2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canımcım benim. Sevgili kocam yazdıklarımı takip ettiği için değiştirdim.

Benimkini kandırmak imkansız. Biberonu reddediyor. Memeyi de aç değilse öldürsen emmez, kriz geçiriyor velet. Benimkinin uyku saati 10; 9 buçuğa doğru emiyor, altını değiştirip masaj yapıyorum. Pijamalarını giydirip sallıyorum. Akşam 10'u geçirirse ağlamaktan helak oluyor yavrum :gitme: . Sonra gece 2,5'ta 5'te 7'de son kez kalkıyor.

Kızlar merhaba
Umarım bebişler de anneleri de iyidir.Biz kızımla iyiyiz banyosunu yaptı mışıl uyuyor şimdi.
Bu arada dün pilatesten sandığım kanama var ya meğer adet kanamsıymış.Benim lohusalık kanamam 38 gün sürmüştü bir hafta sonra biraz kanamam olunca tekrar, ben onu adetim sandım çok azdı ama benim normalde de azdır zaten.Dündür beri olan gerçek adet zaten lohusalık sonrası ilk adetin yoğun olduğunu söylüyor herkes.Doktorum sporun kesinlikle sakıncası yok için rahat olsun dedi ben de rahatladım
aranızda adet olan var mı arkadaşlar

Ben de 2 cumartesi önce olmuştum. Geçen hafta cumartesi bitti. Ben de ilk gördüğümde iç kanama geçiriyorum sanmıştım. 2,5 ayda adet görmeyi beklemiyordum. Ama karnım bayağı indi bu sayede.

Ben de 2 cumartesi önce olmuştum. Geçen hafta cumartesi bitti. Ben de ilk gördüğümde iç kanama geçiriyorum sanmıştım. 2,5 ayda adet görmeyi beklemiyordum. Ama karnım bayağı indi bu sayede.

darısı bana 4 gözle bekliyorum adetimi karnım davul gibi baktıkça sinirlerim bozuluyor

herkese selam buarda gününüz mikemmel geçsin hanımlaralkisalkisalkis

merhabalaaaaaaaaar....

özlem doluyum buraya...çok kısa girişler yapıyorum ve sizlerin yazdıklarını da zevkle ama kısa süreler dahilinde takip edebiliyorum...

benim kuzu gece 2 defa kalkıyor...fakat çok kısa süre emiyor...5 dakika falan...hemen uyuyor ve ne yapsam da uyanmıyor..ben de yatağına bırakıyorum...aç kalıyor mu acaba diye merak ettim..gündüz memeyi ağzından çıkarmayan çocuk gece neden böyle bilmiyorum...normal mi sizce?...
eyvahedigeldismile

sırf karnımın inmesi için benim adetim çok sancılı geçer 2 gün yataktan çıkamam

Benimki de yapıyor bazen. Sadece geceleri değil, gündüzleri de yaptığı oluyor. Ben susadığına yoruyorum bu hareketini. Susuzluğunu giderince uyumaya devam. Çünkü bebekler açken çok nadir uyurlar.

Benimki de çok sancılı geçiyordu ama bu seferki gayet ağrısız oldu. Ondan iç kanama geçiriyorum sandım ya...

Benimki de yapıyor bazen. Sadece geceleri değil, gündüzleri de yaptığı oluyor. Ben susadığına yoruyorum bu hareketini. Susuzluğunu giderince uyumaya devam. Çünkü bebekler açken çok nadir uyurlar.

tamam canım...gece de iyi emse keşke...göğüsler rahatsız ediyor çünkü...benim kuzu uyandı...hoşçakalın...

oğlumu kabızlığı için doktora götürecem ben de çıkıyorum akşam üzeri görüşüz kid

Kızımı ayağımda sallıyorum şimdi,uyuyo.Bırakırsam uyanıyo 5 dk sonra

benimde kızım uyurken bi bakim dedim ama ben geldiğimde kimseler kalmamış oluyo :sinifsinif:
benimde kızım gece kalkma saatlerini uzattı belli bi uyuyma saati yok akşamları saat 10 gibi uyumasını istiyorumda şimdilik ona alıştırmaya çalışıyorum
umarım hemen alışırda en azından bende o saatten sonra biraz dinlenmiş olurum
gündüzleride 2 gündür maşallah çok güzel uyuyo zaten gündüz uyumazsa nedense akşamlarıda uyumuyo halbuki daha iyi uyuması lazım ama
çiğdemcim ne güzel yaa adet olmuşsun bende biran önce olmak istiyorum inş biran önce bende olurum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…