2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım ah, benim kadar sabırlı insan zor bulunur. Nelere sabrettim ben, sanırım ikimizin de yorgunluğundan kaynaklanıyor. İlk defa böyle sinirlendim. Allah bir daha göstermesin.

cnm ya çok geçmiş olsun insan bazen elinde olmadan sinirlenip bağrabiliyo sakin olmamız gerke ama malesef herzaman da olunmuyo işte umarım şimdi daha iyisinizdir ikinizde

Daha iyi durumdayız, meyvemizi yedik, yatıracağım birazdan. Bu dünyada en sevdiğim şeyi nasıl üzdüm anlayamıyorum.

Geçmiş olsun, arkadaşınla ilişkini kesmeni gerektiren bir durum yok, görüştüğünüzde çocuğunu yanından ayırmazsın olur biter. Yine de uzun süre gitme de kadın da rezil oldu sana. O da hazmetsin olanları.

Benimkinin fiziksel bir sorunu yok ki. Sadece huysuz.

evet canım psikolojisinide düşünerek yaptırdık bilmedi yavurcak biz bi kaç yıl sonra yemekli düğün düşünüyoruz ozaman sünnet yaptırsak ne zevk alacaktı düğününden.bol bol resim çektik.hatıra merak ederse bakar

sorunu olmasın da, oluyor öyle şeyler..
şimdi iyi olmanıza sevindim

slm kızlar herkese geçmiş olsun komşu çocuklarına dikkat bu durumda çocuğun yanından ayrılmamak gerekiyo
kayra bebişe de sünneti hayırlı olsun
bebişler ev eşler insanda gerçekten sinir kalmıyo ama onlar dünyanın en tatlı varlıkları ne keder kızarsak kızalım gene gelip bizim omzumuzda ağlıyorlar ya

Selam annecikler. Nasılsınız bakalım??

Ben çok yorgunum. Bu 10 gün içerisinde teyzem gelecek. Boş durmayayım temizlik yapayım dedim. Halı sildim, perdeleri yıkadım. Ellerim yara oldu halı yüzünden. Sadece camları silmek, vitrinlerimi boşaltmak ve diğer ufak tefek şeyler kaldı. Oğlum da fena değil, bir daha kriz geçirmedi. Bir daha heyheyleri gelirse biraz anason içireyim diyorum.

Kız ben var ya uçmuşum, derdimden...

Şimdi geleneksel şarkımızı söyleyelim "yumurtanın sarısı, gitti kayranın yarısı "

Hayırlı, uğurlu olsun canım, kusuruma bakma hayırlı olsun kuzunun pipişiiii...

kızlar bugun gögüs pompası geldi.ama kafama takılan bişey var ısıtırken cam biberon kullanabilir miyim?

Buzluktaki sütü akşamdan indirip buzdolabında eritmek gerekiyor. Buzdolabındaki sütü de biberona doldurun biberonu sıcak suya batırın, benmari usulü yani. En az besin kaybı ve en az bakteri oluşumu bu şekilde sağlanıyor.

Merabalar.. Nasilsiniz, bebisler nasıl??? Biz oglumla hiç iyi değiliz ikimizinde sinirleri tepesinde. Uyumuyoruz, uyumak için ağlıyoruz, çığlıklar yukseliyo evde... Sabır kalmadı artık, zaten su depresyon da gecmiyo, havalarda duzelmiyo.. İkinciye hamile olanlara Allah yardım etsin diyorum. Hala disimiz yok hatta bı kabarma bı beyazlık bile yok. Kızlar delirmeme cooookkkk az kaldı.. Allahım sabır ver diyorum başka yapacak birsey yok:95::95:

aynen ya uyumuyor kesinlikle. uykudan kafasi one dusuyor yine de direniyor
kucagimda uyutmaya calissam asagi atlamaya calisiyor
ne yapsam bilemedim

aynen ya uyumuyor kesinlikle. uykudan kafasi one dusuyor yine de direniyor
kucagimda uyutmaya calissam asagi atlamaya calisiyor
ne yapsam bilemedim

Benimki kafa atiyo valla iki gündür basım agriyo, gecen sinirinden bı kafa attı canıda yandı. Artık birlikte ağlıyoruz. Sinirlerim Cok bozuk hiç bı çaresi yokmu??? Deliricem valla deliricem. Esimlede sorunlarımız var hepsi üst üste hayattan bıktım. Mücadeleden yoruldum((((

Güzelim çok geçmiş olsun diyelim,inşallah tekrarlanmaz..

Lalezar bunlar hepimizin başına gelecek olaylar diye düşünüyorum,ki ben,m 3 tane yeğenim var hepsi de küçük,meteyi çok seviyorlar ama severken de canını yakıyorlar,dövsem de kızsamda anlamıcaklardır..sık gidip gelme,gittiğin zamanlarda da kontrollü ol,bebekler ağlayınca ben çok üzülüyom..

Sevindim boruların açılmasına,yoksa sil baştan bir daha iş çıkacaktı başına..Benim oğlumda uyumuyo,yürüteçle her yeri karıştırıyo,çekmecelere elini sıkıştıacak bi gün korkuyorum valla..

Uff bu çocuklar neden böyle yaw,benimkiside mırmır uyutuyorum 20 dk geçmeden uyanıyo,sanki 5 saat uyumuş gibi enerji dolu..Diş olayı zor yaa,bizimkinin 6 tane dişi var,7. yolda canıma okuyo..daha çıkacak çookk diş var..İkinciye hamileyim bende,çok kolay olmuyo şimdilik ama geçecek bu günlerde inşallah..

sweedy geçmiş olsun,aradan çıkmış oldu,bakalım darısı bizim başımıza ama bizim büyüyünce falan ancak olur herhalde..

Son düzenleme:
Geleyim benim serseriye..bu sıralar 7. dişimiz yolda ne yemek yiyoruz ne uyku uyuyoruz..hala anne deiyo :) varsa yoksa babası :) artık kısa cümlelerimden anlıyor sanırım,yapıyor,yanıma gel diyorum geliyor,al diyorum hemen bakıyor yüzüme,ışığı kapatmasını istiyorum (kucağımdayken) kapatmaya çalışıyor ne bileyim buna benzer şeyler,artık iletişimimiz dahada kuvvetlendi gibi geliyor..ama yemek yemesi sıkıntılı,mama ile beslenmeye başladığından beri kaşığı daha az istiyor,çorbasını 1 kepçe bile yemiyor,kahvaltısını zorla 5-6 kaşık falan yiyor,biz daha bulamaç halinde devam ediyoruz..8 gün sonra 9 ayımız bitecek..
karnımdaki yavrucaktan bi haberim,oysaki ilk yani Ali Mete beye hamileyken ne kadar heyecan dolu ve günleri sayıp sayıp geçiremezken bunu anlayamıyorum bile,daha öğrendiğim dün gibi..3 aylık oldu bile..Allah tüm bebeklere sağlık versin..Annelerde bol sabır..

Merhaba herkese,
Bayadır giremedim. Bebekler biraz huysuz anladığım kadarıyla bu aralar. Benim oğlumda da var bir mızmızlık. Geçen gece 23.30da uyudu. Anneanne memlekete gidince bir hafta benim ve babasının evde olmasına çok alıştı. Biraz sıkıntılı geçecek bir iki gün anneannesiyle. Birde yeni bir adet çıkardı, gece kalkıp oturuyor, ayağa kalkmaya çalışıyor, tam popo havadayken geri uykuya dalıyor, bu sefer de rahatsız olup ağlıyor. :))
Böyle böyle büyüyecekler. Kokuları dünyaya bedel. Sabır istiyor biraz.

Seni çok iyi anlıyorum tatlım. Benim oğlan da ne kadar coşarsa babası da coşuyor. Sabır mabır zor iş. Keşke zamanı durdurabilsek biraz kafa dinlesek. Sonra devam etse hayatımız. Fakat olmuyor ne yazık ki. Yavrularımızın bize ihtiyaçları var. Ay bu kocaların en iyisi oturakta ölsün emi? Kocana kızdıysan bebeğine odaklan. O da anlar hatasını. Sen üzülünce onun ruhu duymuyor sonuçta.

Canım benim senin işin hepimizden zor. Allah yardımcın olsun. İnşallah düzelir yavrun.

Vay afacan seni. Benim oğlan da ters dönünce kolunu kurtaramıyordu, dün kurtarmayı başardı. Emeklemeye de çalışıyor. Koca göbüşünü kaldırırsa emekler herhalde.

Emekler emekler. Ama yürüteci azalt biraz. Yürüteç geç emekletiyor. Günde yarım saat filan binsin.

Son düzenleme:

benimki de öyle kafa falan atıyor, iki eliyle itiyor beni..
evet canım ya bazen insan çoook sinirleniyor her şeye, sakin olmamız gerek yapacak başka bir şey yok

Emekler emekler. Ama yürüteci azalt biraz. Yürüteç geç emekletiyor. Günde yarım saat filan binsin.

Hmmm, öyle yapalım bakalım...

benimki de öyle kafa falan atıyor, iki eliyle itiyor beni..
evet canım ya bazen insan çoook sinirleniyor her şeye, sakin olmamız gerek yapacak başka bir şey yok

Benimki hem kafa atıyor, hem çimdikliyor. Tekmeliyor sallarken. Kollarım bacaklarım morardı. Biri görse kocam dövüyor sanır. Oysa minik balinamın cilvesi

Perşembe akşamı ben de çileden çıktım. Uykusu biraz aksamış öplen, babası baktı o gün. Akşam saat dokuz oldu uyku yok, on oldu yok, onbir oldu yok. Bir de bizim paşa emerek uyuyor ya, emzirmeye yatırıyorum gözler cin. Kızdığı için de bütün göğsümü, bağrımı, çenemi, gıdımı tırnakladı, yoldu, çimdirdi. :))) Ben de babasına sardım tabi al şunu diye bağırdım. Sakin ol filan dedi iyice sinirlendim. Oğluna kızdım babasından çıkardım.

Bugün annemin doğumgünü kızlar. Yaşasaydı bugün 63 yaşına basacaktı. Torunu olacağını öğrenemeden gitti. Hayat ne garip; Allah bebeğimi verdi, annemi aldı. Öksüz kaldığımda anne olacağımı öğrendim. Zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…