2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hım gelsinde görelim begenirsem diğer kitaplarınıda alırım kadını cok övüyorlar

iyi akşamlar arkadaşlar oğluşum kakasını bi yaptı ki sormayın yarvrum bir haftadır nerende biriktirdin okadarını hayret ettim deliğe biraz sabun sürmüş eşim direk çıkarmış. kaç gündür sürünüyodu oğlan yahu bizde bir sevindik yaptı diealkisalkisalkis

gözün aydın canım. İnşallah bi daha bu kadar sürmez. :)) Rahatlamıştır yavrucak.

AMİNopuyorumnanaktanhemen banyoya soktuk emdi ve uyudu kuzum 2ye kadar uyanmaz sanırım Allah kimsenin yavrusunun salığına zeval getirmesin bebişler için çok zor canım sıkıntısınıda anlatamıyodu

Evettt , geçen gün benim kızımda sebepsiz ağladı. :) ne yapsam bilemedim. :)) Neyse şimdilik çıkıyorum ben, iyi geceler.

ohh rahatlamış kuzumm
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu Sabiha Paktuna ücretsizcocunuzun yetenegını kesfedinkitabını veriyormuş kargo ücretliydi galıba emin degılım haberiniz olsun
bende istedim cnm geldi
Eveeet ben aldım, kargo ücretli.4 tl :)

anaa bende 4,5 aldılar kızzz

canım...gündüzleri 2 saatte bir emiyor demiişsin ya,şu an bebişin kaç günlük ve kaç kilo?...

ayyyyyyy...berrakada minik tavşanına bayıldım...maşallah ona...benim yerime o tatlı,bal kaymak yanaklarından öp olur mu canım?...

canım...gündüzleri 2 saatte bir emiyor demiişsin ya,şu an bebişin kaç günlük ve kaç kilo?...

cnm şimdi ayın dördünde 3 aylık olucaz iki aylıkken dr. kontrolüne gittiğimizde 4,800'dü
ama benim kızım 2450 doğmuştu yani maşallah kilo alımı iyi dedi dr.muz
ama şimdi kaç kilo aldığını bende merak ediyorum çünkü emme süresini kısalttı en fazla 15 dak emiyo gündüzleri bazen iki saatide geçiriyo çak nadir olsada 2,5 saatte bir emiyo
ama akşamları uyumadan önce uzatıyo emme süresini
seninki ne kadarda bir emiyo

facebooka yazdım ayrım olmasın diye buraya da kopyalıorum :)

Kızlar yarın aşı günümüz bizimde
gitmeden yapmamı önerdiğiniz bişi var mı ?
ateşlenir mi acaba ? huysuzlanır mı ? aşı sonrası ne kadar yıkamıoruz ? bu akşam yıkayım bari
off inş sorun olmaz ya
şu ana kadar hiç huysuzlanmadı Uras hiç ilaç kullanmadık
...yarın ateş felan yaparsa panik olurum ben

birde benim midem çok ağrıo ve Uras kendini gerip sebepsiz ağlıo sanırım üşüttüm ve sütümden Uras sancılanıo :/

canım...bizim kuzuya hiç belli olmuyor..yani bazen 2 bazen 3 saatte bir emiyor...yani şimdilik bir düzene oturtamadık...canım istedikçe emiyor..bazen huysuzlaşıoyr ve 1 saatte bir bile emdiği oluyor canım....uykuları da düzensiz...ne zaman düzelecek bu durum bilmiyorum..üstelik emziğe de alıştırmaya çalışıyorum alışmıyor...:gitme: kendi kendine de uyutamıyorum...yani velhasıl istediğim gibi olmuyor...öffffffff....mafoldumben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…