2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mama sandalyesi hangi marka kullanıyorsunuz?
hoppala ya da yürüteç almayı düşünüyor musunuz?

mama sandalyesı chıcconunkını kullanıyorum coook memnunum avantajlıurunler.comdan aldım en hesaplıloraydı odul almıs o sandalye polly magıc adıda gercekten cok rahat kullanımıyurutecde aldık kullnıyruz canım

didemcım masalı kocamn op benım ıcın :)

cvp ıcın tskrlr blendırdan gecırıomusunuz yoksa katı halde mı yedırıosunuz ?herseyı puruzsuz hale getırmek ıstemıorum ama yutamaz dıede korkuorum

canım internetten baktım da sandalyenin agirligi 12.5 kg diyor agir degil mi?
hareket ettirrken felan zpr oluyordur

bende e-bebekten aldım vib markası.. turkuaz renk.
gayet memnunum diğer mama sandalyelerinden bi eksiği yok. fiyatıda uygun 129tl.ydi yanlış hatırlamıosma.

Ben mama sandalyesini bücürükten aldım.babymax markası.150 lira idi indirim vardı.çok kullanışlı memnunum.

selam anneler bizimde mama sandalyemiz babymax memnunum bende şuanda daha yürüteç kullanmıyoruz hopplamız var oturma yeri yürüteçlerin ön kısmı gibi gün içinde en fazla 15 dak. koyuyorum biraz oyalansın diye yoka bütün gün benim arkamdan ağlar oldu artık biryere gitmemi istemiyo hep onun yanında durmamı istiyo

çok teşekkür ederim tavsiyeler için,
bugün chicco polly mama sandalyesi aldım safari desenini, çook pazarlık yaparak 220 ye anlaştık
yürüteci baby max marka aldım,
bir de pilsanın hoppalasını aldım.
kızım bayıldı hoppaladan çıkaramadık, yürütecin önündeki oyuncakları da çok sevdi

kızlar mama sandalyesi hangi marka kullanıyorsunuz?
hoppala ya da yürüteç almayı düşünüyor musunuz?

hoppalayı geçen ay almıştım ama doktorum acele etme demişti ben ara ara yine de kullanıyorum tam bir hayat kurtarıcı olarak görüyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum casaul auto jumper

kizlar ben ek gidaya gec basladim biraz
meyve purelerini seviyor ama corba denememi pek sevmedi

havuc patates corbasi denedim ama begenmedi
siz corba tariflerinizi yazar misiniz?

mama sandalyem de chicco mothercareden almıtım çok kullanılı tekerlekli olduğu için de kaç kilo olduğu sorun değil çektiğin yere geliyor

mama sandalyem de chicco mothercareden almıtım çok kullanılı tekerlekli olduğu için de kaç kilo olduğu sorun değil çektiğin yere geliyor

evet o da güzeldi ona da baktım
keşke daha erken alsaymışım dedim bugün kullanırken, her yer yemek oluyordu sandalye beni kurtardı
her yemekten sonra üstünü değiştiriyordum

güle güle kullanın.bende de babymax ürünleri var.hem mama sandelyesi hemyürüteç.gayet kaliteli ve kullanışlı.mama sandalyesi tekerlekli.yürüteç ise oğlumun en büyük dostu diyebilirim.hoppalayı bende çok istiyorum ama biliyorumki oğlum içinden çıkmayacak o yüzden alıp başıma dert etmiyorum.

kısa bir süre oldu hoppalayı alalı ama beni rahatlattı diyebilirim
henüz pek alışamadı, ona rağmen ben ev işleriyle ilgilenebildim

Selam kızlar nasılsınız? Biz de mama sandalyesini doğmadan önce aldık hep. Sanırım grip oluyorum burnum akkıyor ve yanıyor offf..

Günaydın kızlar, bugün nasılsınız bakalım?

Biz fena değiliz. Oğlum yeniden iştahlı günlerine döndü, eskisi gibi yediğini görmek çok güzel. İnanmazsınız dün 2/3 kase gece mamasıyla 105cc bebek sütünü içti, 1 saat arayla.

Çoook meşhur bir alışveriş sitesinden (hatta en meşhuru diyebilirim), kendimize yeni pc parçaları (hatta tamamen yeni bir kasa) ve bebeğimize salıncak aldık, maşallah kaç gündür "paketleme işlem sırasında alınmış"mışmışmış. İnşallah bugün kargoya verirler. Zira 3 gün içinde kargoya verilir diye taahütleri var. "Daha yeni sipariş etmişsin, neden endişeleniyorsun" diye sorarsanız da; bir kere yine bir sipariş vermiştik. Bir tanesi hariç hepsi çıkışa hazırdı. Aradan 2 gün geçti veeee çıkışa hazır ürünlerden biri zınk diye "üretici firmadan bekleniyor"a düştü. Yani bu ne demek, ürünümüzü başkasına satmışlar. Çok kızıp siparişi iptal etmiştik. Aynısı olur mu diyoruz, çünkü o pc parçalarına ihtiyacımız var ve tabi salıncağa da.

günaydın çiğdemcim maşallah kuzuna sevindim darısı benim sıpaya
meşur bilindik bir siteyse öyle çertefilli durumlar çıkmaz diye düşünüyorum ben hiç netten alışveriş yapmadım ama adlarının kötüye çıkmasını istmezler sanırım. gelince de güle güle kullanın ürünlerinizi

Üff geç yazdım canım kusura bakma, motoru bozmuşum yine. Hamileyken de hep motoru bozardım.

Bilemiyorum ne düşünüyorlar, bir şey oldu mu arıyoruz; müşteri hizmetleri iyi. Şikayetlerle ilgili bir site var, orada benim gibi sorun yaşayan bir çok insan var (9080 şikayet). Oradan almamızın en önemli sebebi fiyatı piyasaya göre çok cazip kalıyor. Hem aldık mı da 1000liradan aşağı şeyler almıyoruz.
Neyse... Sağol kuşum. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor bakalım minişle?

Son düzenleme:

ozaman aldığınıza değer canım
geçmiş olsun bağırsaklar ii çalışıyor desene
nolsun işte bugün ilk defa gece 2 kez emmeye kalktı kocişle küsüşmüştük ben ayrı odada yattım aceba diyorum benim kokumu almadığı için mi böyle yaptı
kaç aydır evden çıkmıyom sitres doluyum canım sıkılıyo hayat böyle geçiyo işte
reglimin dördüncü günü ağrılar içinde kıvranıyom yeni başladı ağrım ufffffffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…