Günaydın Çiğdem,
Hayırdır ya ne oldu okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun neden kriz geçirdin oğluş niye öyle oldu inşl.önemli bişey değildir.hepimiz insanız bazen olabiliyor bu tür şeyler ama yinede ne olursa olsun kendimize hakim olmamız gerekiyor canım benimoto kontrolümüzü kaybetmemeliyiz
cnm ya çok geçmiş olsun insan bazen elinde olmadan sinirlenip bağrabiliyo sakin olmamız gerke ama malesef herzaman da olunmuyo işte umarım şimdi daha iyisinizdir ikinizde
Benimde dün çok moralim bozuktu çok üzüldüm çookkk
Oğluşumu aldım üst kattaki arkadaşa çıktım,onunda 4 yaşında bir oğlu var benimkini yere oturttum sonra arkadaşın oğlu geldi başladı oynamaya,sonra tabiki bebekçe bir tavırla arkadaşın oğlunun saçını çekmiş sen gel benimkinin karnına bi tekme at yawrum arkaya düştü kafası yere vurdu ağlaya ağlaya felak oldu yawrum annesi çok kızdı ama iş işten geçti tabi...nasıl içim sızladı anlatamam daha babamıza bile söylemedim korkudan:18:duysa birdaha gitme der arkadaşıda çok seviyorum napıcam bilmiyorum gidersem tekrarı olurdiye korkuyorum
2nizede dua ediyorum ozaman canım sizde bi sünnet olayı geçirseniz acaba düzelirmi ki? evet tamamen deriyi alıp çıkarmış doktor şuan sadece kıpkırmızı bir et parçası var umarım düzelir hemen
oyyy kıyamam ona bence biraz gitmeyin gidersenizde bebeğinizi yanınızdan ayırmayın küçük çocuk artık ona kin besleyebilir unutana kadar
evet meralcim maşallah inanılmaz dercede gözle görülür bir biçimde değişiklik varAllah ım tüm annelere ve beişlerinize huzur versin mutlulukla büyütelim
Sweedy sanada geçmiş olsun,ne güzel bahaneyle erkenden sünnetinide yaptırmışsın bende yaptırmayı düşünüyorum erken yaptırınca bebekler anlamıyormuş dolayısiyle psikolojikman etkilnmiyorlarmış eşime kalsa yemekli falan düşünüyor ama ben pek istemiyorum öyle,insanlara boşuna külfetmiş gibi geliyor yinede daha sonra belki...
Ah canım ah, benim kadar sabırlı insan zor bulunur. Nelere sabrettim ben, sanırım ikimizin de yorgunluğundan kaynaklanıyor. İlk defa böyle sinirlendim. Allah bir daha göstermesin.
Daha iyi durumdayız, meyvemizi yedik, yatıracağım birazdan. Bu dünyada en sevdiğim şeyi nasıl üzdüm anlayamıyorum.
Geçmiş olsun, arkadaşınla ilişkini kesmeni gerektiren bir durum yok, görüştüğünüzde çocuğunu yanından ayırmazsın olur biter. Yine de uzun süre gitme de kadın da rezil oldu sana. O da hazmetsin olanları.
Benimkinin fiziksel bir sorunu yok ki. Sadece huysuz.
evet canım psikolojisinide düşünerek yaptırdık bilmedi yavurcak biz bi kaç yıl sonra yemekli düğün düşünüyoruz ozaman sünnet yaptırsak ne zevk alacaktı düğününden.bol bol resim çektik.hatıra merak ederse bakar
kızlar bugun gögüs pompası geldi.ama kafama takılan bişey var ısıtırken cam biberon kullanabilir miyim?
aynen ya uyumuyor kesinlikle. uykudan kafasi one dusuyor yine de direniyorMerabalar.. Nasilsiniz, bebisler nasıl??? Biz oglumla hiç iyi değiliz ikimizinde sinirleri tepesinde. Uyumuyoruz, uyumak için ağlıyoruz, çığlıklar yukseliyo evde... Sabır kalmadı artık, zaten su depresyon da gecmiyo, havalarda duzelmiyo.. İkinciye hamile olanlara Allah yardım etsin diyorum. Hala disimiz yok hatta bı kabarma bı beyazlık bile yok. Kızlar delirmeme cooookkkk az kaldı.. Allahım sabır ver diyorum başka yapacak birsey yok:95::95:
aynen ya uyumuyor kesinlikle. uykudan kafasi one dusuyor yine de direniyor
kucagimda uyutmaya calissam asagi atlamaya calisiyor
ne yapsam bilemedim
Günaydın...
Bugün çok kötüyüm. Oğlum sinir krizi geçirdi. Hem de öyle böyle değil. İlk defa ben deçok sinirlendim. Kendimi çok kötü hissediyorum, bir de sanırım tansiyonum yükseldi, başımın tepesi ağrıyor. O şimdi uyuyor. Ben ağlayamam pek, ama geçirdiğim kriz için çok üzgünüm. Umarım tekrarı olmaz. Olmaması için herşeyi yaparım. Şunu öğrendim; o kriz geçiren annelerin ne hissettiğini. Kınamamak gerekiyormuş....
Benimde dün çok moralim bozuktu çok üzüldüm çookkk
Oğluşumu aldım üst kattaki arkadaşa çıktım,onunda 4 yaşında bir oğlu var benimkini yere oturttum sonra arkadaşın oğlu geldi başladı oynamaya,sonra tabiki bebekçe bir tavırla arkadaşın oğlunun saçını çekmiş sen gel benimkinin karnına bi tekme at yawrum arkaya düştü kafası yere vurdu ağlaya ağlaya felak oldu yawrum annesi çok kızdı ama iş işten geçti tabi...nasıl içim sızladı anlatamam daha babamıza bile söylemedim korkudan:18:duysa birdaha gitme der arkadaşıda çok seviyorum napıcam bilmiyorum gidersem tekrarı olurdiye korkuyorum
Sevindim boruların açılmasına,yoksa sil baştan bir daha iş çıkacaktı başına..Benim oğlumda uyumuyo,yürüteçle her yeri karıştırıyo,çekmecelere elini sıkıştıacak bi gün korkuyorum valla..Üff kızlar bu saat oldu yürüteçte oğlum, uyumadı gitti. Perişan durumdayım. Süper bir şey oldu: bizim tıkalı boruları tayzikli suyla açtılar. Yeniden boru döşenmesine gerek kalmadı. Acayip sevindirik oldum. Oğlum da uyusa daha da sevindirik olacağım...
Merabalar.. Nasilsiniz, bebisler nasıl??? Biz oglumla hiç iyi değiliz ikimizinde sinirleri tepesinde. Uyumuyoruz, uyumak için ağlıyoruz, çığlıklar yukseliyo evde... Sabır kalmadı artık, zaten su depresyon da gecmiyo, havalarda duzelmiyo.. İkinciye hamile olanlara Allah yardım etsin diyorum. Hala disimiz yok hatta bı kabarma bı beyazlık bile yok. Kızlar delirmeme cooookkkk az kaldı.. Allahım sabır ver diyorum başka yapacak birsey yok:95::95:
canım çok geçmiş olsun inşallah.evet insan sonradan çok pişman oluyor.yavrum benim neyi var çok mu ağlıyo yemiyo mu?offfff eski günlerim aklıma geldisıkma nolur canını bugünlerde geçecek Ama Allah ım ehven atlatsın bebişede sanada çok zor
bende kilo almamasından müzdaribtim salı günü sünnet yaptırdım bebeğimin eline yüzüne kan geldi kilo alması düzeldiuykusu düzene girdi garibim e bezi sabah bağlardım akşama kirlenmezdi bile az çiş yapıyodu meğer herşey ondan kaynaklanıyordu
Merabalar.. Nasilsiniz, bebisler nasıl??? Biz oglumla hiç iyi değiliz ikimizinde sinirleri tepesinde. Uyumuyoruz, uyumak için ağlıyoruz, çığlıklar yukseliyo evde... Sabır kalmadı artık, zaten su depresyon da gecmiyo, havalarda duzelmiyo.. İkinciye hamile olanlara Allah yardım etsin diyorum. Hala disimiz yok hatta bı kabarma bı beyazlık bile yok. Kızlar delirmeme cooookkkk az kaldı.. Allahım sabır ver diyorum başka yapacak birsey yok:95::95:
Benimki kafa atiyo valla iki gündür basım agriyo, gecen sinirinden bı kafa attı canıda yandı. Artık birlikte ağlıyoruz. Sinirlerim Cok bozuk hiç bı çaresi yokmu??? Deliricem valla deliricem. Esimlede sorunlarımız var hepsi üst üste hayattan bıktım. Mücadeleden yoruldum((((
Geleyim benim serseriye..bu sıralar 7. dişimiz yolda ne yemek yiyoruz ne uyku uyuyoruz..hala anne deiyo :) varsa yoksa babası :) artık kısa cümlelerimden anlıyor sanırım,yapıyor,yanıma gel diyorum geliyor,al diyorum hemen bakıyor yüzüme,ışığı kapatmasını istiyorum (kucağımdayken) kapatmaya çalışıyor ne bileyim buna benzer şeyler,artık iletişimimiz dahada kuvvetlendi gibi geliyor..ama yemek yemesi sıkıntılı,mama ile beslenmeye başladığından beri kaşığı daha az istiyor,çorbasını 1 kepçe bile yemiyor,kahvaltısını zorla 5-6 kaşık falan yiyor,biz daha bulamaç halinde devam ediyoruz..8 gün sonra 9 ayımız bitecek..
karnımdaki yavrucaktan bi haberim,oysaki ilk yani Ali Mete beye hamileyken ne kadar heyecan dolu ve günleri sayıp sayıp geçiremezken bunu anlayamıyorum bile,daha öğrendiğim dün gibi..3 aylık oldu bile..Allah tüm bebeklere sağlık versin..Annelerde bol sabır..
Merhaba herkese,
Bayadır giremedim. Bebekler biraz huysuz anladığım kadarıyla bu aralar. Benim oğlumda da var bir mızmızlık. Geçen gece 23.30da uyudu. Anneanne memlekete gidince bir hafta benim ve babasının evde olmasına çok alıştı. Biraz sıkıntılı geçecek bir iki gün anneannesiyle. Birde yeni bir adet çıkardı, gece kalkıp oturuyor, ayağa kalkmaya çalışıyor, tam popo havadayken geri uykuya dalıyor, bu sefer de rahatsız olup ağlıyor. :))
Böyle böyle büyüyecekler. Kokuları dünyaya bedel. Sabır istiyor biraz.
Seni çok iyi anlıyorum tatlım. Benim oğlan da ne kadar coşarsa babası da coşuyor. Sabır mabır zor iş. Keşke zamanı durdurabilsek biraz kafa dinlesek. Sonra devam etse hayatımız. Fakat olmuyor ne yazık ki. Yavrularımızın bize ihtiyaçları var. Ay bu kocaların en iyisi oturakta ölsün emi?Kocana kızdıysan bebeğine odaklan. O da anlar hatasını. Sen üzülünce onun ruhu duymuyor sonuçta.
Canım benim senin işin hepimizden zor. Allah yardımcın olsun. İnşallah düzelir yavrun.
Vay afacan seni. Benim oğlan da ters dönünce kolunu kurtaramıyordu, dün kurtarmayı başardı. Emeklemeye de çalışıyor. Koca göbüşünü kaldırırsa emekler herhalde.
Benimki kafa atiyo valla iki gündür basım agriyo, gecen sinirinden bı kafa attı canıda yandı. Artık birlikte ağlıyoruz. Sinirlerim Cok bozuk hiç bı çaresi yokmu??? Deliricem valla deliricem. Esimlede sorunlarımız var hepsi üst üste hayattan bıktım. Mücadeleden yoruldum((((
Emekler emekler. Ama yürüteci azalt biraz. Yürüteç geç emekletiyor. Günde yarım saat filan binsin.
benimki de öyle kafa falan atıyor, iki eliyle itiyor beni..
evet canım ya bazen insan çoook sinirleniyor her şeye, sakin olmamız gerek yapacak başka bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?