2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha el kadar bebeyken böyle sinirli olurlarsa ilerde işimiz var vallahi.

Canım benim. Tanrı ona bol bol rahmet eylesin. Annen biliyordur torunu olduğunu, merak etme sen.

benim annecim de goremedi torununuu
yaşasa 55 yaşında olacaktı,ne dugunumu gordu ne de torununu

Senin de başın sağolsun canım. Ne kadar zaman geçerse geçsin tazecik kalıyor acıları. Cenaze arabasındayken imam bana "benim cenazesini kaldırdıklarım arasında en genç annenizdi" demişti. Çok gücüme gitti bu söz. Sonra Allah'ın hikmetinden sual olmaz ama böyle 50-60 yaşlarında insanların anneleri yaşarken ben 25 yaşında 3 aylık evli, 2 haftalık hamile öksüz kaldım. Bu da çok gücüme gidiyor işte.

Bak bunun için ne diyor?

". Gece yarısı ayakta durmaya çalışmanın neden olabileceği türden uyku problemleri yaşar."

Webanne sitesinde 10 aylık bebek gelişimi için yazmışlar.

Canım Allah rahmeteylesin. Tanıdığım birisi babasını kaybettiği gun dogum yaptı bende dogum yaptım ve babannemi kaybettim. Tabi kimse senin acini bilemez, çektiğini görmez.

Canım Allah rahmeteylesin. Tanıdığım birisi babasını kaybettiği gun dogum yaptı bende dogum yaptım ve babannemi kaybettim. Tabi kimse senin acini bilemez, çektiğini görmez.

Sağol canım. Ağlayamam ya, boğazımda düğüm dolaşıp duruyorum. İçimde bir yer var ince ince sızlıyor; ilk günkü gibi... Senin de başın sağolsun canım.

sevgili anneler,
sizin yavrular onune koydugunuz ufak ekmek parçalarını felan alıp ağızlarına götürebiliyorlar mi?

Kızlar perişan ettiniz beni sabah sabah, tüm anneler yattıkları yerde rahat uyusun. Evlatlarından akan sevgi selini onlar hissediyor emin olun.

Bak bunun için ne diyor?

". Gece yarısı ayakta durmaya çalışmanın neden olabileceği türden uyku problemleri yaşar."

Webanne sitesinde 10 aylık bebek gelişimi için yazmışlar.

Ya sorma, dün akşam ben de okudum aynı şeyi. Artık 9. ay bitiyor ya, 10. ay gelişimini okuyayım diye baktım. Hatta anneme de okudum, çok güldük. Sıpam aynısını yapıyor işte. :)))

sevgili anneler,
sizin yavrular onune koydugunuz ufak ekmek parçalarını felan alıp ağızlarına götürebiliyorlar mi?

Evet benimki önüne meyve ekmek filan doğrayınca alıp yiyebiliyor. Hatta benim ağzıma da katıyor. Çok hoşuma gidiyor ama bunu öğrendikten sonra yemek yedirmek çok zorlaştı. Çünkü herşeyi kendisi yemek istiyor. :)) Evelsi gün yatmadan biraz kaşık maması vereyim dedim, sütüm azdı, yorgundum, kasye parmak sokmasına izin vermediğim için inadından yemedi. Bir kase mamayı ben göötürdüm. Yavaş yavaş önüne konabilir artık, ben meyveyi cam rende yapmıyorum artık, doğrayıp mama sandalyesinin tepsisine diziyorum. Ama tabi hepsini biren değil, üçer beşer, yedikçe ekliyorum.:))

Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım? Biz şükür yuvarlanıp gidiyoruz. Minnoşum -şeytan kulağına kurşun- iyi bu aralar. Heheheh dün akşam oğluşumun cıbıl fotoğraflarını çektim. İleride kız arkadaşına gösterip yüzünü kızartacağım... Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm

Ya aklıma gelmişken; bebeklere ayakkabı giydirme konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?

Ya sorma, dün akşam ben de okudum aynı şeyi. Artık 9. ay bitiyor ya, 10. ay gelişimini okuyayım diye baktım. Hatta anneme de okudum, çok güldük. Sıpam aynısını yapıyor işte. :)))

Benimkinde de şu anlattığı saklanma oyunu var. Sıpa 5 aylıkken başladı. Bir gün yüzünü örtmüş ana kucağında. Babası bakmış açmıyor bir türlü. Oturduğu yerden "ce-ee" demiş. Bizimki kikir kikir açmış yüzünü. O günden bugüne en sevdiği oyun ce-eee.

Ben ayakkabı giydiriyorum ama daha çok dekoratif amaçlı .:)) Dışarı çıkarken. Yürümeye bşlayınca giydirmek gerekir mi acaba? Ben de merak ediyorum.
Bir de ben lekeler için size danışmak istiyorum. Ben hala sabun tozu kullanıyorum oğlumun çamaşırlarında ama yemek yediği için lekeler çıkmıyor. Deterjana geçmek de istemiyorum.

Saklanma oyunu zaten en sevdiği şey bebeklerin. Ben de 5. ayda bir video çekmiştim. Battaniyesi ile yüzünü kapatıyordu kendiliğinden. Sonra bizim bulmamız için sabredemeyip kendi açıyordu yüzünü. Doğduğundan beri çektiğim en güzel viedolardan biridir. :))))

Yaw dedesi sandalet ayakkabı aldı. Tam bassın yere diye istiyorum giysin ama yürüteçte zor oluyor, ondan merak ettim.
Canım ben önce sıcak suyla "elde sabun tozu"na basıyorum birkaç saat. Sonra aynısının matiği ile makinada yıkıyorum. Çıkıyor benim yöntemimle.

Canım benim ya, bazen deli gibi bağırsalar da dünyanın en tatlı şeyleri onlar. Şanslıyız vesselam. Onlar bizi kendi annelerimizden sonra en çok seven varlıklar.

Bir de suya basarak deneyeyim bakalım. Bazıları çıkıyor da bazı lekeler özellikle elma lekesi filan çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…