2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Edit-büdüt: alıntı yapmayın.

Son düzenleme:
Allah'ım sürekli tıkınıyorum, yakında patlayacağım sanırım.

:))) delikanlıya bak sen, aferin ona acıya dayanıklı demekki:)) carpol aldım ben doktor evde bulunsun demişti iyikide almısım gece yarım ölcek verdim düştü ateşi. onların ıyılıgı ıcın bılıyorum ama annelik böyle bişey galiba eve geldiğimde o susmuştu ben hala ağlıyordum aklıma geldıkce hala gözlerim doluyor((((

maşallah bebişede sanada canım, agzında emzik olan bebişlere hastayım benımkı almıyor artık, anamın yüzünden ben verdiğimde o cıkarıyordu bırak cocuk nefes alsın sen koy bakayım agzına hoş bişeymi dye diye unutturdu ogluma, hala kızıyorum ona(

Babası da ağlamazmış. Ona çekmiş...

Bu arada teşekkür ederim damlacımm -tatlicadiarzu-

benim oğlumda uyuyordu gıttıgımde sağlıkçı uyandır dedi korkarak uyanmasın dedi uyandırdım bende. ates yapmaz diye yazılmıstı burda adamda bunlar ates yapar dedi, sen onlemini al bence yapmazsa ne mutlu tabii

Ben de bazen sütümü sağıp biberonla veriyordum. Durup dururken tiksindi oğlum biberondan...

İyilik Çiğdem,senden naberr?

İyi n'olsun işte, uğraşıp gidiyoruz. Patlamazsam iyi valla yemekten. Ay kızlar Sezen Aksu'nun "Kınalı Kuzum" diye bir şarkısı varmış; buldum. Dinlerken gözlerim doluyor. senağlama

Ben de hep çikolata falan yiyorum, bırakmam lazım, ben de patlıycam yoksaaaaa.

anam çğdem kız yine kaçırmışım bee
bi daha koy demeye utanırım valla
pc açık klamış mutfaktaydım off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…