2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar bende geçen yapmıştım tarhana bak ama hiç aklıma gelmedi yoğurt çorbası bende şimdi bişeyler uydurdum bile patates havuç kereviz birazda bulgur koydum değişiklik olsun diye pişsinler diye koydum bile

sağol cnm tarifin için bunu yarın öğlene yapıcam

Kızlar evde olanlar show'u açsın, galiba birisi Kabe'de melek çekmiş.

merhaba herkese tskrlr tarıf ıcın

selamlr
biraz önce baktımda şöyle bir herkes bebeklriyle mutlu mutlu onlara bişeyler hazırlama çabası içindeler.Derken dayanamayıp bnde biraz önece ocağa koyuduğum tarifi yazmak istedim belki denemişsinizdir,denemeyenlre br fikir olur düşüncesiyle.Bir küçük patates,yarımhavuç,bir dal brokkoli bitane sarımsak,pşmeye yakında irmik atıyorum çok az tuzla,bir çay kaşığıda tereyağı oğlum bayılıyor.bu arada oğlum 12 ağustos doğumlu.
NOT:Ya arkadaşlar bişey rica etsem bu arada şu ticker olayını birisi benim için değiştirebilir mi?çok teşekkür ederim öpüldünüz

Arkadaşlar bide şunu söylim ben yoğurdu kndim mayalıyorum ama prebiyotik yoğurtla danonenin çok güel oluyor ve daha faydalı bebklerimize özelliklede kabız bebişlere çok iyi geliyor.Tavsiye ederim.

Afiyet olsun kuzuya. Ancak sarımsak, tuz ve tereyağı koymamaya dikkat et. Sarımsak tansiyonu etkiler, tuz böbreklere oturur, tereyağı damar sertliği yapar. Zeytinyağı çok şahane olur. Özel mesajla bebeğinin cinsiyetini, üzerine yazılmasını istediğin şeyi ve doğum tarihini gönderirsen sana ticker hazırlayabilirm canım.

Canım tuz çok çok az atıyorum,tereyağını doktorlar öneriyorlar zaten günde biçay kaşığı kadar özellikle sabah kahvaltılarında sebze çorbalarında birtane sarımsak bebeklerin bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirirmiş bunu bizim doktorumuz söyledi kendisi doçent doktor ne bilim vardır heralde bi bildiği zeytin yağınıda tahıl mamasına koyuyorum hem kabızlıktanda koruyor çok çektik biz kabızlıktan

TİCKER İÇİN ATICAM ŞİMDİ ÖZELDEN ÇOK MEMNUN OLURUM İLGİNE TEŞEKKÜRLER

merhaba kızlar.hasta olan bebişlerimiz ve annelerimiz yoktur inşallah.ben çorbaları oğluma arada yapıyorum.fazla sevmiyor.bu arada babası oğlumuza bişey öğretti onu söylemeye bayılıyo.eveet öğrendiği şey kaa oğlum biz kaa diyince hemen tekrarlıyo.babasına dedim bari baba demeyi öğretseydin.

Arkadaşlar bide şunu söylim ben yoğurdu kndim mayalıyorum ama prebiyotik yoğurtla danonenin çok güel oluyor ve daha faydalı bebklerimize özelliklede kabız bebişlere çok iyi geliyor.Tavsiye ederim.

Mantıklı aslında, prebiyotikle mayalayınca o prebiyotikleri de çoğaltmış oluyoruz. Deneyeceğim ben de.

Ben tuz kullanmıyorum bebeğimin yemeklerinde. Sarımsak ve tereyağının sorun olacağını sanmam ama tuzdan uzak durmak gerek.Bir de tereyağını kahvaltıda kullanıp yemeklerde zeytinyağı tercih etmek gerek sanırım.

Maşallah ona, benim oğlum da hergün bir heceye takıyor. Haftasonu "kıkıkıkı" idi favorisi dün "bububu" oldu. :)))

Son düzenleme:
bilgiler için teşekkürler bayanlar....Bilgileri Deneyeceğim inşallah akillı bir bebeğim olur.....Tabiki duygu dalgalanmaları ve stresler beni basmaya başlamışken zorlanacagım kesin ama zorlayacagım kendimi

selam meralcim benim akıllı kocam geçen kafasına göre başka marka bir mama almış o da egemi kabız etmişti ben kahvaltıda peynirin yanına kayısıyı haşlayıp verdim öğlen akşam da armut o gün yemeğimizde kabaktı walla yavrum taaa göbeğine kadar doldurmuştu sana da tavsiye ederim

ben herşeyi kendim gibi düşünüyorum yoğurdu öyle meyve filan hiç sevmem o nedenle bebişime de vermedim tek tek öğrensin istiyorum

tatlım bebeklerimizin böbrekleri henüz tuzu tolere edmezmiş o nedenle bizim az dediğimiz miktarlar bile tehlikeli diyor bizim doktorumuz

bilgiler için teşekkürler bayanlar....Bilgileri Deneyeceğim inşallah akillı bir bebeğim olur.....Tabiki duygu dalgalanmaları ve stresler beni basmaya başlamışken zorlanacagım kesin ama zorlayacagım kendimi

tüm hamileliğin boyunca kimseyi takma ne yapmak seni mutlu ediyorsa onu yap gör bak melek gibi olacak bebeğinsen ne kadar mutlu olursan o da o kadar mutlu bir bebek olur

bu arada kızlar ben özel yemek düşünmüyorum oğluma, o gün ne çorbası yaparsam yağsız tuzsuz küçük bir cezvede ona da aynısını yapıyorum ve yoğurt akşam yemeği

bizim canavar önceleri anni diyordu şimdi sürekli bababababa diye bağırıyor eşimi görünce benim yüzüme bile bakmıyor

Güneşli bir kıbrıs sabahından herkese günaydın
Sabah kızımı okula gönderdim şimdi oğluşa meyve püresi hazırlıcam,bende kahvaltı yapıcam.Birazdan gelirim.umarım birileri gelir o zamana kadar.

Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır bakamıyordum sizlere.umarım herkes bebişleriyle çok iyidir.bizimde bugün aşımız var.öğleden sonra gidicez.şu an benim kuzu uyuyor.inşallah sorunsuz ateşsiz atlatırız bu aşıyıda.bundan sonraki 1 yaşında olacak ohh yani uzun bi süre yok aşı.
Buarada oğlum uzun zamandır emekleme çabaları içindeydi.veeee sonunda bugün iki elinide sağlı sollu ileri atıp dizleriylede ilerledi.ayy görünce çok sevindim ama bi yandanda işim artık zor diye düşünmeye başladım.emeklerken çok kazalar sıkıntılaar olur çünkü.hep göz önünde olması gerek.allahım korusun yavrumu.bizlerden haberler şimdilik böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…