2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hep çikolata falan yiyorum, bırakmam lazım, ben de patlıycam yoksaaaaa.

Ben de paso çikolata yemek istiyorum. Süt üretmek için çok kalori gerekiyormuş. Ondan canımız tatlı çekiyor. Vay anasını 52'den aşağı inemedim. Ama tatlı yediğimde daha çabuk sütleniyorum.

İyi bakalım... Umarım bu muradımıza ereriz öslemcim

Son düzenleme:
erdim erdimmmmmm:teytey::teytey::teytey: çok şükürrr sağolasın cnm:dance::dance:
çok şekrsiniz maşallah ikinizede
oğluşun pek bi tatlıŞeniz

52 mi maşallah sana sen bol bol ye cnm,benim gib 70 olsan yemezsin (

3 ay sonra hafif hafif ek gıdalara başlayınca ben de spora vs başlamayı düşünüyorum. 50 olsam yeter.
Ya bu arada benim ellerim ayaklarım büyüdü sanırım. 35 numara ayaklarım 37'ye çıktı. Bir de alyansım olmuyor. İner mi daha, yoksa bundan sonra hep böyle kalacaklar...

gözleri renli mi oğluşun,babasını mı renkli
benim eşimin de renkli,yeşil,oğluşun şimdilik mavi bakalım değişecek mi?

ooo veriisin cnm 2 kilo ne olacak iner cnm daha ama eskisi gibi olmayabilir,benim bazı ayakkabılarım olmamıştı doğumdan sonra

erdim erdimmmmmm:teytey::teytey::teytey: çok şükürrr sağolasın cnm:dance::dance:
çok şekrsiniz maşallah ikinizede
oğluşun pek bi tatlıŞeniz

Ay çok teşekkür ederim canım. Ya benim google reklamlarımda çok acayip şeyler çıkıyor. Töööbe tööbe.
:bbo:

gözleri renli mi oğluşun,babasını mı renkli
benim eşimin de renkli,yeşil,oğluşun şimdilik mavi bakalım değişecek mi?

Mavi gözlü, ama tek renk değil. Etrafı açık mavi hareli. Kocamın gözleri siyah. Yalnız benim babamın gözleri aynı oğlumun renginde. K.pederimin de mavi-yeşil. Kocam demişken Allah ondan razı olsun, onun sayesinde sizinle görüşebiliyorum.

maşallah eşine o zaman,gönlünü yapmış senin
deişmeyebilir o zaman senin oğluşun gözleri,hare diyorlardı sanrıımöyle gözlere maşallahhh tütütü

beni bekleyin anacımmmmm

gündüz vakti hiç koyulur mu de me :kedi:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

zeynep uyanmak üzeredir,ben yemek koyayım ,kociş gelir birazdan

Bir tek bende çıkıyor sanırım. Gözüm kayıyor, yukarıdaki yazılara. Tööbe tööbe. Tamam canım hadi görüşürüz. Meleklerini kokla benim için opuyorumnanaktan

Hiiiiii, anaaaammmm, davşannnnn, ay maşallah, ne kadar güzel. Yerim ben o kulakları. :asigim:

Ya tavşan kulaklar deyince, benim oğlan başına birşey geçirtmiyor. Hemen ağlıyor. Neyse kızlar benim oğluş acıkmıştır. Yine görüşürz byy

Son düzenleme:
hehehe benimki de pek sevmiyo ama ağlamıyoda.şapka gözüne inerse kıyametleri koparıyo ama :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…