2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aay biz geldik oğluşumla. Uyuduk, emdik, şimdi o ana kucağında kendi kendine oynuyor ben de "bakayım ne yapıyorsunuz" dedim.

Elifcim ne yaptın? Nasıl geçti doktor?

eeee nerde kaldın çiğdem ben geldim şimdi sen yoksun

Tatlım bebeği uyuttum öğlen, benim de üzerime ağırlık çöktü. Klip yaptım bebeğim için, uyudum ondan sonra. Maşallah 3 saat uyudu. Kalkınca emzirdim geldim işte. Şimdi de şımarıyor bana :asigim: :Birazdan uykusu gelecek, ayağıma alıp uyutayım. Sen neler yaptın kuşum??
Klip şahane oldu bu arada bayanssulusmile

benimde kızım şimdi yanımda ana kucağında uyuyo
birazdan acıkır ve uyanır
demek klip yaptın oğluna hee eminim güzel olmuştır
gündüz uykuları nasıl cnm nasıl oğluşun

benimde kızım şimdi yanımda ana kucağında uyuyo
birazdan acıkır ve uyanır
demek klip yaptın oğluna hee eminim güzel olmuştır
gündüz uykuları nasıl cnm nasıl oğluşun

Şöyle ki: Bütün gün için: emer, 1 saat uyanık kalır (o ara bez değiştirir, ilaçlarını verir, oynarız) muhakkak o bir saat uyanıklıktan sonra uykusu gelir uyumak ister. Sadece öğlen 3 saat kadar uyur. Uykusu gelince bayağı bayağı ağlar. Gözlerinden yaş gelir.
Seninkinin uykusu nasıl?

benimkide iki gündür gündüzleri bayağı bi uyuyo uyandığı zamanda meme emiyo altını değiştiriyorum biraz oynuyoruz,konuşuyoruz sonra mızmızlanmaya başlayınca yine uyuyo
2 satte bir emiyo gündüzleri

Benimki 2,5-3 saatte bir emiyor. Bir de memeyi almayı reddedene kadar uğraşıyorum. Reddedince gezdiriyorum biraz, yine deniyorum. Birkaç denemenin ardından toplanıyorum.

Son düzenleme:
ben çıkyorum şimdilik kızım mızmızlanmaya başladı açıktı uyanmaya çalışıyo şimdi
görüşürüz

kimsecikler yok mu ne?oluşum için fitil önerdi eczacı ama ben zeytin yağını deniyorum inşallah fitile gerek kalmaz

Aay biz geldik oğluşumla. Uyuduk, emdik, şimdi o ana kucağında kendi kendine oynuyor ben de "bakayım ne yapıyorsunuz" dedim.

Elifcim ne yaptın? Nasıl geçti doktor?

Canim ya yeni gordum mesajini, doktor hanimin keyfini bekleyemedim yerinde degildi. Gittigimiz gibi asilari yapildicoook agladi yavrum cook bende agladim tsbi gece atesi cikti uyumadi, cok bitkin simdi uyuyor ama inliyor resmen. Gorumcem hemsire o kiyamadi yspmaya ama oglumu o tuttu. Cook zordu simdiden 4. Ay asisini dusunuyorum. Bu arada verem asisinin tutup tutmadigina baktiracakmisiniz, yengemde verem savasta hemsire gel ben bakarim dedi hafta ici gidicem anlamadim nasil bakicak. Cook zordu ya cook zor

Kıyamam yazık yaa. Benim oğlum çok gaddar, iğneyi yerken bir çığlık atar, sonra gıkı çıkmaz. Uyur üzerine bir güzel. Benimki aşı olalı 3 haftaya yakın oldu. İğne yeri kızarık, sanırım tutacak.

bizde p.tesi gidioruz aşıya inş etki etmez fazla
kıyamam yavruma ya :/ üzülürüm sonra.

şuana kadar olan aşılar hep uyurken yapıldı o an ağlayıp kucağıma aldığımda susup uykusuna devam ediodu
ama ateş felan olursa şimdi uff :/ korkuorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…