- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Eveeet ben aldım, kargo ücretli.4 tl :)
ohh rahatlamış kuzummiyi akşamlar arkadaşlar oğluşum kakasını bi yaptı ki sormayın yarvrum bir haftadır nerende biriktirdin okadarını hayret ettim deliğe biraz sabun sürmüş eşim direk çıkarmış. kaç gündür sürünüyodu oğlan yahu bizde bir sevindik yaptı diealkisalkisalkis
bende istedim cnm geldiAnaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu Sabiha Paktuna ücretsizcocunuzun yetenegını kesfedinkitabını veriyormuş kargo ücretliydi galıba emin degılım haberiniz olsun
Eveeet ben aldım, kargo ücretli.4 tl :)
benimkide iki gündür gündüzleri bayağı bi uyuyo uyandığı zamanda meme emiyo altını değiştiriyorum biraz oynuyoruz,konuşuyoruz sonra mızmızlanmaya başlayınca yine uyuyo
2 satte bir emiyo gündüzleri
canım...gündüzleri 2 saatte bir emiyor demiişsin ya,şu an bebişin kaç günlük ve kaç kilo?...
ayyyyyyy...berrakada minik tavşanına bayıldım...maşallah ona...benim yerime o tatlı,bal kaymak yanaklarından öp olur mu canım?...
Ben de hep çikolata falan yiyorum, bırakmam lazım, ben de patlıycam yoksaaaaa.
cnm şimdi ayın dördünde 3 aylık olucaz iki aylıkken dr. kontrolüne gittiğimizde 4,800'dü
ama benim kızım 2450 doğmuştu yani maşallah kilo alımı iyidedi dr.muz
ama şimdi kaç kilo aldığını bende merak ediyorum çünkü emme süresini kısalttı en fazla 15 dak emiyo gündüzleri bazen iki saatide geçiriyo çak nadir olsada 2,5 saatte bir emiyo
ama akşamları uyumadan önce uzatıyo emme süresini
seninki ne kadarda bir emiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?