi ebnimki çabuk yürüycek sanırım.la da almadım bütün gün yere 1 battaniye serdim üstünde emekleyip duruyor artık dün yan odalara da gitmeye başladı. Mama sandalyesini chicconun portetifini aldım çok pratik oldu.
ben arkadaşların yaptığı gibi öyle herşeyi katmıyorum içine ama biz ne yiyorsak o sebzeden haşlayıp azıcık yağ ve yoğurtla yediriyorum ama ben kendim de öyle karışık şeyler yemekten hoşlanmam oğlumda aynı galiba hem tadını öğrensin istiyorum sebzelerin tadını ıspanağa gelince doktorumuz ya irmekle ya da az pirinçle haşla demişti öyle yapıp üzerine bir çay kaşığı kadar zeytinyağı ekliyorum. biz 4 saatte bir mama yeyip mama aralarında sırayla sabah yumurta beyaz peynir pekmez sonraki öğünde meyve öğlen yoğurt sonra yine meyve akşam da bizim yediğimiz sebzein haşlanmış hali sonraki öğünde yine meyve şeklinde devam ediyoruz
mama sandalyesı chıcconunkını kullanıyorum coook memnunum avantajlıurunler.comdan aldım en hesaplıloraydı odul almıs o sandalye polly magıc adıda gercekten cok rahat kullanımıyurutecde aldık kullnıyruz canım
kızlar mama sandalyesi hangi marka kullanıyorsunuz?
hoppala ya da yürüteç almayı düşünüyor musunuz?
mama sandalyem de chicco mothercareden almıtım çok kullanılı tekerlekli olduğu için de kaç kilo olduğu sorun değil çektiğin yere geliyor
çok teşekkür ederim tavsiyeler için,
bugün chicco polly mama sandalyesi aldım safari desenini, çook pazarlık yaparak 220 ye anlaştık
yürüteci baby max marka aldım,
bir de pilsanın hoppalasını aldım.
Kızım bayıldı hoppaladan çıkaramadık, yürütecin önündeki oyuncakları da çok sevdi
güle güle kullanın.bende de babymax ürünleri var.hem mama sandelyesi hemyürüteç.gayet kaliteli ve kullanışlı.mama sandalyesi tekerlekli.yürüteç ise oğlumun en büyük dostu diyebilirim.hoppalayı bende çok istiyorum ama biliyorumki oğlum içinden çıkmayacak o yüzden alıp başıma dert etmiyorum.
Günaydın kızlar, bugün nasılsınız bakalım?
Biz fena değiliz. Oğlum yeniden iştahlı günlerine döndü, eskisi gibi yediğini görmek çok güzel. İnanmazsınız dün 2/3 kase gece mamasıyla 105cc bebek sütünü içti, 1 saat arayla.
Çoook meşhur bir alışveriş sitesinden (hatta en meşhuru diyebilirim), kendimize yeni pc parçaları (hatta tamamen yeni bir kasa) ve bebeğimize salıncak aldık, maşallah kaç gündür "paketleme işlem sırasında alınmış"mışmışmış. İnşallah bugün kargoya verirler. Zira 3 gün içinde kargoya verilir diye taahütleri var. "Daha yeni sipariş etmişsin, neden endişeleniyorsun" diye sorarsanız da; bir kere yine bir sipariş vermiştik. Bir tanesi hariç hepsi çıkışa hazırdı. Aradan 2 gün geçti veeee çıkışa hazır ürünlerden biri zınk diye "üretici firmadan bekleniyor"a düştü. Yani bu ne demek, ürünümüzü başkasına satmışlar. Çok kızıp siparişi iptal etmiştik. Aynısı olur mu diyoruz, çünkü o pc parçalarına ihtiyacımız var ve tabi salıncağa da.
günaydın çiğdemcim maşallah kuzuna sevindim darısı benim sıpaya
meşur bilindik bir siteyse öyle çertefilli durumlar çıkmaz diye düşünüyorum ben hiç netten alışveriş yapmadım ama adlarının kötüye çıkmasını istmezler sanırım. gelince de güle güle kullanın ürünlerinizi
Üff geç yazdım canım kusura bakma, motoru bozmuşum yine. Hamileyken de hep motoru bozardım.
Bilemiyorum ne düşünüyorlar, bir şey oldu mu arıyoruz; müşteri hizmetleri iyi. Şikayetlerle ilgili bir site var, orada benim gibi sorun yaşayan bir çok insan var (9080 şikayet). Oradan almamızın en önemli sebebi fiyatı piyasaya göre çok cazip kalıyor. Hem aldık mı da 1000liradan aşağı şeyler almıyoruz.
Neyse... Sağol kuşum. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor bakalım minişle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?