ozaman aldığınıza değer canım
geçmiş olsun bağırsaklar ii çalışıyor desene
nolsun işte bugün ilk defa gece 2 kez emmeye kalktı kocişle küsüşmüştük ben ayrı odada yattım aceba diyorum benim kokumu almadığı için mi böyle yaptı
kaç aydır evden çıkmıyom sitres doluyum canım sıkılıyo hayat böyle geçiyo işte
reglimin dördüncü günü ağrılar içinde kıvranıyom yeni başladı ağrım ufffffffff
Eheheh evet fazlasıyla iyi çalışıyor maşallah. Benimki de sabaha karşı 4'te kalktı 1 kere. Şimdi uyuyor işte, baktım yatağında ağlıyordu, emziğini verip kaldırayım dedim, baktım memeyi alınca gözleri kapandı ellemedim ben de. Bebeğinle mi uyuyordun? Hoş huzursuz olması için varlığını hissetmemesim bile yeter.
Off çok geçmiş olsun canım. Ben de hap kullanıyorum ya, ara kanama yapıyor. Karnım felaket ağrıyor. Bakalım bugün gelecek mi?
buara evet uyutmak için ama işte gece ayrı ayttınca 2 kez uyandı okadar
umarım olursun canım.ağrıda olmasa büyük bir hikmet
Ay canım birden aklıma geldi, yarın doktorum programında bebek beslenmesi konusu işlenecek. Evdeysen bakarsın olur mu?
Oleyyy yuppiii,az önce herşeyi birbirine karıştırdığım bir mama yaptım oğluma, gık demeden 1 kase yedi veee üzerine deee 90cc sütünü içti... Bu tarifleri yazsam ne güzel olur. Gelinime veririm torunum olunca, inşallah tabi...
maşallah oğluşuna, benim kızım 1 kase çorba içince ben artık vermiyorum, korkuyorum yediğini de çıkarır diye....bence de tarifleri saklamakda yarar var.... insan bebekle birlikte yeni şeyler keşfedebiliyor
Günaydınnn, nasılsınız kızlar??
Kız olur mu öyle şey, soran olursa paylaşmaya hazırım tarifimi.
paylasırsanız cok ıyı olur cunku bazen ne pısırsem dıe sasırıorum
selam kızlar dicem ama bugün kimsecikler yokmuş
çiğdem dün, bugün için doktorumda bebek beslenmesi var diye erkencikten kalktım bugün değilmiş yarınmış
kızlar artık babylerimiz 6. aylarını geçtikleri için muhakkak 1 öğünlerinde tahıl olması şart sebze yemeklerine veya çorbalarına 1 çorba kaşığı erişte, makarna, pirinç, irmik, şehriye katabilirsiniz ve günde 500 ml anne sütüne, anne sütü yoksada devam sütüne ihtiyaçları var...
merhabalar,
6.ayımız cuma günü doldudün dr.a gittik, broşür verdi, öneriler tarifler vs yazan.. dün yoğurt yaptım şu wee'nin kaşığıyla 2 kaşığa yakın yedi,bugün de 1patates,1havuç,1çorba kaşığı pirinç,1çay kaşığı z.yağı ve fındık kadar karnabaharı 2 bardak suyla düdüklü tencerede yaptım,sonra da tülbentten geçirdim..Fakaat, tülbentten geçirince bildiğiniz su gibi oldu,ya siz çorbalarınızı hafif kıvamlı mı yapıosunuz yoksa benim gibi su gibi mi oluyor?ek besin topiğinde de bulamadım da buraya yazdım..
bir deee,blender kullanma dedi dr, kullanan var mı? :26:
Günaydın herkese;
Dün bebeğim ateşlendi. Evde düşürdük. Bakalım bu sabah az gibiydi ateşi, dün evde olduğum için bugün işe geldim. Yükselirse apar topar giderim.
tekrar merhaba arkadaşlar çok teşekkürler yanıtlayan herkese.. tel süzgeçten geçiriyorum artık su gibi olmuyor çorbaları..aslında demir değmesin diyo bizim dr ama katı meyve sıkacağını sorduğumda alabilirsiniz dedi.. hani meyveyi önce iyice yıkayıp sonra kaynar sudan geçiriyoruz ya,sonra bıçakla soymuyor muyuz?yada çorbaya koyduğumuz patatesi vs bıçakla soymuyor muyuz?ee yine değdi işte :26:
bizim dr beslenme kitapçığı verdi, öğlen sebze püresi,ikindi meyve püresi,bizimki yemio artık ama bi de yoğurt..
amaaaaan en iyisi annem usülü aslında ver tarhanayı gitsin dicem amaaaa kıyamıyorum gözümün bebeğine,yine biçok şeyi doktorun dediği gibi yapıyoruz
herkese merhaba,
bizim günlük uykumuz 2 defa artık, sabah 9 gibi tam olarak uyanıyoruz, bir öğle uykusuna yatıyor birde akşam üzeri uyuyor...toplamda 3 saat kadar. gecede 10 gibi artık yatırıyorum..ama sabaha kadar 8 defa kalkıyorum, :84: sizin uykular kaç defa, ne kadar süre uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?